Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2265 : 08 Mart 2021, 21:34:31 »
Beklentilerin aksine kayıpsız atlattığımız bir maç oldu. İlk yarıda çok iyiydik. İkinci yarı ise geri yaslanmamız neticesinde rakip ciddi ataklar yaptı ama golü bulamadı.  Eğer biraz becerikli olsalar, diğer maçlarda olduğu gibi 9 doğururduk. Maç yine işkence olurdu. Bu noktada hemen bir parantez açmak istiyorum çünkü önemli. Hoca, eski maçlardan hiç ders almıyor. Gol yediğimiz zaman moral bulan bir rakip bizi sürklase ediyor. Baskı yapılan anlarda ne rakibi uyutabildi ne de takımı düzgün kontra ataklara çıkarabildi. Bu bana takımın gerçekten hızlı hücuma çalışmadığını düşündürüyor uzun zamandır. Oyuncular ne şekilde nereye pas verecekleri hususunda zerre fikirleri yok gibi duruyor.

Bir de takımdaki düşük oyun zekasına sahip sıfır değere sahip oyunculara değinelim. Tabii ki en başta da Samatta. Topu nereye vuracağını bilmeyen, önündeki adamın koşu yoluna düzgün pas atamayan bir forvet. Eminim ki, Serdar Aziz'in pozisyonunda bu olsa top yukarıdan auta gitmişti. Bunun transferine onay veren her kimse...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2266 : 08 Mart 2021, 21:36:11 »
Bizim bir döngü yakalamamız lazım.
Mesela 2 sezon sonra Altay'ı sattık diyelim hemen yerine Berke. Sonra onu değerlendirirken arkadan gelecek olanı hazırlayacağız.
Szalai mesela 2 sene sonra satacağız diyelim ki satmadan yerine alıp aynı formülü uygulayacağımız Adamı bulmalıyız mesela

4 ve üzeri her teklife satarım ben. 2-3 veren olursa kalabilir rotasyonda

+1

Mevcut şartlarda €4M iyi para, sat gitsin. :D Samatta'yı da €5M'ye satsak, eder €9M. Kaliteli bir adam alınır bu paraya. Gönlümden Boupendza + Marega ikilisi geçiyor, umarım olur. Ligin altını üstüne getirir bu ikili.

Altay'dan €20M beklentim var. Ajax istiyormuş. Bir sürü adam almışlar ve halen +€47M bilançoları var, €20M dokunmaz onlara.

Sonraki hamleyi planlama işine katılıyorum, bence de Attila'nın yerine şimdiden adam bakmaya başlamak lazım. Böyle devam ederse, fazla tutamayız. Getirenlere tebrikler.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2267 : 08 Mart 2021, 21:36:22 »
Bir de sevelim sevmeyelim, takımda doğru düzgün orta yapabilecek tek adam var, o da Caner. Bugün düzgün tek bir orta yapabildik o da gol oldu.

Maçın bir diğer rezalet ismi ise Sosa idi. Bence yılın Samatta ile birlikte en kötü transferi. Tek bir düzgün pas atamadı. Ortaları, pasları hep dışarı gitti. Vücut dili de oyunla alakasız olduğunu, oynamaya gelmediğini gösteriyordu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2268 : 08 Mart 2021, 21:41:01 »
Orta sahadaki yetenekli oyuncularla sonuca gitmeye çalışacağız.Seneye baba kule golcü.Şampiyonluk şansımız çok düşük ama bırakmadık bu güzel.Avrupa kupalarımız hayırlı olsun.Kaç yıldır buda yoktu.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2269 : 08 Mart 2021, 21:53:23 »
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu

Pelkas’ın bilinci göğsüne aldığı darbe sebebiyle kapandı. MR’larda patolojik bir şey yok, durumu iyi. İstanbul’a takımla birlikte gidecek. İstanbul’da tedbir amacıyla bir süre hastanede kalacak. Sorun yok.

Çevrimdışı Avanta

• Üye

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2271 : 08 Mart 2021, 22:07:52 »
Sosa'ya ne oldu da bu kadar kötü oynuyor?
Sezon başında ilk 11'e direkt yazılacak adam sahada vasat bile değil, zarar veriyor takıma.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2272 : 08 Mart 2021, 22:09:20 »
Selahattin Baki: "Pelkas, bilinci açıldığı anda bana 'maç kaç kaç bitti' dedi."

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2273 : 08 Mart 2021, 22:10:29 »
Aykut bir kere bile Fenerbahçeli olduğunu hissettir be adam,şu Beşiktaş’tan bi puan al adam.

Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarından 6 puan çıkartırsak umudum artar.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2274 : 08 Mart 2021, 22:13:15 »
Beklentilerin aksine kayıpsız atlattığımız bir maç oldu. İlk yarıda çok iyiydik. İkinci yarı ise geri yaslanmamız neticesinde rakip ciddi ataklar yaptı ama golü bulamadı.  Eğer biraz becerikli olsalar, diğer maçlarda olduğu gibi 9 doğururduk. Maç yine işkence olurdu. Bu noktada hemen bir parantez açmak istiyorum çünkü önemli. Hoca, eski maçlardan hiç ders almıyor. Gol yediğimiz zaman moral bulan bir rakip bizi sürklase ediyor. Baskı yapılan anlarda ne rakibi uyutabildi ne de takımı düzgün kontra ataklara çıkarabildi. Bu bana takımın gerçekten hızlı hücuma çalışmadığını düşündürüyor uzun zamandır. Oyuncular ne şekilde nereye pas verecekleri hususunda zerre fikirleri yok gibi duruyor.

Bir de takımdaki düşük oyun zekasına sahip sıfır değere sahip oyunculara değinelim. Tabii ki en başta da Samatta. Topu nereye vuracağını bilmeyen, önündeki adamın koşu yoluna düzgün pas atamayan bir forvet. Eminim ki, Serdar Aziz'in pozisyonunda bu olsa top yukarıdan auta gitmişti. Bunun transferine onay veren her kimse...

"Eğer biraz becerikli olsalar" kısmını "Attila olmasa" şekilnde değiştirsek? Attila yerine aynı pozisyonlarda Tisserrand/Lemos olsaydı...  :D

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2275 : 08 Mart 2021, 22:17:44 »
Sosa'ya ne oldu da bu kadar kötü oynuyor?
Sezon başında ilk 11'e direkt yazılacak adam sahada vasat bile değil, zarar veriyor takıma.

Çok değil, 1-2 maç öncesinde "Oo çok iyi oynadı, işte bize bu Sosa lazım" derken gene kötü bir maç çıkardı. Neyse ki o bölgede alternatiflerimiz çok.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2276 : 08 Mart 2021, 22:18:49 »
"Eğer biraz becerikli olsalar" kısmını "Attila olmasa" şekilnde değiştirsek? Attila yerine aynı pozisyonlarda Tisserrand/Lemos olsaydı...  :D

Attila müthiş oynadı bu maçta. Ben Gökhan'ı da beğendim. Çok akıllı oynadı ve kritik yerlerde müdahale etti.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2277 : 08 Mart 2021, 22:25:02 »
Attila,Osayi ve Serdar Aziz.F.T hocam yine scoutluğunu konuşturuyor.
Tek Samatta fos çıktı,onun dışında başarılı bir scout :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2278 : 08 Mart 2021, 22:28:15 »
Selahattin Baki: "Pelkas, bana önce skoru sordu, 3-0 dedik. Kim attı dedi, Serdar'ı söyledik. Baş parmağıyla 'Okey' dedi. 'Kart gördü mü' dedi, 'Görmedi' dedik. Şaşırdı. Böyle bir ortam görmedi çocuk tabii daha önce."

"Artık isim vereceğim. Marcao diye bir adam var. Herhalde milletvekili oldu, dokunulmazlığı var."

Attila müthiş oynadı bu maçta. Ben Gökhan'ı da beğendim. Çok akıllı oynadı ve kritik yerlerde müdahale etti.

Hakikaten müthişti. Eğer Attila alınmasaydı ve işimiz Marcel & Lemos'a kalsaydı, daha çok saç baş yoldururlardı. Attila böyle devam ederse, sezonun kaderini değiştiren transferlerden biri olacak.

Keza Gökhan da gayet iyiydi. En iyi seviyede oynadığı dönemleri hatırlattı.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2021, 22:30:02 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2279 : 08 Mart 2021, 22:44:28 »
Selahattin Baki: "Pelkas, bana önce skoru sordu, 3-0 dedik. Kim attı dedi, Serdar'ı söyledik. Baş parmağıyla 'Okey' dedi. 'Kart gördü mü' dedi, 'Görmedi' dedik. Şaşırdı. Böyle bir ortam görmedi çocuk tabii daha önce."

"Artık isim vereceğim. Marcao diye bir adam var. Herhalde milletvekili oldu, dokunulmazlığı var."

Hakikaten müthişti. Eğer Attila alınmasaydı ve işimiz Marcel & Lemos'a kalsaydı, daha çok saç baş yoldururlardı. Attila böyle devam ederse, sezonun kaderini değiştiren transferlerden biri olacak.

Keza Gökhan da gayet iyiydi. En iyi seviyede oynadığı dönemleri hatırlattı.

Hahahah Marcao yorumu çok iyi.