Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 162628 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ben doğruya doğru bitik görüntüden dolayı maç çalamayız dedim seriyi geçtik.Bir bezginlik var ama tabi teknik heyet daha iyi bilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Cidden kaliteli kadrosu Karşıyakanın.12 sayılık farkı ancak nitelikli takımlar eritir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
pierre yok vesely maç başı gitti de colo gitti guduric kötü buna rağmen kazandık tebrikler takıma ve bu seride melih gerc6ek kaptan gibi oynadı ona tebrikler

burada da biraz haddini aşan yorumlar gördüm maç esnasında doğaldır ama su galibiyet bu kadar sıkıntıya rağmen oldukça değerlı. 
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 21:49:18 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Son 12 dakikaya 12 sayı önde girdiğimiz maçta bitime 02.45 kala 5 sayı geriye düşsek de kazanmasını bildik. Pierre, Vesely ve Nando'nun yokluğuna, Guduric'in 1/12'sine rağmen finaldeyiz.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
Bu kadar eksik ve maç içerisindeki talihsizliklere rağmen gelen çok değerli bir galibiyet oldu . Ligde sezon adına finale çıkmak hedeflerimizden birisiydi zaten , hadi gazanız mübarek olsun Efes karşısında

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Melih 21 sayıyla takımı yine sırtladı, o oyundayken +15 yaparken Guduric oyundayken -14, Kenan oyundayken  -12 yaptık.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Takımın play off serilerinde oynadığı basketbolu hiç beğenmiyorum.
Final maçlarına kadar takım sirkelenir umarım
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Guduric'in 1/12'sine rağmen finaldeyiz.
O tek sayısı ile son dakikada öne geçtik. Bozuk saatin doğru gösterdiği an gibi, doğru zamanda sahada kaldı.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Oyuncularımıza hakaret eden yorumların bu forumda bulunmaması taraftarıyım. Kızarsın söylenirsin o başka “terbiyesiz” demek başka. Bırak Guduriç gibi bu takımın önemli bir değerine hiç bir oyuncumuza hakaret kabul edilemez!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Oyuncularımıza hakaret eden yorumların bu forumda bulunmaması taraftarıyım. Kızarsın söylenirsin o başka “terbiyesiz” demek başka. Bırak Guduriç gibi bu takımın önemli bir değerine hiç bir oyuncumuza hakaret kabul edilemez!

Bu konuda sezon bitmesini bekliyoruz yönetim olarak, bi anda yeni kural getirip insanları hadi uyun demek istemedik. ama yeni sezonda küfür hakaret tahrik vb mesajlar konusunda gerçekçi tedbirler alınacak.

Forum yöneticisi olmak bi yana bir kullanıcısı olarak da sürekli küfür hakaret görmekten şahsi olarak uzun süredir rahatsızım, eleştirimizi küfür ve hakaret olmadan da yapabiliriz.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 22:13:34 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
Melih'e en çok tepki gösterenlerden biriyim.
Ama kabul etmek lazım Guduric'in ağır sıçtığı, Nando'nun uzun süre kenarda oturmak zorunda kaldığı maçta sahaya ağırlık koydu, maçı aldı.
Helal olsun, bugün beni utandırdı.
Kötü oynayan oyuncuya tepkileri anlayabiliyorum ama sakatlanan oyuncuya ve sakat oyuncuyu kenarda tutan (!) koça tepkileri anlamıyorum.
Nando burun kanaması tamamen geçtikten sonra maça devam edebildi.
Vesely de bilerek burkmuyordur sanırım bileğini.
Bu tepkileri anlayamıyorum.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
Bir de bu galibiyet en çok Semih'e ve ekran başında bir çok Fenerbahçeli'yi deli eden şerefsiz yorumcu Tufan'a girsin.
Tufan git "oooo" çek şimdi bakalım her Karşıyaka basketinde!!!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Eleştiri ayrı küfür ayrı küfür olmamalı olmaz.Her oyuncumuz bir kişilik.Artı çöp tabiri.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Melih maçı aldı.Kendisini tebrik ederim.
Guduriç Paul George moda girdi.Sırp Paul George’u da biz bulmuşuz :D Playoff G böyle ise direkt gönderelim valla :D

Efes umarım o kupayı alamaz ve bize 2 maç kazanma fırsatı verir.

De Colo,Vesely ve Pierre iyiyse belki kafa tutarız.

Kenan 15 tane üçlük atsa bile oynamamalı.Her topu eline aldığında çok korkuyorum top kaybı yapacak diye.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Eleştiri ayrı küfür ayrı küfür olmamalı olmaz.Her oyuncumuz bir kişilik.Artı çöp tabiri.
Senin bulduğun oyuncular çok acayip ama.
Çöp değil ama söylenilecek bir kelime kalmıyor.En son Samsunspor oyuncusunu önerdin bize.
FENERBAHÇE