Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373267 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1560 : 06 Şubat 2021, 21:37:54 »
6 sezon olmuş içte yenemeyeli Galatasarayı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1561 : 06 Şubat 2021, 21:46:59 »
Saha içindeki olası yanlış kararları önlemek maksadıyla kullanılan VAR sisteminin, nizami golü iptal etmek için kullanıldığı ülkedir Türkiye. He biz bir halt oynadık mı, o da ayrı mesele. 21 numaran ve sağ bekin dışında ayakta kalabilen futbolcun yok...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1562 : 06 Şubat 2021, 21:49:43 »
Saha içindeki olası yanlış kararları önlemek maksadıyla kullanılan VAR sisteminin, nizami golü iptal etmek için kullanıldığı ülkedir Türkiye. He biz bir halt oynadık mı, o da ayrı mesele. 21 numaran ve sağ bekin dışında ayakta kalabilen futbolcun yok...

Ama derbide birden değişir denge büyük ihtimal daha cesaretli gidecektik rakibimizin üstüne bilmem kontradan yermiydik bilmem.Hataya müsait onlarda  panik olduklarında.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1563 : 06 Şubat 2021, 21:51:03 »
galatasaray 25 faul yapmış ve 1 sarı kart.linnesi saymıyorum ağır hareketten gördüğü için ama rezalet yahu.resmen maç oynanmasın diye uğraştı herif

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1564 : 06 Şubat 2021, 21:53:30 »
Ali Koç: "Hakeme falan sığınmayacağız. İkinci yarıdaki topu ilk yarıda oynayıp maçı almalıydık. Şampiyonluk hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Kazansaydık önemli bir psikolojik üstünlük olacaktı. İkinci yarıdaki oyun şampiyonluğun habercisidir."
bu kafayla zor

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1565 : 06 Şubat 2021, 21:55:54 »
Ali Koç: "Hakeme falan sığınmayacağız. İkinci yarıdaki topu ilk yarıda oynayıp maçı almalıydık. Şampiyonluk hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Kazansaydık önemli bir psikolojik üstünlük olacaktı. İkinci yarıdaki oyun şampiyonluğun habercisidir."
bu kafayla zor
İlk yarı ne bok yiyordun desin hocasına

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1566 : 06 Şubat 2021, 21:57:41 »
Doğru yılda 2 kere yenip şampiyon oldukları çok sezon var sakin kalınmalı yinede.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1567 : 06 Şubat 2021, 22:02:09 »
Aşağı yukarı düşündüklerimizi yaşadık.
Sezon başlayalı 6 ay olmuş biz hâlâ takım top oynasın diye bekliyoruz.
Hoca problemini artık görmeyen yok.
Takım takım gibi olmadıysa, saat gibi çalışmıyorsa problem hocadadır.
İlk haftalarda eleştiriler olduğunda daha erken diye düşünüp sahip çıktım kendi adıma.
Ama maalesef Bulut buymuş.

Yinede takımın Mesut, Gustavo, İrfan, Pelkas'ın katılımıyla topa sahip olma ve ileriye taşıma kapasitesinin artacağını söyleyebiliriz.
Hâlâ kaybedilmiş bir şey yok. Puanlar eşit.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1568 : 06 Şubat 2021, 22:08:13 »
İlk yarı ne bok yiyordun desin hocasına
Ne ilk yarısı amk ligin yarıdan çoğu öyle geçti. Bu çapsız ve de vasıfsızı şu dakika kovmaları lazım, hala şampiyonluk diyor.

Bir derbiyi daha kazanamadan savuşturduk. Şu seneki futbol, yemin ediyorum, Cocu döneminden beter. Ki adamın elinde de böyle bir kadro yoktu. Hayatta bu seviyede kişiliksiz bir Fenerbahçe futbolu görmedim ben, Demir Hotiç'in forvet olduğu takım dahil. Sıradan bir Anadolu takımı bile daha kişilikli oynardı kendi sahasında. 20 sene geyiği bitti, şimdi çaktırmadan yeni bir 20 sene geyiği başladı ama bu sefer tersten.

