Daum'un 2 şampiyonluk kaçırdığı doğrudur da, 7 yıldır şampiyon olamamış takımın taraftarı 4 yılda 2 şampiyonluk yaşatmış adama bu baheneyi gösteriyorsa şımarıklıktır.
Şuna da cevap veremiyorlar ama tekrar soruyorum o zaman, hatta Daum düşmanı herkese soruyorum;
1- Denizli'de kaybedilen şampiyonluk kumpas mıdır, değil midir?
2- Ertuğrul'un Bursa'sı şampiyon olsun diye dönemin milletvekilleri, bakanları çabaladı mı? Fenerbahçe, o sezon şampiyon olsaydı 3 Temmuz o zaman devreye sokulacaktı diye itiraf gelmedi mi?
Lafa gelince şampiyonluğumuz çalındı diyerek ağlıyorsunuz ama faturayı Daum'a kesmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Nasıl olacak bu iş? Hakemler şöyle önümüzü kesiyor, Fetö halen devam ediyor diye mağdur olduğunu iddia edip, Daum'la falan kafayı bozmakta inanılmaz çelişkili bir durumdur.
Ya siz bu hakem ve Fetö işine inanmıyorsunuz (ki inanmayabilirsiniz ama o zaman bu argümanı sıkıştığınızda hiç savunmayın) ya da Daum'a olan takıntınız Fenerbahçe sevginizin üzerinde. Futbolcu mu bu adam arkadaş uzak kaldığında performansı düşsün, bu nasıl mantık, Mars'ta yaşıyor sanki adam.
Ne işi var daumun abi, şaka mı yapiyorsunuz. Emekli ikramiyesi mi vereceğiz adama. Veselinovic gelsin bari diyeceğim de adam rahmetli oldu.
İlhan abi, adam sezon sonuna kadar zaten para falan istemiyor. Sezon sonuna kadar Daum'la devam etsen ne kaybedersin mesela bana bunu söyler misin? Sana soruyorum çünkü saygı duyduğumdan başka bir amacım yok. Ergence konuşanları ciddiye almıyorum çünkü. Önceki sayfalarda söyledim, Daum'u getirirsin yanına artık Alex mi olur, başka biri mi olur bilemem verirsin. Adam zaten ortaya bir proje de sunuyor, hem A takım düzeyinde hem altyapı seviyesinde. Ali Koç'un getirdiği hocaların hangisi Daum'dan üst seviyeydi?