Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 460254 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas | Euroleague 30. Hafta
« Yanıtla #3780 : 17 Mart 2021, 14:22:30 »
Valencia malubiyeti sonrası üst sıralar için bir avantaj kaybettik ama her şey bitmiş değil. Rakiplerin de her an maç kaybı yaşayabilecekleri yadsınamaz bir gerçek. Bu haftanın maçlarına şu gözle bakalım;

Zenit - Baskonia => Baskonia için köprüden önceki son çıkış. Zenit için, trenin raydan çıkmaması için fırsat. Bize olası 3'lü, 4'lü averajlarda Zenite ihtiyacımız olabilir.
Alba Berlin - Olympiakos => Bizim maçtan önce Oly çöksün, iyice moralleri bozulsun!
Real Madrid - CSKA => Madride karşı geçen hafta Barça yı bu hafta Cska yı istiyoruz.
Khimki Moskova - Valencia => Çekirge, çekirde haydi bir kez daha sıçra! Real'in başına düşen taş, yine düşsün.
Panathinaikos - Kızıl Yıldız => Takılsın bu iki takım.
Bayern Münih - Anadolu Efes => Geçen hafta gibi yine Efes kazanmalı.
Milano - Barcelona => Play off 'a girebilirsek eğer, kaçıncı gireceğimiz önemli tabi. Efes ve Barça dan kaçmak için sanki Milano nun ilk ikide olmaması bizim avantajımıza.
Maccabi - Asvel => Asvel alsın maçı, 3 haftadır kaybediyorlar. Real maçı öncesi tekrar çıkışa geçsinler.

Maccabi - Asvel maçı ertelenmiş.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3781 : 17 Mart 2021, 15:21:38 »
Guduric,Melih,Perez takımla çalışmalara başlamış. Ulanovas ise sakatlığından ötürü bu maçta kadroda olmayacakmış. Ayrıca maç bu hafta şifresiz kanaldan yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 17 Mart 2021, 15:21:52 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3782 : 17 Mart 2021, 21:24:54 »
Maçı kazanacağımız kesinleşti. Ulanovas hıyarının oynamayacağı bu maçta artık kesin favoriyiz çünkü 15 dakika 4 kişi oynamayacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3783 : 17 Mart 2021, 23:07:49 »
Çubuklu Analizde söylediler umarım yanlıştır.Başkan memnun değilmiş Komsuoğlundan 2023 hedefi var demesi hoşunA gitmemiş hatta az daha küçülme düşünülüyormuş.
« Son Düzenleme: 17 Mart 2021, 23:08:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3784 : 18 Mart 2021, 00:44:32 »
Çubuklu Analizde söylediler umarım yanlıştır.Başkan memnun değilmiş Komsuoğlundan 2023 hedefi var demesi hoşunA gitmemiş hatta az daha küçülme düşünülüyormuş.
Bunu mu analiz etmişler yani? Tom abi valla kusura bakma ama iyice “ güzel duyguların katili” rolüne büründün amk
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3785 : 18 Mart 2021, 00:45:40 »
Bunu mu analiz etmişler yani? Tom abi valla kusura bakma ama iyice “ güzel duyguların katili” rolüne büründün amk

Dedikodu dedim.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3786 : 18 Mart 2021, 01:05:35 »
Aman Allah korusun abi. Bence futbolda böyle sıçarken basketbolda küçülmeyi götü yemez yönetimin
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3787 : 18 Mart 2021, 12:10:35 »
Tom yada Murat isimli arakadas, hem erkek hem kadin formunda yazdigin tek sey butce kuculekecekmis, butce kuculmuyecek hatta dahata articak ve 2023 yilina sunadaki butcenin iki katiyla girilecek avrupa sampiyonlugu icin kadin basketbolunun butcesi zaten 4milyon dolar civari daha ne dusucek? 500bine mi
sirf insanlari trolleyip dikkat cekmek icin her foruma sacma sapan seyler yazmaya gerek yok

