Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444674 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Ynt: Fenerbahçe Beko-Barcelona | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #4650 : 03 Nisan 2021, 14:00:44 »
Calathes hem kötü oyuncu hemde çirkef bir oyuncu.Saras artık efsanemiz değildir gözümde.

topu topu yarım sezon kadroda yer alan adam ne zaman efsane sayıldı ki.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4651 : 03 Nisan 2021, 14:16:17 »
Dünkü maçtaki şerefsizliklerin ana kaynağı Saras picinin karın ağrısıdır. O iti bizde oynarken Zalgiris maçında yatıp yenilmemize neden olduğu günden beri sevmem. Yaz sezonunda bize koç olmasın diye dua ettim, umarım bizde koçluk yaptığını görmek nasip olmaz...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4652 : 03 Nisan 2021, 14:29:49 »
Dünkü maçtaki şerefsizliklerin ana kaynağı Saras picinin karın ağrısıdır. O iti bizde oynarken Zalgiris maçında yatıp yenilmemize neden olduğu günden beri sevmem. Yaz sezonunda bize koç olmasın diye dua ettim, umarım bizde koçluk yaptığını görmek nasip olmaz...
+1511156818.
Eline sağlık abi,bu adam efsane falan değil.
Ayrıca her formamızı giyen oyuncuya plaket verilmesi benim hoşuma gitmiyor.Şimdi Semih Erdende mi plaket alacak?
Yapmayın,etmeyin.Sadece bu plaketleri gerçekten hakeden insanlara verin.
Zalgris-Fenerbahçe maçlarında oynattığı aşırı agresif oyun ile beraber zaten ne olduğunu belli ediyordu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe Beko:73 Barcelona:82 | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #4653 : 03 Nisan 2021, 14:51:18 »
+1511156818.
Eline sağlık abi,bu adam efsane falan değil.
Ayrıca her formamızı giyen oyuncuya plaket verilmesi benim hoşuma gitmiyor.Şimdi Semih Erdende mi plaket alacak?
Yapmayın,etmeyin.Sadece bu plaketleri gerçekten hakeden insanlara verin.
Zalgris-Fenerbahçe maçlarında oynattığı aşırı agresif oyun ile beraber zaten ne olduğunu belli ediyordu.

elma ile armutu karşılaştırmamak lazım saras efsanemiz değil tabi wanamaker neyse o da odur

ancak agresif oynatması hedef takım gördügü içindir cok ciddiye alıyor bizim maçları

sakatlama pozisyonunda da spontan gelismis bir olay kimse  şekilde kurgulayamaz sporun içinde var bu

ama bizi sürekli aynı sanssizliğı yasamamiz çok can sıkıyor yazık oldu

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4654 : 03 Nisan 2021, 14:57:05 »
elma ile armutu karşılaştırmamak lazım saras efsanemiz değil tabi wanamaker neyse o da odur

ancak agresif oynatması hedef takım gördügü içindir cok ciddiye alıyor bizim maçları

sakatlama pozisyonunda da spontan gelismis bir olay kimse  şekilde kurgulayamaz sporun içinde var bu

ama bizi sürekli aynı sanssizliğı yasamamiz çok can sıkıyor yazık oldu
Katılmıyorum.Taraftarların Saras'a gösterdiği sevgi ile zaten Wana'ya gösterdikleri ilgi bir değildi.

Sakatlama olayı belki spontane gelişmiş bir şey olabilir ama maç boyunca sakatlama seviyesinde yapılan faulleri bir takım yapıyorsa,bu ne PO sertliği ne de rakip gördüğü içindir;tamamen bizi karşı düşmanlığı var bu adamın.
Ama Obra hocam çok koydu buna,bir kere PO'da bir kere F4'de.Adam alıştı tabi sürekli tokatlanmaya,şimdi kendisi gibi ezilmiş ve ezik takıma gidince Obradovic'in mirasına saldırayım diyor.
Ama hakemlerle bile şampiyon olamayacak ona inanıyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4655 : 03 Nisan 2021, 15:03:02 »
Katılmıyorum.Taraftarların Saras'a gösterdiği sevgi ile zaten Wana'ya gösterdikleri ilgi bir değildi.

