Yazın kendi adıma ismi açıklandığında transferine memnun olduğum tatmin olduğum tek oyuncuydu. Hatta eski yorumlara göz gezdirdim, sezon başlangıcına kadar hakkında yorum yapan herkes gelmesinden çok memnunmuş. Ama bugüne geldiğimizde herkesi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.
Saras onu zalgiriste o kadar güzel oynatıyordu ki nerdeyse elinden tutup yatağına çişe falan götürüyodu, düzeni sınırı o kadar belliydi ki herkesin dikkatini çekmişti yıllardır. Ama bizdeki yapıya düzene hiç mi hiç uymadı bu geçen 6 ayda. 1-2 maç saman alevi misali bişeyler yaptı ama sezonun büyük kısmı fiyaskoydu.
El Kariyerinin hatrına belki bi taliplisi çıkar yazın, yoksa o kontrattan çıkmak pek kolay değil hele ki artık ekonomik olarak çok güçlü olmayan bi takım olarak. Alacaklarını sözleşmesinin hakedişini vererek sözleşmesini fesh etmek bizim için kolay olmaz çünkü, garanti kontratı var 2022 ye kadar.
Ya da belki kendi ben burada olmadım evime köyüme dönmek istiyorum der kontratından vazgeçer de gider bize de ekonomik açıdan bi zorluk çıkmamış olur.
Koç neden bunu her maç ilk 5 başlatıyo eleştirisi çok oluyo. Ben koça bu konuda başka açıdan eleştiri yapmak istiyorum. Hala bence kurtulmadığı bazı nba alışkanlıkların birisi de hangi maç olursa olsun, skor ne olursa olsun 1. ve 3.periyotlara sürekli aynı isimlerle başlama takıntısı var.
-Nando
-Guduric(guduric gelene kadar bu isim brown du)
-Ulanovas
-Barthel(covid döNemi ve dönüşü ahmet yerini aldı ama artık barthel ilk 5e dönecektir diye tahmin ediyorum)
-Vesely
Her maça ve 3.periyoda başlama 5imiz nerdeyse hep bu isimler oldu sakatlık dönemleri hariç.
Nba deki ezbere yapılan takımın birinci ilk5 i bu , ikinci ilk 5 i bu düşüncesinden ötürü sürekli aynı dakikalarda aynı 5leri sahada görüyüruz, rakipler de artık bunu ezbere biliyo ve çoğu zaman o zaman dilimleri bizim için problemli geçiyo.