De colonun sakat olduğuna falan inanmıyorum. Zaten adam hafif sakat demiş. Bugun çıksa oynardı ama dahi koc riske etmemistir. Gazozuna mac ya karsiyaka maci. Oynatmasin.
Neyse bu sene 5 ana bransin 5inin de antrenorleri birbirinden kötüydü.
Kendi vasat oyuncularin bir yana, rakiple mi ugrasacaksin, hakemlerle mi yoksa kendi antrenorlerinle mi. Dehşet bir tablo gerçekten.
Abi basketbolda durum daha felaket.Kadın basketbola bakıyorsun ve Lapena’dan kötü bir coaching görür müyüz diyoruz ve pat diye karşımıza Kenan Sipahi’yi sahaya sürmüş Kokoskov çıkıyor.
İstersen tarihin en büyük taktisyeni ol,Kenan Sipahi’yi oynatan Koç her zaman başarısız olur.
Bu maçı elbette onun yüzünden kaybetmedik ama eğer bu arkadaş kendini yıldız zannedip el üstü şutlar deneyip,bol bol saçmasapan drivelar yapıyorsa burada sorumlu olan kişi koçtur.
Doğuş en az Kenan kadar kötü bir hücumcu ama en azından ne olduğunu biliyor ve topa ellemiyor bile herif.Ama bu arkadaş kendini bir şey zannedip bir de oyun kuruyor.
Kokoskov’tan umudumu tamamen kestim.Kadın basketbolunda zaten Lapena ile devam edeceğimizi için hiçbir kupa beklemiyorum ama erkek basketbolda da olan tüm ümidim bitti.
Vesely’nin yarın bir yerine diken batar ve son maç oynamaz.Ufacık şeyde oynatmıyoruz ama Larkin sahada ölecek bile olsa diğer maç sahada oluyor.
Oradan maç çalmamız imkansıza yakın olduğunu orada anlarlar artık.