"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sezon sonu ilk 8 sıralaması, daha önemlisi bizim sıralamamız ve muhtemel rakibimizin hangi takım olacağı hakkında öngörüleriniz nedir?
Öngörmek çok zor ama Armani veya Bayern’i isterim playoff’ta, umarım bu ikisinden biri gelir. Bu maça gelirsek, ciddiye alırsak zorlanmadan kazanırız. Nando, Lorenzo ve Gudu şov yapar.
Muhtemel rakibimiz Milano olur diyorum.
Şeytanın avukatlığını yapacak olursam; sanki bizi Efes'le eşleştirmeye çalışacaklarmış gibi bir hava sezinliyorum
Biz efese kafa tutmak istiyosal kokoskov un tarzı amerikalı kısalarla kimya yakalamamız lazım.
Her ihtimal var. Bunlarla eşleşirsek Bayern formülü verdi aslında. Oyun kuralları içinde Micic ve Larkin’e dayak atabilirsek eleriz, bol bol yerde sert fauller yapmak, şut dengelerini bozuyor bu ikisinin. Bunu yapamazsak vay halimize zaten.
Bu senaryoda akla gelen soru şu; Bayern'e alenen kıyak geçen hakemler, aynı durumda bize izin verecekler midir?
“Ekibimizde sakatlığı bulunan Edgaras Ulanovas, İstanbul’da kalacak ve tedavi ile bireysel çalışma sürecini burada sürdürecek.”
Hasan Martinin olmaması avantaj çok uzun değil ama acaip bir oyuncu.Kaya gibi.Kylenin formu uyumu tek umutlandıran şey tabi Vsely-Decolo yan parçalar Pıerre Guduriç.
Valencia kazandı, he şey buraya kadarmış, artık hayal TOP 8, teşekkürler çocuklar, bu heyecanı yaşamak da güzeldi.