Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467016 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı south

• Üye
Sponsor turkish airlines,denizbank,nesine,tadım en çok harcanan takımlar da hep Türk takımları.Paramızla rezil okuyoruz derler ya.Bu orospu çocukluguna sağlam bi tepki gösterilmesi lazım hem takımımız hem sponsorlarla birlikte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Cv dolu ayrılıyoruz belki 3-0 bitecek bir ihtimal maç verir bunlar hakemler bize ama bu heriflerle bu kadar defolu kadroyla bu kadar oynanır.Hadi başkan hadi yönetim şu güzel şubeyi kuvvetlendirin.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 20:56:59 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Para yok pul yok orospuluk diz boyu sikerim böyle organizasyonu. Tek dertleri figüran yapmaksa olmayalım amk

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
Yani bizimkisi de gerçekten mazoşistlik sanırım ya.
Memleket içinde futbol, basketbol farketmeden hakemlerden çektiğimiz ortada.
Euroleague'de karşımızda hangi takım olursa olsun gördüğümüz muamele böyleyken hala saf saf kazanmayı mı bekliyoruz diye bir aydınlanma geldi şu an bana.
İkinci yarı başlasın geçer heralde bu farkındalık

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Tamamen hissi son dakikaya kafa kafaya gireceğiz bu defa inşallah. Bence böyle atmaya devam edemeyecekler.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Hayvan gibi savunma yapıyorlar hayvan gibi. Bu inanılmaz sertliğe de hakemler prim tanıyor. Her topa el kol sokuyorlar ve resmen dayak atıyorlar. De Colo'yu ezmeyi kafalarına koymuşlar, neyse ki Gudu bugün formda.

Adamlar o kadar özgüvenli ki hızlı hücumda bile potaya gitmek yerine kaldırıp üçlük atıyorlar ve daha da kötüsü bunların hemen hepsi giriyor. Farkın 8 olması bizim adımıza mucize resmen.

O'Quinn'e tek lâf etmem çünkü sert savunma yüzünden tek top indiremedik adama. Garibim çırpınıp duruyor bi başına.

Öyle şanssızız ki Hackett gibi bir kazma hayâtının hücum performansını bu seride oynuyor. Sakatlıktan çıkan bir oyuncunun böyle olmasını kimse yemez, dönen dolaplar keşke ortaya serilse.

Sonuç olarak gerçekçi olalım böyle sert savunma yapan CSKA, buna prim tanıyan hakemler, Kurbanov ve Hackett'ın bile deli gibi şut sokması, sınırlı ve kısıtlı kadromuz vs vs deyince; bu maçı almamız imkânsız. İlk maç gibi kırılacağız ve 20 farka gidecek gibi duruyor bu maç.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
Sponsor turkish airlines,denizbank,nesine,tadım en çok harcanan takımlar da hep Türk takımları.Paramızla rezil okuyoruz derler ya.Bu orospu çocukluguna sağlam bi tepki gösterilmesi lazım hem takımımız hem sponsorlarla birlikte.

Sponsorların hiç birinin umurunda olduğumuzu sanmıyorum ya.
Murat Murathanoğlu bize yapılan şerefsizlikleri dile getirdi diye profesyonel manada linç edildi bu ülkede!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Hackett için doping kontrolü talep edebilme şansımız var mı? Ya da ne olması gerekiyor talep için?

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Hackett götü, CSKA'nın X faktörü oldu.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bu götveren böyle bir oyuncu falan değil çünkü normalde. O sakattı son anda oynadı ayaklarını da yemezler. Son anda oynayabilen oyuncu ne olursa olsun kıtlıktan çıkmış gibi oynayamaz insanın fizyolojisine aykırı

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Yine 50 sayı yedik. Savunamıyoruz...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Yunan ve Sırp takımları ile birlikte hareket edilerek FİBA organizasyonuna geçilebilir. Çünkü boku çıktı artık. Hakem üçlüsü ayrı, masa hakemi ayrı, orospu çocukluğu diz boyu. Topu kazanamamışsın, top ortada saati 24 e tamamlıyorlar. Göya düzeltiyorlar, pozisyon avantajını kaybettiğin için sayı yiyorsun. Kan geliyor, faul yok, geçtim onu sayı yiyorsun, koca koca hayvan gibi herifler utanmadan seviniyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Pierre hastalıktan etkilenmiş baya

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Bu kasti ayakla oynama kuralına da bir şeyler yapmalı. Bu kadarı fazla artık futbol maçı gibi oldu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Hackett desdim geçen maç başlığında doping testlerinden kaçmak için sakatım numarası yapıyor.