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3788 : 18 Mart 2021, 12:22:47 »
Tom yada Murat isimli arakadas, hem erkek hem kadin formunda yazdigin tek sey butce kuculekecekmis, butce kuculmuyecek hatta dahata articak ve 2023 yilina sunadaki butcenin iki katiyla girilecek avrupa sampiyonlugu icin kadin basketbolunun butcesi zaten 4milyon dolar civari daha ne dusucek? 500bine mi
sirf insanlari trolleyip dikkat cekmek icin her foruma sacma sapan seyler yazmaya gerek yok

Duyduğumu yazdım iddia dedim.Troll değilim bu başkanımız mevcut güven vermiyor ve Serdar Ali Çelikeri çok dinliyor.Orda da duyum dendi.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3789 : 18 Mart 2021, 15:29:02 »

Duyduğumu yazdım iddia dedim.Troll değilim bu başkanımız mevcut güven vermiyor ve Serdar Ali Çelikeri çok dinliyor.Orda da duyum dendi.

Tom inan serdar ali birak konuşmayı, selam vermek için kapıda bekler başkana. Yanlış duymuşsun
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ozgur.solak

• Üye
  • Yer: brussel
« Yanıtla #3790 : 18 Mart 2021, 16:28:49 »
Tom inan serdar ali birak konuşmayı, selam vermek için kapıda bekler başkana. Yanlış duymuşsun
Baskan SAC' i dinleseydi kalede Altay olmazdi...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3791 : 18 Mart 2021, 19:03:15 »
Son dakika bir değişiklik olmazsa perez-guduric-melih kadroda gözüküyor. Ulanovasın olmayacağı zaten açıklanmıştı. Bobby yerine de tarık var sanırım 12kişilik kadroda...

« Son Düzenleme: 18 Mart 2021, 19:04:50 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3792 : 18 Mart 2021, 20:19:39 »
Komsuoğlundan 2023 hedefi var kısmını anlamadım. Komsuoğlu kim/ne ? 2023 hedefi nedir ?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #3793 : 18 Mart 2021, 20:36:24 »
Komsuoğlundan 2023 hedefi var kısmını anlamadım. Komsuoğlu kim/ne ? 2023 hedefi nedir ?

Türkçesi şu Ayhan abi, şube sorumlumuz Sertaç Komsuoğlu şöyle bir açıklama yapmıştı zamanında:

''Fenerbahçe bu yıl bir geçiş sürecinde ve bir geçiş süreci yaşıyor. Bu tip süreçlerde ikinci yıllar çok daha verimli hale gelir. Zor bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci hasarsız bir şekilde atlatma adına da gerekli önlemleri alıyoruz. Bunu da ilerleyen günlerde taraftarlarımız bizzat görecekler. Şu anda gelecek senenin kadroları yapılanıyor dedim ama sadece o da değil. 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100.yılı. Türk Hava Yolları ile görüştük ve dedik ki ‘Gelin Cumhuriyetimizin 100.yılında Final-Four’u tekrar İstanbul’a alalım.’ Barselona’da EuroLeague’e gittim ve EuroLeague Başkanıyla da görüştüm. Aynı konuyu konuştuk ve onlar da heyecanlandı. Çok enteresan olacağını söylediler. İnşallah 2023 EuroLeague finalini tekrar İstanbul’a alacağız. O zaman bizim de hedefimiz 2023 EuroLeague finalinde tekrar finali oynamak. Ben, ‘bu yıl da hedefimiz bu, şu’ diyebilirim. Bu yıl hedefimiz Final-Four ama önce ilk 8’e girmemiz lazım. Bu yıl hedefimiz Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu. Bu tip olaylarda garanti yoktur ama olacağız. Bu yıl hedefimiz Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu ve olacağız. Ancak bizim taraftarımızı artık sadece bir şampiyonluk kesmiyor. O zaman önce ilk 8’e gireceğiz, sonra Final-Four’a bakacağız. Yani önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu nedenle 2023 yılı bizim için yeniden yapılanacağımız, yeniden şampiyonluğu almayı hedeflediğimiz bir yıl. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Bu yolda her türlü eleştiriye açığız.''
« Son Düzenleme: 18 Mart 2021, 20:36:45 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3794 : 18 Mart 2021, 20:51:17 »
Durgun başladık.