Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445116 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Barthel gibi Adam bizim ligde dolu amk siktir olsun gitsin

Çevrimdışı mrkene

• Üye
Şu yardım savunmasından yediğimiz 274727282 3lük oldu. Hepsi de kırılma anında geldi. Göz göre göre aynı aptallığı yaptık. Vallahi yazık oldu onca emeğe çabaya

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok. Vesely lütfen iyileşmiş olsun artık. Gerçi o da sakatlıktan dönünce eski hâlinden eser olmuyor ama napalım, neye umut bağlayalım..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Barthel için 10 Şubat'ta 'Yılın Bidonu' diye yazmışım. Kaptan daha faydasız bir oyuncu ama en azından az oynuyor. Bu hem çok oynuyor hem de bir şeye faydası yok.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bugün Pierre ve De Colo biraz oynasa maçı alabilirdik.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Dikkat çekti mi bilmiyorum ama Barthel iki pozisyonda tepede bomboş kaldı. Üçlük gösterip, sonra vazgeçti. Bu adam yüzde 40 ile üçlük sokuyor bu sezon. Neden atmıyorsun mesela? Yapamadığın bir şey olsa kızmayacağım. Bu sorumluluğu almaktan neden kaçıyorsun? Hele ikinci pozisyonda atsa ve girse öne fırlayabileceğimiz bir skordaydı maç. 13 verimlilikle oynamış ve işini yapmış gibi görünüyor ama kahraman olmak yerine işi idare etmeyi seçiyor maalesef. Coaching noktasında bir eksiklik de olabilir.
İlk maçtan sonra bunu yazmıştım. Yine aynısını yaptı. Acaba Barthel’e kimse söylemedi mi? Kendi özeleştirisini yapmadı mı? İnanılır gibi değil.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
Şu takıma adam gibi bir guard, bir 4 numarayı almadık. Neler neler yapardık şimdi

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Seri bitti.Herşey için teşekkürler işte kenardan alternatif adam gelmeyince sakatlar kovidli vakalar derken veda ettik.

Buraya dönmez seri artık.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Gill lazım Gill. Şut atmayan 4 numaradan çok çektik bu sene.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bir kez daha Bolmanaronun adını analım şerefsiz it ite hakaret özür bile dilemedi.Elenmemizde baş sorumlu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Vesely hariç dönme ihtimali olan var mı özellikle Eddie

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Herkes dönmüyor mu diğer maç için?

Vesely kesin dönüyor mu?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
En güvendiğimiz iki adam de colo ve gudu en kritik anlarda ortada yoklar. De colo zaten bugun ne bok yemeye maça gelmis hic anlamadım.

Her macin ilk yarısı 50 yersen ikinci yari kıçını yirtarsin iste savunma yapıp one geçeyim diye. Sonrada nefesin yetmez mac sonuna

Amk odunlarindan bilmem kaçıncı bombos üçlüğü yedik. Kalas gibi adamlar bom bos tıkır tıkır sokuyor. Bizim barthel ayisini 5 metreden savunuyorlar. Nasilsa sut atmıyor.

Vesely gelse de gelmese de tur bitmiştir bizim için. 3 mac ust üste yenemeyiz bunlari.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 22:02:58 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Guduriç daha ne yapsın diğer parçalarda bir zahmet katkı versin.

3-0 biter seri.Ama şu muazzam mücadeleyede laf edilmez.Yok kenardan adam getiremiyoruz işte.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 22:06:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
Barthel , kenan , brown sövülecekler listesi uzar giderde su o.c hakemler bokunu çıkarmaya başladı artık.  Cska nin koçu oyuncuları o kadar kahpeki leyhine çalınan pozisyonlara bile itiraz ediyorlar neredeyse . Kenan 4 te 4 atsa hakemler yine bir yerde set çekecekdi önümüze bem artik gerçekten nefret ettim. Hayir yorumcu beyfendi bile shengelianin pozisyonuna temas var diyo bu gerizekalilar bile faul derse hakem azimiza sicar zaten.  Bu seri böyle bitmez cska yi öylee kolay gondermiyecez eleneceksek bile ben bu takima mücadelesine hala inanıyorum seri falan bitmedi . Neler döndü buda döner