Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467127 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Bugün 35 asist bile yapsa Calathes’in Avrupa’nın en abartılan oyuncusu olduğunu düşünüyorum.Guard’ın üçlük sokamaması ne demektir ya.Onu riske edip diğer 4 oyuncuya odaklanmak bence de en mantıklısı.Özellikle Bobby ve Lorenzo top çalmaya meyilli oyuncular oldukları için Calathes’ten çok topa odaklanıp birçok pozisyonu bozarlar.Mirotic’i kim savunacak o konuda bir fikrim yok.Barthel ne kadar hazır,Vesely savunacaksa mecbur Hamilton’ın da fazla süre alması gerekir,Pierre iyi bir savunmacı ama kısa kalır gibi.Rekabet seviyemizi merak ediyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Bugün 35 asist bile yapsa Calathes’in Avrupa’nın en abartılan oyuncusu olduğunu düşünüyorum.Guard’ın üçlük sokamaması ne demektir ya.Onu riske edip diğer 4 oyuncuya odaklanmak bence de en mantıklısı.Özellikle Bobby ve Lorenzo top çalmaya meyilli oyuncular oldukları için Calathes’ten çok topa odaklanıp birçok pozisyonu bozarlar.Mirotic’i kim savunacak o konuda bir fikrim yok.Barthel ne kadar hazır,Vesely savunacaksa mecbur Hamilton’ın da fazla süre alması gerekir,Pierre iyi bir savunmacı ama kısa kalır gibi.Rekabet seviyemizi merak ediyorum.

Calathes üçlük sokuyor olsaydı NBA'in en iyi oyun kurucularından biri olarak izliyor olurduk onu. Benim için muhteşem bir oyun kurucu ve Barca'nın onun üçlüklerine ihtiyâcı yok.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Calathes üçlük sokuyor olsaydı NBA'in en iyi oyun kurucularından biri olarak izliyor olurduk onu. Benim için muhteşem bir oyun kurucu ve Barca'nın onun üçlüklerine ihtiyâcı yok.
Saygı duyarım abi :)

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Calathes'in muhteşemliği anca Buducnost'a işler...

Son yıllardaki playoff serilerindeki perf. index. rating ortalaması:

2015, 6,7, vs. Baskonia
2016, 3,7, vs. Fenerbahçe
2017, 19,5, vs. Real Madrid
2018, 7,7, vs. Real Madrid

Sadece 1 seride doğru düzgün performansı var, diğer playoff serilerindeki oyunu berbat derecede kötü. Saç baş yolduran şut performansı da cabası...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Westermann!
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
İkinci çeyreğin başında bitti maç, ciddi seviye farkı var.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
İkinci çeyreğin başında bitti maç, ciddi seviye farkı var.

Sene başında, kadrolar belli olduğunda bitmişti abi.
Açıkçası 20 - 25 farka ben okeyim. Hiçbir şey oynamıyoruz şu an için.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Lorenzo işi sokak basketboluna döküp 50 atsa alsa şu maçı ne efsane hateket olurdu be :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Sene başında, kadrolar belli olduğunda bitmişti abi.
Açıkçası 20 - 25 farka ben okeyim. Hiçbir şey oynamıyoruz şu an için.

Ben de sezon başı tahminimde play off'a giremeyeceğimizi yazmıştım, halen de aynı düşüncedeyim ama bir yandan da 7 yıllık alışkanlık var, geçen yıllarda da 25-30 fark yediğimiz maçlar oluyordu ama bir sonrakinde kazanırız diyorduk, şimdi yirmi kere oynasak hepsini farklı kaybederiz gibi duruyor.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Kalite farkı yokmuş gibi bomboş şutlar da girmiyor.2-3 tanesini sokabilseydik bari.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
Fena dayak yiyoruz . Ikinci yariya cıkmasak saha iyi olur sanki ızdırap çekiyorum

Çevrimdışı Avanta

• Üye
İlk yarıda toplam perf. ind. rating'de 50 fark yemişiz, 69 - 19.  :-\

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Bence EuroLeague’e de salary cap benzeri bir şey şart.Sinirlenen basıp parayı kadro kuruyor.Biraz da şu maç durumu açıklıyor.Tabi ki herkesin ekonomik imkanı farklı ama Barcelona’nın yaptığı ne ya böyle :D

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
2012-2013 sezonunda 41-84'ü gördüğümüz bir Barca maçı vardı. 67-33'lük skor o maçı anımsattı biraz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
Milli maç arası olmasa, iyiydi...  ::)