Hayır desen ki adam savunma futbolu oynatıyor, o da yok. Ne kompakt bir diziliş var, ne hücuma dair bir plan var. Caner şapkadan tavşan çıkaracak da gol atacağız. Acayip sevinmiştir Mesut'un alındığına. Zira millet homurdanmaya başlayınca ilk günah keçisi o olacak.

Rezil herif!..
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1569 : 06 Şubat 2021, 22:10:53 »
Mesut,Gustavo,İrfan ve Pelkas gelse ne olur?

Arkadaşlar bu adam futbol bilmiyor.Hatay bu futbol cahilinin hatalarına rağmen bizi yenemedi,bu hafta ise çekirge sonunda takıldı.

Ya azıcık bile Fenerbahçelilik ruhu varsa sende defol git şu takımdan.

Neyse Dünyanın en güzel takımı bize yeter.Bu rezilleri daha fazla konuşmaya gerek yok.
MHY denen herifi bundan sonra 1 dakika bile oynatacak hoca Kripto GS’lidir,apaçık Fenerbahçe düşmanıdır ve en büyük Fenerbahçe hainlerinden biridir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1570 : 06 Şubat 2021, 22:12:50 »
Aşağı yukarı düşündüklerimizi yaşadık.
Sezon başlayalı 6 ay olmuş biz hâlâ takım top oynasın diye bekliyoruz.
Hoca problemini artık görmeyen yok.
Takım takım gibi olmadıysa, saat gibi çalışmıyorsa problem hocadadır.
İlk haftalarda eleştiriler olduğunda daha erken diye düşünüp sahip çıktım kendi adıma.
Ama maalesef Bulut buymuş.

Yinede takımın Mesut, Gustavo, İrfan, Pelkas'ın katılımıyla topa sahip olma ve ileriye taşıma kapasitesinin artacağını söyleyebiliriz.
Hâlâ kaybedilmiş bir şey yok. Puanlar eşit.
Abi bırak ya, adamın ileride basmak, topa sahip olmak gibi bir planı da isteği de yok. Adam kaliteli ayaklarla 1 tane atıp rakibi bekleyeyim derdinde, başka bir şey yok plan olarak. Alanya %71 topla oynadı. Liverpool mu bu amk? Yendik diye millet goygoy yaptı Twitter'da orda burda. Alanya, senin sahanda nasıl %70 topla oynar ya? Arada birkaç kat aleyhimize kalite farkı olsa bile Fenerbahçe ruhu diye birşey var. Bu kabul edilebilir birşey değil benim için. Bunu, şu an kovsunlar, kafası güzel Daum bile daha iyi oynatır şu an gelse.

O penaltıyı yaptığı gün anlamıştım bunun ne mal olduğunu...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1571 : 06 Şubat 2021, 22:17:32 »
Bu saate hangi hoca gelecek.Şu olur Emre sezon sonuna kadar teknik direktör olur.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1572 : 06 Şubat 2021, 22:18:41 »
Abi bırak ya, adamın ileride basmak, topa sahip olmak gibi bir planı da isteği de yok. Adam kaliteli ayaklarla 1 tane atıp rakibi bekleyeyim derdinde, başka bir şey yok plan olarak. Alanya %71 topla oynadı. Liverpool mu bu amk? Yendik diye millet goygoy yaptı Twitter'da orda burda. Alanya, senin sahanda nasıl %70 topla oynar ya? Arada birkaç kat aleyhimize kalite farkı olsa bile Fenerbahçe ruhu diye birşey var. Bu kabul edilebilir birşey değil benim için. Bunu, şu an kovsunlar, kafası güzel Daum bile daha iyi oynatır şu an gelse.

O penaltıyı yaptığı gün anlamıştım bunun ne mal olduğunu...
Ben de farklı bir şey düşünmüyorum zaten.
Hocanın fazlasıyla çapsız olduğu ortada.
Şu an hemen getirebileceğimiz iyi biri olursa eldeki kadro çok daha verimli olabilir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1573 : 06 Şubat 2021, 22:18:46 »
Bu saate hangi hoca gelecek.Şu olur Emre sezon sonuna kadar teknik direktör olur.
hoca falan değişmez

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1574 : 06 Şubat 2021, 22:20:06 »
O klas adamlar olacağı için sezon sonuna kadar yarışta kalır daha iyi oynarız.Ne kadar kaliteli krampon o kadar futbol.