Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 162627 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Beko-Empera Halı Gaziantep | BSL 19. Hafta
« Yanıtla #945 : 31 Ocak 2021, 15:27:39 »
Antep 30 küsur defa çizgiye giderken biz 10 defa... Çifte standart şuradan belli ki, lehimize faul çalışmayan pozisyonların ikisinde iki sakatlık verdik. Sonra da, futbol basketbol fark etmiyor, hakemlerin çoğu orospu çocuğu ve kuduz Fenerbahçe düşmanı deyince biz kötü oluyoruz.

Perez erken beşleyip erken çıksa, mesela uzatmada hiç süre almasa, yine de kazanabilirdik. Üçlük desen çembere zor değiyor, turnike atmasını ise hakikaten bilmiyor. Önüne biri çıkınca panyaya doğru savuruyor, hepsi bu. Bir gard hücumda takımını daha ne kadar eksik oynatabilir derseniz, cevabı yedeği Kenan kadar olur.

Boby'nin koyduğu yüreğe yazık oldu.
Perez niye Euroleague'de oynamıyor diyen olursa kripto Galatasaray'lı olduğunu düşüneceğim. Adam Türkiye Ligi için bile çok yetersiz... Westerman bunun için mi gitti?
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 15:35:13 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #946 : 31 Ocak 2021, 15:33:55 »
Antep 30 küsur defa çizgiye giderken biz 10 defa... Çifte standart şuradan belli ki, lehimize faul çalışmayan pozisyonların ikisinde iki sakatlık verdik. Sonra da, futbol basketbol fark etmiyor, hakemlerin çoğu orospu çocuğu ve kuduz Fenerbahçe düşmanı deyince biz kötü oluyoruz.

Perez erken beşleyip erken çıksa, mesela uzatmada hiç süre almasa, yine de kazanabilirdik. Üçlük desen çembere zor değiyor, turnike atmasını ise hakikaten bilmiyor. Önüne biri çıkınca panyaya doğru savuruyor, hepsi bu. Bir gard hücumda takımını daha ne kadar eksik oynayabilir derseniz, cevabı yedeği Kenan kadar olur.

Perez niye Euroleague'de oynamıyor diyen olursa kripto Galatasaray'lı olduğunu düşüneceğim. Adam Türkiye Ligi için bile çok yetersiz... Westerman bunun için mi gitti?

Bir de biz bu Perez için 150 bin papel bayıldık Bahçeşehir'e. Hiç yok muydu Amerika dolaylarından çekebileceğimiz bir sürpriz yumurta?

Potaya gidip blok yiyeceğini ben 5 sn. önceden anlar oldum artık. Westermann da emekli memur modunda oynuyordu eyvallah ama bunun kadar IQ problemi olan adam değildi, frene basmayı filan bilirdi gene.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #947 : 31 Ocak 2021, 15:36:53 »

Perez erken beşleyip erken çıksa, mesela uzatmada hiç süre almasa, yine de kazanabilirdik. Üçlük desen çembere zor değiyor, turnike atmasını ise hakikaten bilmiyor. Önüne biri çıkınca panyaya doğru savuruyor, hepsi bu. Bir gard hücumda takımını daha ne kadar eksik oynayabilir derseniz, cevabı yedeği Kenan kadar olur.

Valla abi eğer Westermann Perez için gittiyse yazık olmuş. Bence Guduric olayı ortada olmadığı için alelacele yapılmış kötü bir hamle oldu Perez. Guduric alınacağı belli olsa alınmazdı. EL için hiç kasmayalım bence direkt sabit şu 12 kişilik rotasyonla oynayalım. Diğerlerini gördükçe Ahmet bana Udoh gibi geliyor o derece kötüler.
De Colo Ali Muhammed
Guduric Brown
Pierre Eddie Ulanovas
Barthel Pierre
Vesely O'Quinn Ahmet

Geri kalanlara süre vermeye dahi gerek yok

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #948 : 31 Ocak 2021, 15:37:06 »
Bir de biz bu Perez için 150 bin papel bayıldık Bahçeşehir'e. Hiç yok muydu Amerika dolaylarından çekebileceğimiz bir sürpriz yumurta?

Potaya gidip blok yiyeceğini ben 5 sn. önceden anlar oldum artık. Westermann da emekli memur modunda oynuyordu eyvallah ama bunun kadar IQ problemi olan adam değildi, frene basmayı filan bilirdi gene.

Kenan'dan birazcık daha iyi... Ama Perez'in esas sinir bozucu yanı, kendisini iyi bir basketbolcu sanması... Vasat bile değil... Sadece Kenan'dan daha iyi... Düşünün seviyeyi...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #949 : 31 Ocak 2021, 15:40:26 »
Bugün sahada öyle kötü basketbolcular vardı ki birini çıkarıp Brown, De Colo ya da Vesely'i koy rahat kazanırdık. Kadro içinde o denli dengesizlik var söylediğim gibi. Takımın yarısı Vesely ve diğer yarısının en az 3/4'ü de De Colo, Guduric, Pierre, Brown ve Eddie. Barthel kayıplarda O'Quinn henüz yeni ve Bobby yeni döndü
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 15:40:57 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #950 : 31 Ocak 2021, 15:44:41 »
Bugün sahada öyle kötü basketbolcular vardı ki birini çıkarıp Brown, De Colo ya da Vesely'i koy rahat kazanırdık. Kadro içinde o denli dengesizlik var söylediğim gibi. Takımın yarısı Vesely ve diğer yarısının en az 3/4'ü de De Colo, Guduric, Pierre, Brown ve Eddie. Barthel kayıplarda O'Quinn henüz yeni ve Bobby yeni döndü

