Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373271 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1845 : 23 Şubat 2021, 16:06:29 »
Sezon basinda da oyleydi, direk sampiyon ilan edilmislerdi. Galip gelirken hersey guzel. Iki yenilgi gelirse bak ne oluyor. Asil orasi karismaya aday ama galibiyetler golgeliyor sorunlari.

Kokuyu aldı Terim bu saatten sonra bırakmazlar.Geçen yıl pandemi girdi Muslera sakatlandı.Yine oluyorlardı.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1846 : 23 Şubat 2021, 16:12:13 »
Emre ilk iş Okan Buruğa gider gibi geliyor.

Emre, Volkan ve Selçuk'la yapılanma olmaz. Fenerbahçelidir ya da değildir orasında da değilim. Bana işini yapacak adam lazım, işini hakkıyla yaptıktan sonra zaten kimse kimsenin geçmişini sorgulamaz. Bu doğanın kanunu, ne zaman işler kötü gider o zaman geçmişin de çarşaf gibi önüne serilir.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1847 : 23 Şubat 2021, 16:29:09 »
Bugün Erol Bulut gitse yenisini getirsek mi Emre mi sahaya inse diye karar vermeleri bile 1 ay sürer. :'(

Bir önceki sıkıntılı süreçte "Emre mi olsa acaba" demiştim ama hocada ısrarcı ve değiştirmeme niyetinde olduğuna göre, Erol hocanın yaptıklarını onaylıyor -yani kafa olarak farkı yok- demektir.

Halen potada olduğumuz için öyle bir durumda kararsızlık olmaz bence, direkt yeni t. direktör ilan edilir. Söylentilere bakılırsa, o kişi muhtemelen Daum olur.

Bence bir önceki 4 maçta 3 mağlubiyetlik ve t. direktör hatalarının öne çıktığı süreçte değişiklik yapılmalıydı, geç bile kalındı. Halen herhangi bir gelişme olmadığına göre, bir şans daha verecekler.

Murat (Tom) abi Daum için gene "yaşlı" falan der diye not: F. T. ile aynı yaşta.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1848 : 23 Şubat 2021, 16:55:49 »
Abilik amcalık kurumu bitmeli.Erkek baskette Nedim Abi vardı o gitti çıkışa geçtik.Profosoyonelliğin hiç bir alanında yok.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1849 : 23 Şubat 2021, 23:02:49 »
Boupendza'nın € 8 Milyon + %20 sonraki satıştan pay karşılığında Krasnodar'a satışı hususunda anlaşmaya varılmış. Yaz transfer döneminde gerçekleşecek.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1850 : 24 Şubat 2021, 03:03:46 »
Emre, Volkan ve Selçuk'la yapılanma olmaz. Fenerbahçelidir ya da değildir orasında da değilim. Bana işini yapacak adam lazım, işini hakkıyla yaptıktan sonra zaten kimse kimsenin geçmişini sorgulamaz. Bu doğanın kanunu, ne zaman işler kötü gider o zaman geçmişin de çarşaf gibi önüne serilir.

Çapsızlık göstergesiydi zaten. Ağbicilik işleri ile bu kadar. Basketbol şubesinin yönetimine bakıyorum, bir de futbolun. Aynı kulüp. Anlamadım, anlayamadım, anlamıyorum, anlayamıyorum, anlamayacağım, anlayamayacağım. Delirmemek içten değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1851 : 24 Şubat 2021, 08:45:07 »
Erol Bulut futbolculuğunda da efendi bir stoperdi oyun sertliği vardı.Teknik direktörlüğüde öyle sportmen adam bu yönü harika net.Ama tek başına yetmiyor.Yine o dalga geçmesi taraftrımızın karbonat deyip soyadı ile dalga geçmesi ayıp taraftarlarımızın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1852 : 24 Şubat 2021, 08:55:00 »
Çapsızlık göstergesiydi zaten. Ağbicilik işleri ile bu kadar. Basketbol şubesinin yönetimine bakıyorum, bir de futbolun. Aynı kulüp. Anlamadım, anlayamadım, anlamıyorum, anlayamıyorum, anlamayacağım, anlayamayacağım. Delirmemek içten değil.

