Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444312 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuribilgin

• Üye
  • Yer: Denizli
    • nuribilgin
Dashawn Pierre çok iyi bir savunmacı ve çok çok iyi bir ribaundcu, çok beğendim. Savumada geri adım atmıyor. Takıma tebrikler

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ribaundlara çok takık biri olduğum için daha da güzel geçti benim için. Ama daha da önemlisi benchteki oyuncuların, maç esnasında verdiği tepkiler çok hoşuma gitti.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
2 katı top kaybı yaptığımız maçı 2 katı ribaunt alarak kazanıyoruz.
Euroleague'in sitesinde 44 ribaunt olarak görünüyor

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sloukas gitti, hala günah keçisi. Bilmesek görmesek 4 sene boyunca sıçtı sıvadı zannedicez. Baskonia yarı finalinde maç sonu penetresini o yapmadı zaten. Olympiakos finalinin üçüncü çeyreğinde maçın sıkıştığı anlarda fark 4 sayıya indiğinde nefes aldıran üçlüğü bir Yunan takımına karşı üstelik de formasıyla 2 kez euroleague şampiyonluğu yaşadığı kendi takımına karşı o atmadı zaten. Sezonun en iyi beşine de seçilmedi. Adam babasını gömüp 2 gün sonra İstanbul'da maça çıktı. Ayıptır artık... Gerçekten çok ilginç, bu düşmanlığı anlamak mümkün değil. Üstelik taptığınız Obradovic ona güvenmişken...
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 02:13:02 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
Böyle tokatlarlar adamı efesi kendi ekolümüzden kalitemizden ruhumuzdan fersah fersah önde görenlere ve top 8 e giremiycez diyenlere selam olsun.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Birisi maç öncesi ''Anadolu Efes'e karşı 21 top kaybı yapacaksınız'' deseydi, ''herhâlde 30 sayı fark yedik'' derdim. 21 nedir ağa ya:)

Ve buna rağmen adamları ezdik geçtik. Ribauntlarda perişan ettik, Micic'i oyuna hiç sokmadık, sertliklerine karşı geri adım atmayıp sertlikle cevap verdik.

Çok önemli bir sınavdı ve takım büyük ümit verdi. Ben hâlâ F4 hayâli kurmuyorum ama F4'ü son âna kadar kovalayacak inatçı bir takım olacağız, bu kesin.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Hakikaten savaştık. Bu çok değerli bir şey... Ve kısalarımız  rakip kısalara yenilmedi. Bu da çok değerli bir şey... Ve uzunlarımız da rakip uzunlara yenilmedi. Bu da elbette değerli bir şey... Ribauntları domine etmek... Muhteşem...

Hakan hocam, bu seneki De Colo hakkında ne düşünüyorsun ?

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Larkinsiz busunuz işte karrdeşiiiiimm sondaki balına üçlüğünüz girmese 10+ la kazanmıştık, koyduk mu??? : )))))))))

Takımdaki birliktelik ve yardımlaşmamız çok çok iyi bu sene nazar değmesin.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2020, 22:44:08 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
En son 2 yil once play off finalinde yenmiştik bunları. Nerede hangi kulvarda olursa olsun, şartlar ne olursa olsun bunları yenmenin keyfi başka. Acayip tuhaf top kayıplarına ragmen takim olarak reboundlarda inanilmaz agresif oynayarak kazandik
Ilk ceyrek sonunda de colo'nun baya kulaklarını cinlattim. Sonraki uc çeyrekte belki de ilk defa sorumluluk alarak maci getiren oyuncularin başındaydı.
Brown'i solomona benzeten bir ben miyim bilmiyorum. İki ucu keskin bıçak. Hem fizik hem stil inanilmaz benziyor solomona. Solomonun dis sutu daha etkiliydi yalnız.
Bu sene farklı bir sistem ve oyunculara serbestlik tanıyan bir oyun planı ile oynuyoruz. Acikcasi gecen sene coookca dillendirdim bunu. Obranin sistemi yerine artık dünya basketbolu bu sistemi benimsiyor ve benim daha cok hoşuma giden oyun da bu.
Sezon cok uzun. Maclarin keyfine varmak lazim. Sonrasını bekleyip görelim.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Bir çok yönden acayip bir maç oldu. Bizim top kaybı ve Simon olarak iki önemli sorunumuz vardı ama onların ribaundlar, Miçiç, kötü dış atış yüzdesi, De Colo, Vesely vs. gibi çoook daha fazla sorunu vardı.

Bizimkilerin savaşması ve mücadelesi taktiri hakediyor. İlk maçtan bir parıltı vardı, şükür ki devamı geliyor.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Efes'in Türkleri 0 sayı ile oynadı.Bize karşı genelde iyi oynayan Sertaç neden hiç süre almadı?

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Ynt: Anadolu Efes:71 Fenerbahçe Beko:80 | Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #101 : 09 Ekim 2020, 00:08:57 »
Geçen sezon EL'de ilk 9 haftada 2 galibiyetimiz vardı.Bu sezon daha şimdiden 2 olduk. Efes'in ise geçen sezon ilk 14 haftada 2 mağlubiyeti vardı.Bu sezon daha şimdiden 2 oldu.

Çevrimdışı anil_91

• Üye
  • Yer: Sinop
Ynt: Anadolu Efes:71 Fenerbahçe Beko:80 | Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #102 : 09 Ekim 2020, 00:28:50 »
Takımımız aşırı enerjik gözüküyor ve daha da iyi olacağız

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bizi sloukas'tan kurtarıp, brown'u veren yaradan için şükür namazlarınızı kılmayı ihmal etmeyin.
En büyük transferimiz Sloukas'dan kurtulmak oldu. Micic'in gözler çok aradı kendisini yürüyerek geçmek için

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Vurduk bile rahat olun 8)
Dedikkk  :) 2'de 2