Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445162 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko:84 Olympiakos:77 | Euroleague 16. Hafta
« Yanıtla #930 : 23 Aralık 2020, 23:36:56 »
Bu maçı kaybetseydik net Kokoskov yüzünden kaybederdik. Son periyot resmen bizler gibi izledi maçı. Hadi molan yoktu anladık da değişiklik yapma hakkını da mı elinden aldılar be adam. Hücumda toplar Nando'nun elinde patlamaktan bir hal oldu, sen de çekirdekçi tayfa misali seyrettin kenardan.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #931 : 23 Aralık 2020, 23:38:42 »
İsmette pek numara göremedim a gelse destek tabi.Ama Alman değil mi ligde oynatamayız.Alman milli takımında görev alıyor.

Tom abi, gerekli gereksiz her mesaja girme gözünü seveyim. Adamın çifte vatandaşlığı var, buna akıl yürütmek çok zor olmasa gerek.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #932 : 23 Aralık 2020, 23:39:53 »
Melih isterse 122 sayı atsın bu takımın kaptanı olmasını geçtim, kapıcısı olamaz, olmamalı.
Hay ağzına sağlık Kemal bey.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #933 : 23 Aralık 2020, 23:41:38 »
Tamam Kemal Bey.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #934 : 24 Aralık 2020, 11:39:58 »
Yanlış hatırlamıyorsam ilk yarının bitimine 2-3 dk civarı kala 1 top kaybımız vardı. Sonra Guduric üçledi ve De Colo-Brown ikilisine kaldık ve 1-1,5 dakikada 3 hücum üst üste top kaybı yaptık. Bu top kayıpları artık çıldırtma noktasına getirdi beni. Kokoskov'un yapması gereken ilk şey bu ikili kesinlikle birlikte oynamayacak. Hatta bunlara Melih'i de eklersek ;

Kural 1:Sahada 1 ve 2 numaralarda De Colo-Brown-Melih üçlüsünden herhangi ikisi aynı anda sahada olamaz, olması teklif dahi edilemez. Dua edelim Perez bunlar kadar davar çıkmasın.

İkinci kural ise yağmur gibi üçlük yememizle alakalı. Son çeyrek Vezenkov'a çare bulamadık.Hatta en kritik yerlerde boş üçlükleri kaçırmasalar maçı kaybedecektik. Buna göre,

Kural 2: Rakip üçlükleri atmaya başladığında kesinlikle ikili oyun sonrası içerde ters eşleşmeye kaldığımızda sağdan, soldan, havadan, uzaydan hiçbir şekilde yardım getirilmeyecek gerekirse ribaund riske edilecek ama o üçlük yenmeyecek. Maccabi maçında yaptık bunu. Ters eşleşmelerde bitiriciliği zayıf Hunter'ı riske edip üçlüklere el göstermiştik.

Uzun transferi olacak deniyor, çok atletik olmasına gerek yok oyun zekası olsun, güçlü olsun yeterli. Barthel tarzı bir adam çok iyi olur bence.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #935 : 24 Aralık 2020, 12:33:23 »
Maç esnasında ve sonrasında yazdıklarımı aynen yazayım buraya:

- Dyshawn Pierre'in yerinde olsam maç biter bitmez (sonuç ne olursa olsun) Igor'a, ''Bak beyim sana iki çift lafım...'' diyerekten laflarımı sıralarım.

- Dyshawn Pierre'in heykelini yaptır ve evinin ortasına koy Igor. Arada Jan Vesely'e tapınmayı da unutma.

- Marko Guduric'in henüz hazır olmadığını not düşelim önce. Ancak bu kadar 'hazır' olmadığı halde takıma getirdiği esneklik, pas kanallarını açması ve oyun aklını yükseltmesi bile kalitesini ortaya koyuyor. Guduric, form tuttukça takımın da seviyesini yukarı çekecektir.

- Melih Mahmutoğlu yerine İsmet Akpınar gibi ufak bir dokunuş yapılırsa bu takıma çok daha farklı bir noktaya evrilebilir Fenerbahçe. Bazen aradığınız o dokunuşlar çok uzağınızda değildir.

Hepsine katılıyorum, sadece ismet le kadroda değiştirmek isteyeceğim oyuncu Kenan olurdu. Melihten cok beklentim yok, ama ozellikle şut ritmini buldukça kenardan gelip fayda sağlıyor. Ama Kenan???? Oyun kurucu eksiği bu kadar barizken bile birşey veremedi takima
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #936 : 24 Aralık 2020, 15:47:55 »
Bende bu görüşe katılıyorum ve Kenan'ın Mr Kenan Sipahi noktasından bugüne geliş serüvenine üzülüyorum. Çok iyi bir özeleştiri yapmalı, yaşı hala 10 yıl oynamaya müsait.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko:81 Asvel Villeurbanne:59 | Euroleague 17. Hafta
« Yanıtla #937 : 28 Aralık 2020, 13:39:03 »
Çarşamba günü değişik bir takımla oynayacağız. Zalgirise yanilip, Baskonia yı yeniyorlar. Barça yı yenip hemen ardından Madride yeniliyorlar. Bayerne kaybedip hemen sonra Maccabiyi yeniyorlar. Şimdi de Cska ya kaybedip hemen sonra bizimle oynayacaklar...!

Takım biraz kıpırdandı, hedef hala çok uzak olsa da en azından gözlerimiz kanamadan bir maçı izleyeceğimizi düşünüyorum. Koç'un açıklamaları da şöyle olur; Igor Kokoškov: "Ne seviyede olduğumuzu test edeceğimiz bir maça çıkacağız"
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 22:29:37 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Geçen yıl ki kadromuz olsa alırdık.Bu yıl ki zor.Bir Norris Colemuz yok.Mini nba takımı kazanma şansımız düşük.Ve iyi savunma yapabiliyor oyun tutturdular mı.?
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2020, 15:17:20 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Efes maçındaki ciddiyet ve mücadeleyi gösterelim de ... gerisi kolay
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Başkan kim olacaksa şu güzel şubeyi tekrar ayağa kaldırın tamam o bütçelere çıkamayız ama ilk 5 için 2 kenar için 2 güzel yabancı düzeltir durumu azda olsa.Üzmeyin burdaki güzel gönül vermiş insanları.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Anket güzel olmuş. Hangisini seçeceğimi bilemedim. Galiba tercihim Lorenzo’nun oynamaması yönünde olur. Yani bu forma altında görmeye dayanamadığım ender profillerden biri oldu kendisi. Belki biraz saçma olacak ama bu fırıldak sayesinde kazanıp başımıza daha uzun süre bela olması ihtimalini düşünmektense kaybetmeyi tercih edermişim gibi geliyor.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Geçen yıl ki kadromuz olsa alırdık.Bu yıl ki zor.Bir Norris Colemuz yok.Mini nba takımı kazanma şansımız düşük.Ve iyi savunma yapabiliyor oyun tutturdular mı.?
Abi hakikaten bizi trollediğini düşünüyorum, ne Norris Cole u ya ?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Abi hakikaten bizi trollediğini düşünüyorum, ne Norris Cole u ya ?

Nenad Markovic'i koç olarak önerdikten sonra ben bıraktım artık :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Yo estafurullah.Görüşüm görüşlerim heyecanını beğendim Antep koçunun.