Başkanın kafasında umarım Erkek Basketbol için abilik amcalık planı yoktur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1853 : 24 Şubat 2021, 09:46:29 »
Normalde biz olamadıktan sonra kim şampiyon olursa olsun derim ama fark 4 olacak.İstatistik önemli.Biz olamıyorsak diğer ezeli rakibimiz olsun daha çekilir her zaman az yaralar.Malum şahıştan haz etmiyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1854 : 24 Şubat 2021, 10:07:00 »
Tom abi, zaten gs'yi her şartta şampiyon yapıyor. Geçen sene de yapmıştı, olmadı. Bu sene de olmaz inşallah :D

amin :D :D :D

Ben Tom abi konusunda iki teoriye indirdim herseyi;
1-Totem yapiyor (bu ihtimal sanki daha agir basiyor)
2-Kaptan Swing te gamli baykus vardi... Onun parkede fener subesi kendisi. Yani hayata hep karanlik bakip, zarar gormemeye calisan insanlardan.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2021, 10:09:20 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1855 : 24 Şubat 2021, 10:40:13 »
Murat totem yapmaz ama genelde muhaliftir.  Sen olumlu bir şey yazarsan hemen olumsuz karşılık verir ama ayni düşünceyi farklı şekillerde olumsuz yazarsan bu kez de olumlu karşılık verir.
Mesela biz cok iyiyiz yeneriz, dağıtırız dersen rakibi küçümsemeyin isimiz zor. 1 puan iyi der, bu macta isimiz zor kaybederiz desen, yavaş yensinler, bu maci alacağız der.

Boyle de bir kişiliği var. Muhalefetten ve tartışmadan şarj olur. Tek bir basit konunun sayfalar dolusu sürmesi bundan.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2021, 10:40:37 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1856 : 24 Şubat 2021, 10:51:03 »
Daum geldi mi?

daumla güzel günler geçirdik ama ikide sağlam travma yaşadık; kaldı ki bizden ayrıldıktan sonraki kariyeri de iyi değil. üstelik uzun zamandır da boşta. bilemiyorum, olmasa daha iyi sanki.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1857 : 24 Şubat 2021, 11:12:03 »
Murat totem yapmaz ama genelde muhaliftir.  Sen olumlu bir şey yazarsan hemen olumsuz karşılık verir ama ayni düşünceyi farklı şekillerde olumsuz yazarsan bu kez de olumlu karşılık verir.
Mesela biz cok iyiyiz yeneriz, dağıtırız dersen rakibi küçümsemeyin isimiz zor. 1 puan iyi der, bu macta isimiz zor kaybederiz desen, yavaş yensinler, bu maci alacağız der.

Boyle de bir kişiliği var. Muhalefetten ve tartışmadan şarj olur. Tek bir basit konunun sayfalar dolusu sürmesi bundan.

Çok güzel analiz etmişsin İlhan hocam. Yalnız, Murat ın aşağıya kopyaladığım yazısına tamamen katılıyorum.

Erol Bulut futbolculuğunda da efendi bir stoperdi oyun sertliği vardı.Teknik direktörlüğüde öyle sportmen adam bu yönü harika net.Ama tek başına yetmiyor.Yine o dalga geçmesi taraftrımızın karbonat deyip soyadı ile dalga geçmesi ayıp taraftarlarımızın.

Millet kebapçı basmaya gidip dayak yiyen adamı pamuklara sarıp göklere çıkartıyor, karısı hamileyken evli bir kadına sarkan, o kadının kocasına kafa atıp silahla hastaneye giden adamı adamı camianın evladı diye koruyor biz (ben de dahil) Emre, Volkan, Erol, Aykut için söylenmedik laf bırakmıyoruz..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1858 : 24 Şubat 2021, 11:28:08 »
Şşte ya aradığım yorum! Bunlarla çıkılan yok düzgün bir yere çıkmaz

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1859 : 24 Şubat 2021, 12:49:29 »
Çok güzel analiz etmişsin İlhan hocam. Yalnız, Murat ın aşağıya kopyaladığım yazısına tamamen katılıyorum.

Millet kebapçı basmaya gidip dayak yiyen adamı pamuklara sarıp göklere çıkartıyor, karısı hamileyken evli bir kadına sarkan, o kadının kocasına kafa atıp silahla hastaneye giden adamı adamı camianın evladı diye koruyor biz (ben de dahil) Emre, Volkan, Erol, Aykut için söylenmedik laf bırakmıyoruz..

Ayhan Hoca, ben kötü zamanlarında onların taraftarlarını takip ediyordum arada. Adamlar iyi zamanda göklere çıkarıyor. Kötü zamanda aynı bizim gibiler. GS'li veya FB'li olunca biyolojik olarak değişmiyor insan. Yani insan aynı insan. O yüzden paranoyaya kapılmamak lazım. İyi zamanda her şey güllük gülistanlıktır. Kötü zamanda feriştahı olsa taraftar yerin dibine geçirir.

Ayrıca, bizdeki Volkan, Emre vs. sütten çıkmış aş kaşık değil. Emre'nin çok eski vukuatlarını (trafik kazası) incelemeni tavsiye ederim. Keza siyahi oyuncularla olan etkileşimlerini.