abi kimsenin girip cikmasina gerek yok ... sakatlik olmasa guduric ve pierre son dakikalarda sahada olsa o maci kaybetme sansi var miydi???
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #951 : 31 Ocak 2021, 15:54:04 »
2 tane oyuncumuz darbeyle sakatlanıyor pozisyonlarda faul falan çıkmıyor. 33 tane serbest atış kullanmışlar biz 10 u zar zor bulduk. Melih topa vurduğu görüntüde belli faul olduğu bile ortada ama şunu izleyip sportmenlik dışına çevirdiler.Bu işin boku çıktı artık

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #952 : 31 Ocak 2021, 15:56:58 »
abi kimsenin girip cikmasina gerek yok ... sakatlik olmasa guduric ve pierre son dakikalarda sahada olsa o maci kaybetme sansi var miydi???
Hiç zannetmiyorum

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #953 : 31 Ocak 2021, 16:03:11 »
Ya bu ligde Kaliniçin burnunu dağıtıldığı yer ve Kaliniçe çalıp teknik vermişti hakemler geçen yıl reziller.Seneye daha iyi olacağız inşallah bu yıl ne alırsak iyi döndük.Form grafiği iyi olmasa dönemezdik.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 16:05:07 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #954 : 31 Ocak 2021, 16:10:02 »
Korona vurması kişiden kişiye göre değişiyor arkadşlar felaket hastalık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #955 : 31 Ocak 2021, 16:32:28 »
Maç içinde baya düşündüm. Hakemler kötü mü art niyetli mi diye. Ekrandan izleyip sportmenlik dışı çaldıklarında anladım, kötü hakem değiller, art niyetliler. Bir başka başlık altında da yazmıştım, insan kendisini sorguluyor ulan paranoyak mı oldum diye. Ama ortada her şey. Bu gidişat çok kötü, bir kitleye yapılabilecek en kötü şey o kitleye aidiyet hissettirmemektir. Sosyolojik açıdan çok tehlikelidir. Fenerbahçe camiasına da bu yapılıyor. İsteyen beni kınayabilir, Fatih Terim in Şenol Güneş in Ergin Ataman ın çalıştırdığı herhangi bir takımı desteklemem ben. Dün Rize maçının özetine baktım 3 dakika, tekme tokat. Bugün öyle. En nefret ettiğim şeydir düşman yaratmak, şeytanlaştırmak falan ama son 15 20 senedir ortada olan biten. Bir kulübün takım otobüsüne kurşun atıldıktan sonra ligler devam ediyorsa o ülkede spor yoktur. Bunun adı başka bir şey...
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 16:36:17 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #956 : 31 Ocak 2021, 16:46:29 »
Maç içinde baya düşündüm. Hakemler kötü mü art niyetli mi diye. Ekrandan izleyip sportmenlik dışı çaldıklarında anladım, kötü hakem değiller, art niyetliler. Bir başka başlık altında da yazmıştım, insan kendisini sorguluyor ulan paranoyak mı oldum diye. Ama ortada her şey. Bu gidişat çok kötü, bir kitleye yapılabilecek en kötü şey o kitleye aidiyet hissettirmemektir. Sosyolojik açıdan çok tehlikelidir. Fenerbahçe camiasına da bu yapılıyor. İsteyen beni kınayabilir, Fatih Terim in Şenol Güneş in Ergin Ataman ın çalıştırdığı herhangi bir takımı desteklemem ben. Dün Rize maçının özetine baktım 3 dakika, tekme tokat. Bugün öyle. En nefret ettiğim şeydir düşman yaratmak, şeytanlaştırmak falan ama son 15 20 senedir ortada olan biten. Bir kulübün takım otobüsüne kurşun atıldıktan sonra ligler devam ediyorsa o ülkede spor yoktur. Bunun adı başka bir şey...

yok abi ne paranoyakligi ... Birbirimizi sivilde tanimayan insanlariz ama kendi adima objektif bir insan oldugum soylenir. Herseferinde turkiye de mac izlemem artik dedirtiyorlar...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #957 : 31 Ocak 2021, 16:59:13 »
beşiktaş maçından sonra yazmıştım yönetim hakemler hakkında konuşmadıkca daha çok dayak yeriz biz

maç özelinde ise böyle kaybetmek daha iyi oldu Kyle ve boby ritim kazandı alex konusunda forumun aksine düşünüyorum bir şeyler yapmaya çabalıyor kendini ispatlama cabasi var böyle oyuncudan zarar gelmez fizik olarak yetersiz ama ilerdr westermandan daha fazla katkı alacağımız düşünüyorum

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #958 : 31 Ocak 2021, 17:12:27 »
Her şey bir yana Kenan'ı görmek sinir bozucu.Bir oyuncu hiç mi kendini geliştirmez. Bir oyuncunun bir özelliği olur en azından.
Kim aldı neden aldı onu bilmiyorum ama bazı insanlar çok şanslı.Tekrar bu kulüpte oynaması inanılmaz.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #959 : 31 Ocak 2021, 17:22:22 »
Dostlar guduric ve pierre sakatlanmış durumları nedir maçı ızleyemedım bilgilendirirmisiniz?