Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444222 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Real Madrid | Euroleague 34. Hafta
« Yanıtla #4815 : 08 Nisan 2021, 23:25:32 »

Anlıyorum ama bu tip takımlar hedef maçlarda iyi oynar bugün takım halinde çok iyi savunma yaptılar.Play-offta bunu yaparlarsa yine son 4 yapabilirler.

20-25 senedir izliyorum euroleague denen organizasyonu. Larkin ayarında oyuncu görmedim. Larkin ile micic aynı anda günündeyken efes'ten tek haneli fark yiyecek takım da görmedim. Kaldı ki milano ile eşleşiyor zaten real, f4 göremezler.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4816 : 08 Nisan 2021, 23:31:41 »
2 dakika oynayan Kenan'a sallayıp deşarj olurken sorun olmuyor ama değil mi? Bırakın abi bu ikiyüzlü yaklaşımları, nasıl Kenan'a isteyen istediği gibi sallıyorsa, Melih'e de sallar. Forumda kural mı var, kanun mu koydunuz Melih'e sallayanlara ilk fırsatta sallanacak diye.
İsteyen istediği adama sallar, istediği adamı korur, iki yüzlü yaklaşım ne alaka?
Ben kime laf etmişim aman Melih'e sallamayın diye.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4817 : 08 Nisan 2021, 23:40:04 »
Abi, bu Melih aşkı nereden geliyor? Akraba falan galiba :D Bu tür maçlardan sonra hep Melih duyarı kasıyorsun.
Duyar falan kastığım yok, bu sezonki oyunundan ben de memnun değilim, 1 sezonda çöp muamelesi yapmıyorum sadece.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4818 : 08 Nisan 2021, 23:40:20 »
Melih için boşuna birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok.

Zaten maç öncesi idmanda da rastgele potaya şut atan,Sarı-Lacivert Göksenin’den bahsediyoruz.

Bizim asıl eleştirmemiz gereken konu ise Vesely’siz Eurocup takımı olduğumuz gerçeği ve Vesely ile birlikte ligin en iyi takımlarından biri olduğumuz.

Burada kulübe yakın insanlar var ve ben bir soru sormak istiyorum.Bayern Münih maçında,çok sert savunma yapan ve Bayern’i bunaltan takım ile Real gibi vasat bir takımdan 93 sayı yiyen takım aynı mı?
Vesely cevabını vererek işin basitine kaçmayalım,oyuncuların hedef olarak son 8’i başardıktan sonra bırakmaları ile ilgisi olabilir mi?
Ben bu kadar yumuşak bir takıma alışık değilim o yüzden bu soruyu sizlere yönelttim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #4819 : 08 Nisan 2021, 23:50:05 »
Sorun sanki Melih’miş gibi son iki sayfada Melih konuşulmuş ilginç  ???

Bu takımın daha büyük sorunları var , Vesely’nin oynamadığı ilk maçta da tekrar gözümüze gözümüze soktular .

Ben özellikle bu sezon genelinde işin savunma kısmında çok büyük gol yediğimizi düşünüyorum . Sezon genelinde Vesely orayı insan üstü bir gayret ile kapattı ama o da sakatlanınca elimiz boş kaldı . Ayrıca bir önceki sayfalarda belirtilmiş Vesely hangi kritik döneme girsek ya sakatlandı ya oyunuyla geriye çekti bizi . Sahi ne zaman ihtiyacımız olduğu bir dönemde sağlıklı ve formda bir Vesely ‘ miz vardı . Bu sezon ki insan üstü formunu tabiki yok saymıyorum . Takım iyi durumda olsa idi zaten net MVP ydi bu sezon . Şu anda da bana göre ligin en değerli 3 oyuncusundan biri . Ama gerçekten kaç yıldır bu durum yormadı mı ?

Onun dışında Barthel , Brown , Ulanovas , Perez gibi faciaları artık saymıyorum bile . Özellikle ilk üçüne geçilen iltimasın haddi hesabı yok .

Bir diğer konu da Marko ‘ dan beklentim . Yani bu tip maçlarda özellikle daha oyunda kalmasını ve tutunmasını istiyorum ben . Artık küçük de değil , NBA gördü en olgun dönemi yıldız dediğimiz bir isim o kaliteyi her an hissettirmesi lazım ama bir anda öyle indiriyor ki şartelleri oyunda o ara elden kayıp gidiyor .

Ya Efes ya CSKA , bakalım kim gelecek . Ben açıkçası ilk turda bu sezonun noktalanacağını düşünüyorum şu anki görüntü ile umarım yanılırım .

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4820 : 08 Nisan 2021, 23:55:23 »
Koç bence gizledi bazı şeyleri.Bayerni yenip bileti cebe attık.Sakatlık bozmuş takımı.Çok önemli Mvp adayı zaten.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #4821 : 08 Nisan 2021, 23:55:49 »
İsteyen istediği adama sallar, istediği adamı korur, iki yüzlü yaklaşım ne alaka?
Ben kime laf etmişim aman Melih'e sallamayın diye.

Söz konusu Melih olunca attığın mesajların farkında değilsin herhalde abi. Sürekli bir laf sokma çabası içindesin. Her platformda aynısını yapıyorsun. Biri Melih'e laf söylediği an not ediyorsun, alakalı alakasız her oyuncuyu araya serpiştirip, bu sözde kaptanı zeytinyağı gibi üste çıkarmaya çalışıyorsun.

Attığın mesaj da gayet Melih'e sallayanlara laf sokma amaçlı. Mesajına sahip çıkıp çıkmamak senin tercihin. Attığın mesajların yarısı neredeyse Melih'i koruma ve ona karşı olanlara laf gömme amaçlı. Takım, Real Madrid'ten 30 yemiş, moraller zaten bozuk hala aradan Melih çıkartıyorsun.

