Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 162628 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
26 Mayıs Çarşamba, 19:30
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 21:54:29 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Maç günü gelmiş daha 1 yorum yapılmamış.
2.45 - 1.57 ile favoriyiz.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Maç günü gelmiş daha 1 yorum yapılmamış.
2.45 - 1.57 ile favoriyiz.
Kaybetmeyi hiçbir taraftar sindiremez ve özellikle KSK gibi bir takıma hiç ama hiç sindiremem ama sorun eğer Efes kupa ile İstanbul’a dönerse;bize karşı ezici 4-0’lık galibiyetlerini görmekten kimse zevk almaz diye düşünüyorum.

Bırakalım KSK ile dalga geçsinler,ki KSK bizden daha karakterli bir takım.Biz Efes için çok yumuşak bir takımız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
ne olursa olsun biz daha iyi takımız ve finale çıkmalıyız.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Kaybetmeyi hiçbir taraftar sindiremez ve özellikle KSK gibi bir takıma hiç ama hiç sindiremem ama sorun eğer Efes kupa ile İstanbul’a dönerse;bize karşı ezici 4-0’lık galibiyetlerini görmekten kimse zevk almaz diye düşünüyorum.

Bırakalım KSK ile dalga geçsinler,ki KSK bizden daha karakterli bir takım.Biz Efes için çok yumuşak bir takımız.
cska’yı eleseydik f4’da efesle eşleşecektik o zaman sana göre sevinmeliyiz elendiğimize çünkü efese kaybetmekten kurtulduk.finale çıkmayalım karşıyaka’ya elenelim cümleleri ne kadar kolay dile getiriliyor şaka gibi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
3 yapan şampiyon.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
cska’yı eleseydik f4’da efesle eşleşecektik o zaman sana göre sevinmeliyiz elendiğimize çünkü efese kaybetmekten kurtulduk.finale çıkmayalım karşıyaka’ya elenelim cümleleri ne kadar kolay dile getiriliyor şaka gibi.
Tek maç ile dört maç oynamak aynı şey mi?
Ayrıca takımın Vesely sakatlığı ve covidler öncesi durumu ile şimdiki durumu aynı mı? Eğer hiçbir aksilik yaşamasaydık,muhtemelen Efes'in en çok çekineceği takım biz olurduk ama şu andaki durumumuzu göz önüne almadan yorum yazmakta bana çok komik geliyor.

Efes'i Alex Perez ile mi kafa tutacaksın? Bak yenmen mümkün değil ama ezilerek 4 maç kaybetmek ve onlara karşı son zamanlarda elde ettiğimiz başarısızlığı daha kötü noktaya getirir.

Dediğim gibi bir yorum yaparken farklı olaylarır göz önünde bulundurmak gerek.Formda Fenerbahçe olduğunda aynı düşünceleri yazmıyoruz ama şu anki durum böyle düşünmeye itiyor insanı.

Efes şampiyon olmasın da en azından 1-2 maç kafa kafaya oynarız diye düşünüyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye

Efes, finalde Karşıyaka'yı görmek ister.
Finali istememek nasıl bir şey aklım almıyor.
Belli olmaz final, süpürülmek de var kazanmak da var. Finali bir cebe koyalım gerisine bakarız.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 12:01:37 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Anadolu Efes, Final Four'dan istemediği bir sonuçla dönerse işlerin epey değişme ihtimali de olabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bunu bende yazdım.Cska eski kaliteli kadrosu olmasada uzunlar konusunda iyiler Efesin önündeler.Finale kesin dedi Murat Murathanoğlu değil bence.Eşit şanşlar.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 12:26:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Finale çıkan CB maçı hakkı da kazanacak ayrıca. "Efes bizi yener" mantığıyla o maça da çıkmak istemeyen olur mu?

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
İlk maçın belli bir bölümü dışında hem mental hem fizik olarak iyi olmadığımız bir seri oynuyoruz. Bunda, takımın bir türlü sağlıklı kalamamasının da etkisi var kesin.

Kokoşkov’u O’Quinn tercihinden dolayı ilk iki maç eleştirmiştim ama anlaşılan o ki bazı oyuncular da bir dağılmışlık var. Eddie zaten Kızılyıldız’la anlaşmak üzere diye biliyorum. Alex Perez yerine bile oynayamıyorsa Lorenzo’nun durumunda da özel şeyler olabilir.

Yine de KSK bizim seviyemizin çok altında. Oyuncularından günlük performanslar alabiliyorlar. İlk iki maç beğendiğim M’Baye üçüncü maç ne oynadı belli değil.

Yine bizi sıkıştırırlar ama kazanırız.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
bugün seriyi geçersek şöyle bi artı olacak;efes’in dönüşü vs seri en erken haftaya çarşamba/perşembe başlayacak yani bu da demek ki 1 hafta dinlenme imkanımız olacak.mental,fiziksel ve taktiksel olarak hazırlanmak için müthiş olur tabi doğru değerlendirebilirsek :)

Çevrimdışı hangul

• Üye
  • Yer: Ankara
2019 yılı efes serisi 4-3 bitti. Final maçı oyuncu kadromuz ve oynama süreleri:

Slukas (39:34)
Kaliniç (38:25)
Melli (28:04)
Melih (27:40)
Dixon (21:15)
Guduriç (23:39)
Datome (12:12)
Ahmet (8:43)
Sinan (0:25)

Şu anki kadromuzla karşılaştırırsak, mevcut kadromuzun Efes tarafından süpürülmemesi gerektiğini ve en azından 2 galibiyet almamız gerektiğini düşünüyorum. Şu anki Efes o Efes'ten daha iyi ama inanılmaz bir fark yok bence. O sırada da gayet formdaydılar.

Eğer Pierre final serisinde oynarsa, şu anki kadromuz seriyi 4-3 e taşımayı başarmış yukardaki kadrodan daha kötü değil kağıt üzerinde. Haklısınız her maglubiyette basın methiyeler düzecek Efes'e, kimse bütçelerden bahsetmeyecek. Ama bizimkiler kenetlenir ve sağlam dururlarsa, seneye Efes'in yıldızları NBA'e gittiginde ve biz de iki-üç düzgün transfer yaptığımızda bir şeylerin değişebileceğine ilişkin bir mesaj verebiliriz hem kendimize hem rakibe. Gelecek sene finali kazanabilmek için dahi bu sene final oynayıp bir şeyler başarmalıyız.

Not: Bir daha Obradovicimiz olmayacak. O yuzden onsuzluga sıgınmadan yaptım degerlendirmemi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Efesin pesinde oldugu oyunculari duyunca bazi oyunculari ile yollari ayrilsa bile aynen devam ederler.