"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Voleybolde çok takip ediyorum çok gittim pandemi önü maç seçmeden.Merve iyi liberoydu ama bence ülkemiz libero çıkaramıyor.Gizem Örge falan hikaye bence.Yabancı hakkını liberodan kullanmalıyız.
Maç Fenerbahçe'nin sahasında, seyircisiz oynanıyor pandemi nedeniyle. Maç esnasında salon yıkılıyor Eczacı diye... Nasıl oluyor bu?
Al işte bir tane daha dünyanın en iyi 2-3 liberosundan biri daha şimdi oynadı maçta Simge ülkede 1 tane yabancı libero yok ve Gizem beğenilmemiş tamda dediğim olay bu
Simgeyide beğenmiyorum.Gülden dışında bu ülke libero kısırı bir ülkedir.
Tom Hanks şu voleybol maçlarında yazdığın yorumların yarısı yanlış ve bunlar voley izlememekten izlemiyorsun bari yorumda yapma lütfen Merve Dalbeler diyor
Merve bizdeyken dublajlarda iyiydi,.Melis karşılayamıyor.Oysa kısa daha çevik olmalı.Yine Arkaya cizgi dışından top çevirmeleri daha iyi Mervenin.
Hadi bakalim Terziç efendi. Madem kalıyorsun taraftarla barışma vakti, 3 yıllık vasat performansının günahını çıkarma zamanı. Şampiyonluk çok uzak değil imkansız değil yeter ki inanalım, isteyelim ve iyi hazırlanalım.