Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 442021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Mental olarak o kadar çok şey çalınmadıktan sonra düşersin.Neyse düştüğümüz yerden kalkmaya çalışacağız.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
9-42 seri de yenmezki

Ağbi şu şartlarda basketbol konuşulabilir mi artık? Müsamere izliyoruz...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Yunan ve Sırp takımları ile birlikte hareket edilerek FİBA organizasyonuna geçilebilir. Burda devam etmek manasız. Aleni her şey...
Valla abi onlar gelir mi bilmem ama bana kalsa bırak EL'i bu maçtan bile çekilirdim önce sonra da ligeen

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Hackette bir tane çakın.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Sikerim Euroliginizi, küçültün takımı amk.
Ya da çekin.
Yarın da Barthel, Ulanovas ve lorenzo yu gönderin.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Maccabi, reali, panayi supurdugumuz senelerden supuruldugumuz senelere geçiş.  Bravo başkan. En güvendiğimiz şubeyi de ne hale getirdin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu maçta süpürülmeden bahsedilemez doğrandık net.Seride hatta.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
2004'den beri kesintisiz her malını izledim bu takımın ve ilk kez gerçekten ilk kez direkt maçı kapattım GS maçını izliyorum düşünün, o derece...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Ağbi şu şartlarda basketbol konuşulabilir mi artık? Müsamere izliyoruz...
2.Yarıyı izlemedim, neler oldu bilmiyorum.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Devrim yapmak istiyorsan bu akşam takımı maçtan çekecektin.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
O kadar çok seviyoruz ki takımı hepimiz inanıyoruz. Ama malesef gerçekler var. Lorenzo: sene başından beri 1 tane temiz maçı yok.yapamıyacak olsa anlarım ama yetenek var beyin yok malesef: bye bye
Bobby: herşey için teşekkürler koca yürekli adam. Yüreğin var ama vücut bitmiş. Bye bye
Barthel: korkak bye bye
Eddie: yani. Boş bulacakta atacak. Eurolegue de boş attırmazlar adama. Kendi şutunu yaratamıyorsan hiçsin:bye bye
Melih: ısınırken 40 ta 40 atmakla olmuyor be kaptan. Bye bye
Ulunovas: Litvanya dan alabileceğimiz en mal adamı bulup almışız. Bye bye
Ahmet: davaroğlu basketbolu öprenemeden emekli olcak bye bye
Alex peres: gereksiz bye bye
Tarık: olacan mı olmayacan mı? 15 yaşında bebe gibi oynuyor. Geliş artık aq.
Bu kadar adamın boş olduğu takımda birde oç hakemler eklenince takım için buralar bile başarı. Realist olmak lazım.herşey için teşekkürler
Bunlar Fenerbahçe’nin kusurlarıdır. Öyle böyle kabulümüzdür. Yönetime koça oyuncuya söveriz o da bizim kendi işimiz. Ama adaleti tesisle memur kimselerin aleni ihaneti inanın hepsinden zor. CSKA bizi her maç 50 farkla yense bukadar zoruma gitmez. Bu çok terbiyesizce birşey. Bu şekilde olmaz olmamalı. Başta spor ruhu olmak üzere tüm evrensel değerlere ters bu. Vallahi elenmek değil bu piçlerin tavrı zoruma gidiyor. Oynamayalım daha iyi eğer rekabet ettirmeyeceklerse, çünkü dream team gelse hakemi yenemezler. Zamanında bu orospu çocukluğunu yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum takımın ruh halini
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
Yunan ve Sırp takımları ile birlikte hareket edilerek FİBA organizasyonuna geçilebilir. Burda devam etmek manasız. Aleni her şey...
Bu iş için hızlı şekilde organize olup, Rus ve İspanyol takımları kendi aralarında oynayacağı bir lige dönsün. 

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Hem futbolda hem basketbolda aynı şeyleri söylüyoruz farkında mısınız? Neden şu makus talihi kıramıyoruz? Neden biz de papazlar karşısında ezilmeyecek kadar kuvvetli lobiler oluşturamıyoruz?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Süpürülme için o lafı kullanmak için önce rakibin delikanlı olacak çatır çatır oynayacak.Öyle tırsaklar ki sakat olmayan Hacketti sakladılar resmi organizasyonada öyle bildirdiler.

ortada bir adil oyun olmadığından bizim sakat kovidlileri hesaba katacağımızdan süpürülme demem haksızlık olur bu.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Hem futbolda hem basketbolda aynı şeyleri söylüyoruz farkında mısınız? Neden şu makus talihi kıramıyoruz? Neden biz de papazlar karşısında ezilmeyecek kadar kuvvetli lobiler oluşturamıyoruz?
Çünkü bu bizim mayamızda yok. Şimdi bugünkü galibiyetle cska büyüdü mü? Sikerim öyle büyük kulübü. Sikerim böyle organizasyonu. Bizim kendi takımımıza söveceğimiz zamanda gelecek ama bence bu maç o maç değil
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.