Bir değişiklik olmaz ise CSKA'nın süre alması muhtemel rotasyonu:
Guard rotasyonu:
Iffe Lundberg (ilk EL sezonu, playoff'ta hanyayı konyayı ve danimarka'yı görür artık, şutu var dikkat)
Darrun Hilliard (dengesiz karakter, ne yapacağı belli olmaz, %70 üçlük attığı maçlar var ancak vasat bir oyuncu)
Janis Strelnieks (Janis Strelnieks'ten korkan Janis Strelnieks gibi olsun)
Daniel Hackett (her zamanki gibi savunma sertliğinde ve topa baskıda ayrıca bu sezon hücumda da çok önemli, sakatlıktan nasıl döneceğine bakıcaz önemli)
Forvet rotasyonu (en tehlikeli kısım burası):
Will Clyburn (nasıl tutucaz ulan biz seni gıcık herif, lebron'a bağlama bari)
Tornike Shengelia (clyburn'le nasıl eşleciez derken bir de bu var, gününde olursa maç kazandırabilecek yetenekte ve topla da koşabilen çok hırslı bir tip ancak şutu yok)
Johannes Voightmann (bu sezon %47 ile üçlük atıyor, dikkat etmezsek net ısırır)
Nikita Kurbanov (yaşlı kurt mutlaka süre alacaktır, biz hücum ederken yavaş ayakları maden gibi olabilir)
Joel Bolomboy (oynarsa, özellikle hücum ribaund'larına saldırmasıyla başımızı ağrıtabilecek potansiyeli var, hücumda çok fazla top kullandıracaklarını sanmam)
Pivot rotasyonu:
Nikota Militinov (ribaund canavarı, şutu yok, sağlıklı bir şekilde oynayıp oynamayacağı seri için belirleyici olabilir)
Michael Eric (Telekom'daydı, ribaund'u var bunun da ancak şutu yok, belki vasat gelebilir ancak şu ana kadar 8 maçta ortalama 11 PIR yapmış durumda dikkat)
Yani bizim rotasyon da ortada. Bize özellikle forvette çok net eşleşme problemleri yaşatacakları kesin. Muhtemelen çok bariz üstün oldukları 3-4 pozisyonlarından yükleneceklerdir. Forveti yardım getirerek falan bir şekilde çözebilirsek seriye ortak olabiliriz diye düşünüyorum. Biz de kısa rotasyonunda onların kalite problemini kullanabiliriz ve oradan ekmek yiyebiliriz belki. Son olarak 1. maçta rotasyonu çok geniş tutalım ve takımın pertini çıkarmayalım, onların ne oynadığını görelim ve daha dar rotasyonla asıl 2. maçı almaya oynayalım diye düşünüyorum, bana daha mantıklı geliyor bu senaryo.
Serinin kilitleri:
Bizim için:
Guduric, Guduric, Guduric! Çok önemlisin, muhtemelen tüm seride 30 dk civarları süre alacaksın. Özellikle de bu seri için sen iyi olmazsan geçme ihtimalimiz yok. Nando reisi söylemeye gerek yok zaten, orada kazandığımız CSKA maçında masaya sağlam vurduğunu görmüştük, seride en az 2 maçta bunu yapabilmesini bekliyoruz. Lorenzo en azından saçmalamasan ve biraz olsun takımı oynatsan, kafanı toplamana ihtiyacımız var. Kısalarımız iyi olursa 1-2'de net bir üstünlük kurabileceğimizi düşünüyorum. Ribaundlarda kesinlikle ezilmemeliyiz, 2. şans sayılarını vermemek önemli.
Vesely'den çok umudum olmadığı için yazmıyorum, onsuz geçmeye çalışacağız

Onlar için:
Bence forvetlerinin performansları onlar adına çok belirleyici olur. Forvetleri tüm seriyi süper oynarsa işimizi çok çok zorlaştırabilirler. Ve bence tüm seri ribaund'lardan çok ekmek yemeye çalışacaklardır, bizim ribaund zaafiyetimiz bu kadar net ortadayken buradan vurmaya çalışmamaları imkansız.