Sakatlama olayı belki spontane gelişmiş bir şey olabilir ama maç boyunca sakatlama seviyesinde yapılan faulleri bir takım yapıyorsa,bu ne PO sertliği ne de rakip gördüğü içindir;tamamen bizi karşı düşmanlığı var bu adamın.
Ama Obra hocam çok koydu buna,bir kere PO'da bir kere F4'de.Adam alıştı tabi sürekli tokatlanmaya,şimdi kendisi gibi ezilmiş ve ezik takıma gidince Obradovic'in mirasına saldırayım diyor.
Ama hakemlerle bile şampiyon olamayacak ona inanıyorum.
Saras, önceki ve şimdiki takımları açısından bakınca, geçmişte de koç olarak kritik yerlerde çok tokadımızı yemesi bakımından bana çok daha yakından tanıdığımız, taraftarımızın pek sevdiği başka birini anımsatıyor :)

Böyle kuyruk acılı düşmanlar kazanmak herkese nasip olmaz, çok büyüksün Fenerbahçe.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4656 : 03 Nisan 2021, 15:31:01 »
Dün akşam görüldüğü üzere olay artık spor ya da basketbol değil. Bu sezon maalesef bitti artık. Tek dileğim play off da Barcelona ile eşleşmek. Her savunmada vurmak lazım kafa göz. Her hücumda diz çıkarmak lazım. Madem ligi değerli kılan oyunculara, yıldızlara en ufak saygıları yok, bunu yapmak lazım. Karaktersiz ve aşağılık bir organizasyon euroleague. 2 3 tane de onlar sakat versin final four öncesi...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4657 : 03 Nisan 2021, 16:43:06 »
Dün akşam görüldüğü üzere olay artık spor ya da basketbol değil. Bu sezon maalesef bitti artık. Tek dileğim play off da Barcelona ile eşleşmek. Her savunmada vurmak lazım kafa göz. Her hücumda diz çıkarmak lazım. Madem ligi değerli kılan oyunculara, yıldızlara en ufak saygıları yok, bunu yapmak lazım. Karaktersiz ve aşağılık bir organizasyon euroleague. 2 3 tane de onlar sakat versin final four öncesi...
Ama bu Efes'e yarar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4658 : 03 Nisan 2021, 16:58:32 »
Ama bu Efes'e yarar.

Belki haklısın ama Efes 2 kez vurdu kafalarına. Hakem desteği olmadan yenemezler Efes i...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4659 : 03 Nisan 2021, 17:01:16 »
Barcelona ile eşleşme ihtimali yokmuş.Ya 4-7 arasında bir yerde bitireceğiz normal sezonu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4660 : 03 Nisan 2021, 17:03:59 »
Sakatlık spontane falan gelişmedi kasap bacak açıyor çelme takıyor kasti faul aslında.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #4661 : 03 Nisan 2021, 21:46:11 »
Ne yapıp edip Real Madrid'i yenmek zorundayız. Olası bir Bayern eşleşmesinde ya da ihtimal sadece ama Zenit eşleşmesinde Vesely olmadan da turlama şansımız olur az çok. Her şeyden önce Real Maçı inanılmaz önemli.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4662 : 03 Nisan 2021, 21:52:07 »
Ne yapıp edip Real Madrid'i yenmek zorundayız. Olası bir Bayern eşleşmesinde ya da ihtimal sadece ama Zenit eşleşmesinde Vesely olmadan da turlama şansımız olur az çok. Her şeyden önce Real Maçı inanılmaz önemli.

3 değil, 5 değil, altı üstü bir maç. Zor ama bu takım, bunu da yapar.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #4663 : 03 Nisan 2021, 21:53:25 »

Maç sonu nolur bilemem ama ben o kadar ümitsiz bakmıyorum Real maçına. Evet Vesely olmayacak ama önümüzde Vesely'siz bir plan yapmak için 1 haftaya yakın süre var. Barcelona maçında sakatlık anında takım bir anda şaşkınlık yaşadı ki bu çok normaldi. Real maçında her şeye baştan hazırlıklı çıkacağız. Plan ne kadar işler, Real buna ne derece cevap verir bilinmez ama Kokoskov ve takım maçı koparmak için elinden geleni yapacaktır.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #4664 : 03 Nisan 2021, 22:08:31 »
Kyle olmasa direk mağlubiyet yazardım ama baya adapte oldu takıma barthel biraz ayak uydurursa neden olmasın