Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444225 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Real Madrid | Euroleague 34. Hafta
« Yanıtla #4875 : 09 Nisan 2021, 18:25:35 »
Bu arada acı olan Real Madrid iyi oynayarak kazanmadı.Biz çok kötü olduğumuz için kazandı.
Bazı maçlara şalteri tamamen indirmiş şekilde çıkıyoruz, kafa mı gidiyor hedef maç mı görmüyoruz gerçekten anlam veremiyorum. Valencia maçı da böyleydik, onlar kötüydü sürekli maçı ikram ediyorlardı ancak biz çok daha kötü olduğumuz için lütfen siz buyrun  demiş ve kaybetmiştik. O maçı alsak yine 4 ya da 5 bitirecektik, şimdi acısını çekiyoruz.

Bu maçta ise Real hiç bir savunma ile karşılaşmadan iyi şut atınca tam rezillik oldu, bu kadar rahat maç oynayacaklarını hiç tahmin etmemişlerdir. Bunun asıl acısı playoff'ta çıkacak, biraz olsun F4 umudumuz vardı şimdi iyice azalmış durumda.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4876 : 09 Nisan 2021, 18:29:01 »
Real oyuncuların gözleri ateş sacıyordu o an anladım bu maçı kafada aldıklarını.Çok iyi girdiler zaten.5-18 idi ilk dakikalarda.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4877 : 09 Nisan 2021, 18:40:35 »
Real falan hiç umrumda değil gerçekten, hiç de sevmem her zaman beter olmalarını isterim.

Derdim bizim takımla. Kilit bir oyuncunun eksikliği ile gücün zayıflayabilir tamam ancak kafa bu kadar gidemez, şalteri böylesine indiremezsin bunu kabul edemiyorum, hele böyle bir maçta.

Playoff için tek umudum çok dalgalı bir performansımızın olması ve tek maç üzerinden olmaması. 2-0 geriye düşersek muhtemelen süprülürüz acı olur ancak seriyi bir şekilde 1-1 e getirebilirsek küçğk bir şansımız olabilir.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4878 : 09 Nisan 2021, 18:44:01 »
Real falan hiç umrumda değil gerçekten, hiç de sevmem her zaman beter olmalarını isterim.

Derdim bizim takımla. Kilit bir oyuncunun eksikliği ile gücün zayıflayabilir tamam ancak kafa bu kadar gidemez, şalteri böylesine indiremezsin bunu kabul edemiyorum, hele böyle bir maçta.

Playoff için tek umudum çok dalgalı bir performansımızın olması ve tek maç üzerinden olmaması. 2-0 geriye düşersek muhtemelen süprülürüz acı olur ancak seriyi bir şekilde 1-1 e getirebilirsek küçğk bir şansımız olabilir.

Kızılyıldız maçında havlu atabilirdik.Bu takımın play off yapması mucize ötesidir.Az durumun tadını çıkarmalıyız.Şöyle olsun böyle olsun demenin kimseye yararı yok.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4879 : 09 Nisan 2021, 18:52:38 »
Önceki post’umda bundan sonrası ne olursa olsun teşekkürümü ettim zaten. Beklentinin epey düşük olduğu sezonda çok iyi heyecan yaşattı takım. 17’den gelip 4’e kadar çıkmak ve 2 maç kala playoff’u garantilemek her babayiğidin yapabileceği bir şey değil o kesin.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4880 : 09 Nisan 2021, 20:48:18 »
Dün hakemlik birşey yoktu bence.

İzlemediğim için sallamayayım şimdi de Gökhan Töre en az 7 8 düdük art niyetliydi dedi.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #4881 : 10 Nisan 2021, 01:07:46 »
Hayret kimse yazmamış rakip cska hayırlısı olsun umarım bir şansımız olur

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #4882 : 10 Nisan 2021, 01:16:54 »
Kimse inanamıyor galiba
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4883 : 10 Nisan 2021, 01:17:16 »

Diğer forumda konuşuluyor.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4884 : 10 Nisan 2021, 01:36:55 »
Admin arkadaşlar diğer forumla burası çok karışıyor ve diğerini herkes de bilmiyor. Bence ikisi burada birleşse daha verimli sistematik olur, bilgi ve ilginize.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4885 : 10 Nisan 2021, 01:45:56 »
Diger forum?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4887 : 10 Nisan 2021, 02:11:39 »

En iyi gününde dahi türlü türlü travmalar geçiren  bir kitleyiz. Ne geldi aklıma, hangi seneydi hatırlamıyorum, Solomon un son saniye basketi ile Rytas ı Abdi İpekçi'de yenmiştik. Salondan çıktım, Topkapıydı Kavacaktı gecenin bir köründe eve girdim. Diğer sonuçlara bakayım diye interneti açtım. Fenerbahçe Rytas ı uzatmada 4 sayı ile yenmiş görünüyor. Diyorum ben mi kafayı yedim, meğer salon boşaldıktan sonra son basketi videodan izleyen gözlemci takımları soyunma odasından çağırtıyor, uzatma oynatıyor. Boş salonda oynanan uzatmayı kazanıyoruz. Her türlü absürdlüğü yaşarız. İti, uğursuz, boku kumpası bizi bulur. Diyorum ya iyi 2017 de uçağımız falan düşmemiş de şampiyon olabilmişiz. Ruh hastası olduk hepimiz. Playoff a kalıyon 2 gün sonra bir uğursuz yüzünden Vesely iptal...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4888 : 10 Nisan 2021, 10:32:58 »
Şampiyonluk oranları
Barca 2.75
Efes 3.25
CSKA 8
Milano 9
Real 15
Fenerbahçe 15
Bayern 31
Zenit 51
Valencia 101

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4889 : 10 Nisan 2021, 10:43:05 »
En iyi gününde dahi türlü türlü travmalar geçiren  bir kitleyiz. Ne geldi aklıma, hangi seneydi hatırlamıyorum, Solomon un son saniye basketi ile Rytas ı Abdi İpekçi'de yenmiştik. Salondan çıktım, Topkapıydı Kavacaktı gecenin bir köründe eve girdim. Diğer sonuçlara bakayım diye interneti açtım. Fenerbahçe Rytas ı uzatmada 4 sayı ile yenmiş görünüyor. Diyorum ben mi kafayı yedim, meğer salon boşaldıktan sonra son basketi videodan izleyen gözlemci takımları soyunma odasından çağırtıyor, uzatma oynatıyor. Boş salonda oynanan uzatmayı kazanıyoruz. Her türlü absürdlüğü yaşarız. İti, uğursuz, boku kumpası bizi bulur. Diyorum ya iyi 2017 de uçağımız falan düşmemiş de şampiyon olabilmişiz. Ruh hastası olduk hepimiz. Playoff a kalıyon 2 gün sonra bir uğursuz yüzünden Vesely iptal...

Evet hatırladım o maçı bende zap yapmıştım sevinç içersinde a bir de baktım maç yeniden başlıyor.