Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373446 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2490 : 15 Mart 2021, 11:56:08 »
artık güçlü başkanlardan ziyade biraz da güçlü teknik adamlar görmeliyiz.obradovic örneğini gördük basketbolda,başarı olarak futbolda onun gibisini getiremeyiz tabi ki ama karakter olarak getiririz.maçlardan sonra taraftar başkanın,yöneticilerin söylediğine değil hocanın söylediklerine bakıp o güveni hissetmeli.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2491 : 15 Mart 2021, 12:35:43 »
Erol Bulutta ne haysiyet yoksunu adammış şu maçtan sonra bari istifa eder insan kapanan takımlara 30 haftadır çözüm bulamıyorsun ama teknik direktörsün

Bu hususta ona kabahat bulmam, sözleşmeyi feshetmek diye bir şey var. Onu görevde tutanda kabahat.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2492 : 15 Mart 2021, 12:57:29 »
Bunlar Erol Bulut'u kovsa yeni hoca getirmeleri 3 ay sürer.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2493 : 15 Mart 2021, 13:11:12 »
Sabri Ugan: "Fenerbahçe yönetiminin öngörme sorunu var. Bunların olacağını öngörmeliydi ve Erol Bulut'u göndermeliydi."

---

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2494 : 15 Mart 2021, 14:19:58 »
Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisi öncesinde bir araya gelecek. Toplantıda kritik kararların alınması bekleniyor.

(DHA)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2495 : 15 Mart 2021, 15:57:02 »
Taraftarımız yenilgiye dayanamayıp kalp krizi geçirerek vefat etmiş.Fazla merkeze koymamak sporu birazda eğlence olarak görmeliyiz.Başka uğraşlar sinema tiyatro konserler koleksiyonlar olmalı uğraşı.Çok üzücü.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2496 : 15 Mart 2021, 16:32:14 »
Ne yazık ki bu ruhsuzlar bir kişinin ölümüne sebep olmuş.

Gerçi bunlara bu haberi söylesen,yüzlerinde tebessüm bile belirir.Ciddi ciddi yıllar geçtikçe daha ruhsuz kadrolar oluşturmayı nasıl başarıyoruz gerçekten anlam veremiyorum.

Bu saatten sonra takip etmenin hiçbir anlamı yok bu branşı.Boşuna hayatımızdan zaman çaldırmanın hiçbir anlamı yok.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2497 : 15 Mart 2021, 18:22:45 »
TURANSFER kanalından yönetime 3 soru:

1. Porto, Marega'yı €5 Milyona bırakırız demişken, direkt reddedip, sene sonunda nasıl olsa serbest kalacak diye görüşmelerden çekildiniz mi? (devamında muhtemelen €5M'nin altına bitebileceğine vurgu yapmış)

2. Boupendza için €6M + 2 oyuncuyu Hatayspor kabul etmeye razıyken gidip İrfan Can'ı aldınız mı?

3. Erol Bulut, "yapamayacağım, ben bırakayım" dediğinde, başkan "düşünelim bunu" derken yanında olup da başkana "Erol Bulut'la devam edersek düzeliriz" diye telkinde bulunan yönetici kim?

(https://www.youtube.com/watch?v=M2K6cTuZTp4)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2498 : 16 Mart 2021, 02:59:13 »
Daum'un 2 şampiyonluk kaçırdığı doğrudur da, 7 yıldır şampiyon olamamış takımın taraftarı 4 yılda 2 şampiyonluk yaşatmış adama bu baheneyi gösteriyorsa şımarıklıktır.

Şuna da cevap veremiyorlar ama tekrar soruyorum o zaman, hatta Daum düşmanı herkese soruyorum;

1- Denizli'de kaybedilen şampiyonluk kumpas mıdır, değil midir?
2- Ertuğrul'un Bursa'sı şampiyon olsun diye dönemin milletvekilleri, bakanları çabaladı mı? Fenerbahçe, o sezon şampiyon olsaydı 3 Temmuz o zaman devreye sokulacaktı diye itiraf gelmedi mi?

Lafa gelince şampiyonluğumuz çalındı diyerek ağlıyorsunuz ama faturayı Daum'a kesmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Nasıl olacak bu iş? Hakemler şöyle önümüzü kesiyor, Fetö halen devam ediyor diye mağdur olduğunu iddia edip, Daum'la falan kafayı bozmakta inanılmaz çelişkili bir durumdur.

