Özellikle şu yabancı sınırı nedeniyle BSL açısından yerli takviyesi inanılmaz şart. Efes, Larkin'i de yerli oynatıyor totelde 6 yabancı oluyor. Sertaç ve tuhaf ama gerçek Doğuş'tan da iyi katkı alıyorlar. Göbek reis Buğrahan da ara ara katkı veriyor sonuçta. Bizim de bir şekilde 3-4 yerli takviyesi yapmamız şart. Euroleague'de gümbür gümbür gidip BSL'de arada saçma sapan oynamamızın temel nedeni de maalesef yabancı sınırı.
Kesinlikle katılıyorum zamanında emir ve bobby bize nasıl büyük avantaj sağlıyosa şimdi o işin ekmeğiini efes hem de larkinle yiyiyo. Boşu boşuna yabancılara gereğinden fazla süreler vermek durumunda kalıyoRUz.
Bence gelecek yaz en az 2kısa 1uzun türk alınmalı diye düşünüyorum bobby-kenan-berkay yerine. Belki mişkoyu 1.sınıf özel üretim küba purosu+24yıllık bi iskoç viskisiyle kandırırsak wilbekin için de bize bi yol gösterir, en azından devşirme olayından faydalanmaya devam ederiz.

Elim en çok mm10un ismini yazmak istiyo keşke gitse diye ama malum kendisinin 2022 ye kadar kontratı var.