Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 461276 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Beko-Barcelona | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #4605 : 02 Nisan 2021, 23:21:05 »
Rakip senden kuvvetli ve teknikse rakibi bozacaksin.  Ben efes maçından önce dedim micic ve larkine sert gireceksin, yildiracaksin diye. Bunu bayern denedi mesela. Karşılığını aldı. Pis oynamayı bilmek lazım. Simdi bu maç kızıyoruz ama biz de böyle oynamaliyiz. Zamaninda antic bu görevi cok.iyi yapıyordu. Yine kalinic yapıyordu. Bunların hepsini geçtim koçun bazi tercihleri cidden çok.kotu. ozellikle barthel tek.uzunu ile barcaya oynanmaz. Bunu kimse göremiyor. Sinirle konusulunca koçun eksikleri göze çarpmiyor. Koc gerçekten kriz anlarında daha oyuna olumlu dokunuş yapmaktan çok.uzak.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2021, 23:21:12 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4606 : 02 Nisan 2021, 23:21:11 »
Calathes hem kötü oyuncu hemde çirkef bir oyuncu.Saras artık efsanemiz değildir gözümde.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4607 : 02 Nisan 2021, 23:22:18 »
Tekrar
Sinirle 1 yıllık sövdüm ben de kusura bakmayın ama her şey çok kirliydi bu akşam dayanamadım
Ben hiç küfür etmem ama Fenerbahçe’ye yapılan haksızlığı görünce dayanamıyorum.
Hayatımda küfür sadece Fenerbahçe ortamlarında geçiyor.

Bu takım bizi kğfürbaz yaptı :D

Tekrardan herkesten özür diliyorum.Yazılmaması gereken mesajlar yazdım.Moderatör abilerimiz uygunsuz mesajları düzenleyebilir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #4608 : 02 Nisan 2021, 23:22:57 »
Calathes hem kötü oyuncu hemde çirkef bir oyuncu.Saras artık efsanemiz değildir gözümde.

Abi zaten efsanemiz felan hiç bir zaman olmadı 1 sezon basket oynayıp kim efsane dediyse onların amk tom abi sen bilirsin playy of hangi tarihte başlıyor?

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #4609 : 02 Nisan 2021, 23:23:04 »
Israrla iyi savunma yaptık dediler. Taşşak geçer gibi halleri çok sinirime dokundu.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #4610 : 02 Nisan 2021, 23:23:22 »
Ben dedim.Sinirle ve aşırı sinirle yazılmış bir mesaj ama o takım olmasın kim olursa olsun.

Ben hala bunlar olmasın da kim olursa olsun diyorum. İnşallah başları beladan kurtulmasın.

Efesin de aq ama Efes mi bugünkü çirkefler mi dersen Efesin olmasını tercih ederim bugünden sonra.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4611 : 02 Nisan 2021, 23:23:31 »
Rakip senden kuvvetli ve teknikse rakibi bozacaksin.  Ben efes maçından önce dedim micic ve larkine sert gireceksin, yildiracaksin diye. Bunu bayern denedi mesela. Karşılığını aldı. Pis oynamayı bilmek lazım. Simdi bu maç kızıyoruz ama biz de böyle oynamaliyiz. Zamaninda antic bu görevi cok.iyi yapıyordu. Yine kalinic yapıyordu. Bunların hepsini geçtim koçun bazi tercihleri cidden çok.kotu. ozellikle barthel tek.uzunu ile barcaya oynanmaz. Bunu kimse göremiyor. Sinirle konusulunca koçun eksikleri göze çarpmiyor. Koc gerçekten kriz anlarında daha oyuna olumlu dokunuş yapmaktan çok.uzak.

Bizim Obra zamanında uyguladığımız sertlik basketbol sertliğiydi bu basketbol değil onu söyleyeyim.Nbade ağzını yüzünü dağıtırlar böyle faul yaparsan.Bugün maç olmadı.Shame on you Barca şu oyunu normalleştirmemek lazım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4612 : 02 Nisan 2021, 23:23:58 »
abi doğru diyosun da bu agresiflikte oynamak için oyuncunun da agresif olması lazım.bizde kim var öyle agresif bi oyuncu? ki adamlar bu maçta agresif değildi,başka bi şeydi bu.de colo mu o oyuncu,guduric mi,pierre mi.bu oyuncuların max agresifliği omuz atmak falan maalesef.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4613 : 02 Nisan 2021, 23:26:26 »
Haftaya biz, efes ve barça koyarsa 4. olup milano ile eşleşiyoruz. Barça gidip saçma sapan bayern e yatarsa bu kez yine 4. olup bayern ile eşleşiyoruz. Hangisi daha iyi sizce Vesely”siz çıkma ihtimalimizi düşünürsek?
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #4614 : 02 Nisan 2021, 23:26:57 »
Umarım yanılırım ama deneyimim Vesely’nin sezonu kapattığını söylüyor.

Kabus gibi bir akşamdı.

Tadım tuzum kaçtı. Vesely’nin iyi olmasını dilemekten başka yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4615 : 02 Nisan 2021, 23:29:09 »
Umarım yanılırım ama deneyimim Vesely’nin sezonu kapattığını söylüyor.

Kabus gibi bir akşamdı.

Tadım tuzum kaçtı. Vesely’nin iyi olmasını dilemekten başka yapacak bir şey yok.
Abi bence Vesely’den olumlu bir haber gelecek.
İnşallah yarın çok güzel bir gün olacak.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4616 : 02 Nisan 2021, 23:30:44 »
abi doğru diyosun da bu agresiflikte oynamak için oyuncunun da agresif olması lazım.bizde kim var öyle agresif bi oyuncu? ki adamlar bu maçta agresif değildi,başka bi şeydi bu.de colo mu o oyuncu,guduric mi,pierre mi.bu oyuncuların max agresifliği omuz atmak falan maalesef.
bende onu diyorum o profilde oyuncu yok belki o quinn olur oda banko oyuncu değil

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4617 : 02 Nisan 2021, 23:30:54 »
Real’i yenememe ihtimalimiz yok bu arada çok rahatım kesin kazanacağız o maçı kafalarına vura vura
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4618 : 02 Nisan 2021, 23:32:55 »
Saras denen artist gözünü bize kestirmiş Play-offta bizi istiyor son 8 itip.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4619 : 02 Nisan 2021, 23:33:41 »
Real’i yenememe ihtimalimiz yok bu arada çok rahatım kesin kazanacağız o maçı kafalarına vura vura

Vesely olmadan imkansız.Tavares dönmüş.Tank gibi.