Ya siz bu hakem ve Fetö işine inanmıyorsunuz (ki inanmayabilirsiniz ama o zaman bu argümanı sıkıştığınızda hiç savunmayın) ya da Daum'a olan takıntınız Fenerbahçe sevginizin üzerinde. Futbolcu mu bu adam arkadaş uzak kaldığında performansı düşsün, bu nasıl mantık, Mars'ta yaşıyor sanki adam.

Ne işi var daumun abi, şaka mı yapiyorsunuz. Emekli ikramiyesi mi vereceğiz adama. Veselinovic gelsin bari diyeceğim de adam rahmetli oldu.

İlhan abi, adam sezon sonuna kadar zaten para falan istemiyor. Sezon sonuna kadar Daum'la devam etsen ne kaybedersin mesela bana bunu söyler misin? Sana soruyorum çünkü saygı duyduğumdan başka bir amacım yok. Ergence konuşanları ciddiye almıyorum çünkü. Önceki sayfalarda söyledim, Daum'u getirirsin yanına artık Alex mi olur, başka biri mi olur bilemem verirsin. Adam zaten ortaya bir proje de sunuyor, hem A takım düzeyinde hem altyapı seviyesinde. Ali Koç'un getirdiği hocaların hangisi Daum'dan üst seviyeydi?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2499 : 16 Mart 2021, 08:25:45 »
O maçta şampiyonluk net çalındı.Rezlettir o maçın o halde oynatılması.

Ancak daumun Alexi yanında oturtması oyuna sürmemesi hata idi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2500 : 16 Mart 2021, 08:43:59 »
İyi kötü oyun bizi ilgilendirir.Net gollerimiz maç sonuçlarına direk etki edecek goller verilmedi.Özette gördüm yediğimiz 2'inci gol öncrsi Serdara yapılan hareket yine Antalya maçında verilmeyenn penaltılarda sonuca etki eden şeyler.İyi oyun kötü oyun bizi ilgilendirir.Futbol öyle değil eskidendi gol olup yağmak.Seyrek oluyor.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2021, 08:44:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2501 : 16 Mart 2021, 08:51:13 »
Kemal beni de getirseler takimin başına bisiy kaybetmez klup. En kotu kenarda dikilirim. Ben üstte yazdıklarına bisiy demiyorum ama her kotu sezondan sonra daum ismi, sonra sırasıyla Aykut, Ersun isimlerinin çıkmasını anlamiyorum. Kendimizi tekrar edip duruyoruz. Zamaninda ali şen başkan fenerbahce sampiyon diye sürekli ali senin ismi çıkardı. Biz taraftar olarak kendimizi yenileyemiyoruz hic. Dolayısıyla sürekli bir eskiye özlem var. Dunya degisiyor bizim kafa aynı. Baska adam mi yok, başka futbolcu mu yok, başkan mi yok. Daum denen adam son yıllarda kimi calistirmis, futbolun bu kadar sevildiği bir ülkeden geliyor ama orada bile takim bulamamis. bazi takıntılarımızi da ben anlamiyorum.
Neticede 100de 100 hakli da olsan tarihin en büyük iki travmasini yasarken bu adam vardi takimin basinda. Haa ne kaybederim. Valla ben artık futboldan umudu da kestim. 8 yil da olur, 18 yil da olur sampiyon olamadan gecen sure. Gs ve bjknin rekorlarını da kırarız.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2502 : 16 Mart 2021, 08:51:27 »
her yıl hakemlerden şikayet ediyoruz,hiçbir şey değişmiyor.her yıl takımın oynadığı oyundan ve “ruhsuzluğundan” yakınıyoruz onlar da değişmiyor.aynı şeylerin,isimlerin etrafında mevlana gibi dönüp duruyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2503 : 16 Mart 2021, 09:21:25 »
Bu lig bize şampiyonlar ligi kıvamında.Beşiktaşın göbeği zayıf goller buluruz ilk maça benzer skor çıkabilir kaybederiz ama 3-2 4-2 aklımdan geçen skor.Beynende havlu atıldı.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2021, 09:23:47 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2504 : 16 Mart 2021, 10:01:04 »
Korktuğum inşallah başıma gelmez. Bizden zaten olmayacak orası belli ama şimdi tutupta Bjk'yi yenip Gs'yi şampiyon yapmayalım.