İkiyüzlülük olayına gelince, eğer böyle 3-5 dakika oynayan oyuncuların dokunulmazlığı varsa bunu sadece çok sevdiğin Melih için değil, herkes için yapman lazım. Berkay'a, Kenan'a gelince çöp, vasat diyorsun (ki diyebilirsin saygım var) Melih'e gelince ''ama 2 dakika oynuyor...'' oluyor. Bu ikiyüzlü bir yaklaşımdır.

Bu, forumdaki son mesajım. Havada kalmasın diye de konuya açıklama getirdim. Forumun adını da ParkedeMelih yapın, Melih'in fotosunu da logo olarak dizayn edin, güle güle kullanın.

Herkese eyvallah.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4822 : 09 Nisan 2021, 00:06:10 »
Sorun sanki Melih’miş gibi son iki sayfada Melih konuşulmuş ilginç  ???

Tartışmanın çıkış noktasına bakmak lazım. Durduk yere Melih konuşulmadı ki...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #4823 : 09 Nisan 2021, 00:14:09 »
Söz konusu Melih olunca attığın mesajların farkında değilsin herhalde abi. Sürekli bir laf sokma çabası içindesin. Her platformda aynısını yapıyorsun. Biri Melih'e laf söylediği an not ediyorsun, alakalı alakasız her oyuncuyu araya serpiştirip, bu sözde kaptanı zeytinyağı gibi üste çıkarmaya çalışıyorsun.

Attığın mesaj da gayet Melih'e sallayanlara laf sokma amaçlı. Mesajına sahip çıkıp çıkmamak senin tercihin. Attığın mesajların yarısı neredeyse Melih'i koruma ve ona karşı olanlara laf gömme amaçlı. Takım, Real Madrid'ten 30 yemiş, moraller zaten bozuk hala aradan Melih çıkartıyorsun.

İkiyüzlülük olayına gelince, eğer böyle 3-5 dakika oynayan oyuncuların dokunulmazlığı varsa bunu sadece çok sevdiğin Melih için değil, herkes için yapman lazım. Berkay'a, Kenan'a gelince çöp, vasat diyorsun (ki diyebilirsin saygım var) Melih'e gelince ''ama 2 dakika oynuyor...'' oluyor. Bu ikiyüzlü bir yaklaşımdır.

Bu, forumdaki son mesajım. Havada kalmasın diye de konuya açıklama getirdim. Forumun adını da ParkedeMelih yapın, Melih'in fotosunu da logo olarak dizayn edin, güle güle kullanın.

Herkese eyvallah.

Yazdıklarınla hemfikirim de neden gidiyorsun? Bu kısmı anlamadım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #4824 : 09 Nisan 2021, 00:15:39 »
Duyar falan kastığım yok, bu sezonki oyunundan ben de memnun değilim, 1 sezonda çöp muamelesi yapmıyorum sadece.

Ben Melih'in iyi oynadığı bir dönemi hatırlamıyorum. Açıkçası, Hoca'ya babasıyla terbiyesizlik yaptığı dönem gönderilmeliydi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4825 : 09 Nisan 2021, 00:15:43 »
Melih için boşuna birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok.

Zaten maç öncesi idmanda da rastgele potaya şut atan,Sarı-Lacivert Göksenin’den bahsediyoruz.

Bizim asıl eleştirmemiz gereken konu ise Vesely’siz Eurocup takımı olduğumuz gerçeği ve Vesely ile birlikte ligin en iyi takımlarından biri olduğumuz.

Burada kulübe yakın insanlar var ve ben bir soru sormak istiyorum.Bayern Münih maçında,çok sert savunma yapan ve Bayern’i bunaltan takım ile Real gibi vasat bir takımdan 93 sayı yiyen takım aynı mı?
Vesely cevabını vererek işin basitine kaçmayalım,oyuncuların hedef olarak son 8’i başardıktan sonra bırakmaları ile ilgisi olabilir mi?
Ben bu kadar yumuşak bir takıma alışık değilim o yüzden bu soruyu sizlere yönelttim.

"Nasıl olsa playoff'u garantiledik, yenilsek de fark etmez" kafasıyla çıkıldığı ortada. Öyle bir başlangıcın ve boş vermişliğin başka izahı yok.

Eğer garantilememiş olsaydık, böyle bir maç oynamazdık bence.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #4826 : 09 Nisan 2021, 00:16:52 »
Yazdıklarınla hemfikirim de neden gidiyorsun? Bu kısmı anlamadım.

Besim ile aynı fikirdeyiz kemal. Tarihte bir ilk. Bence de, niye gidiyorsun?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4827 : 09 Nisan 2021, 00:19:18 »
"Nasıl olsa playoff'u garantiledik, yenilsek de fark etmez" kafasıyla çıkıldığı ortada. Öyle bir başlangıcın ve boş vermişliğin başka izahı yok.

Eğer garantilememiş olsaydık, böyle bir maç oynamazdık bence.

Hayır geçen haftaki insanlık dışı basketbol dışı sertlik takımı temkinli oynamaya yöneltti.Az sertlik yapalım dedi takım la monica hemen dişlerini gösterdi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4828 : 09 Nisan 2021, 00:30:38 »
Özcan abi özür dile, adamı küstürdün. :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4829 : 09 Nisan 2021, 00:31:54 »
Hesapları seneye keseriz.Playoff geldi.8 bileti alamayan takımlara bak total 15 şampiyonluk dışarıda.Maccabi-Oli-Pana inanılmaz sezon oldu.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 00:33:15 Gönderen: Tom Hanks »