Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373264 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2790 : 26 Mart 2021, 03:50:00 »
Emre için aslında her söz mübah bence. Birbirimizi kandırmayalım, bu adama Fenerbahçe'ye gelmeden önce (haklı olarak) yediği haltlar nedeniyle neler diyorduk. Fenerbahçe'ye gelmesiyle karakteri ya da geçmişte yaptıkları değişmiyor. Kulübün anahtarını böyle birine teslim etmek Fenerbahçe'ye yakışmıyor.

Al benden de o kadar. Kulübün kapısından futbolcu olarak girdiği gün de canım acımıştı, bu gün de acıdı. Tam bir Fatih Terimizm ürünüdür. Hagi tedrisatı da cabası. Çok acı, çook. Bu forma, bu gibi tiplere düşmemeliydi. Millet yapay zeka uzmanı transfer ediyor bizde hala ağbicilik raconu. Basketbol şubesinde aklı, rasyonalizmi gözeten kulübün futbolda arabesk kafa ile devam etmesi de ayrı bir paradoks. Fenerbahçe'nin en büyük rakibi Fenerbahçe'dir her zaman...
« Son Düzenleme: 26 Mart 2021, 03:50:52 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2791 : 26 Mart 2021, 08:13:02 »
Ali Koç Bankalar Birliği anlaşmasına imzasını attı ve Fenerbahçe için yapıp yapabileceği maximum işi yaptı.

Futbol yönetimi ise geldiği günden bu yana felakettir. İlk zamanlar değişim ayağına oturmuş takımı dağıtıp neredeyse küme düşürüyordu. Geçen sezon aylarca takımı hocasız bırakıp sürecin sonunda Erol Bulut'u getirdi.Ersun Yanal'ın arkasında bile dursa şu an çok daha iyi durumda olunabilirdi. Son berbat icraati ise bir gram tecrübesi olmayan Emre Belözoğlu'nu idareci olarak takımın başına getirmek oldu. Maalesef başkanlık vasıfları çok kötü. Zamanında ve doğru aksiyon alma konularında yetersiz.

Bu saatten sonra yapması gereken başkanlığı bırakmaktır.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2021, 08:14:28 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #2792 : 26 Mart 2021, 10:49:53 »
Emre için aslında her söz mübah bence. Birbirimizi kandırmayalım, bu adama Fenerbahçe'ye gelmeden önce (haklı olarak) yediği haltlar nedeniyle neler diyorduk. Fenerbahçe'ye gelmesiyle karakteri ya da geçmişte yaptıkları değişmiyor. Kulübün anahtarını böyle birine teslim etmek Fenerbahçe'ye yakışmıyor.

şu adamın yaptıklarının yüzde onunu yapan insanlar bu ülkede sürüm sürüm süründürüldü. bu arkadaş ise sadece güçlü ilişkileri sayesinde bu süreci hasarsız atlattı.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2793 : 26 Mart 2021, 14:06:09 »
Emre'nin td olması benim adıma sıkıntı değil bizdeki yerli oyuncu grubu çok tehlikeli her hocayı yiyebilir Emre hariç sadece geç alınmış bir karar asıl sıkıntı gelecek sene sportif direktörlüğe dönerse gelecek yabancı hocaya geçmiş olsun şimdiden umarım Emre tekrar sportif direktör olmaz seneye

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2794 : 26 Mart 2021, 14:33:36 »
Ali Koç, gelecek sezon için Maurizio Sarri ile prensip anlaşmasına vardı. (Ajansspor)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2795 : 26 Mart 2021, 14:44:53 »
Ajanspor palavara sıkar öteden beri.Amaç tıklanmak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2796 : 26 Mart 2021, 15:29:12 »
1959 öncesi şampiyonlukları diğer klüplerede faydası olacak.Gençlerbirliği belamız misal 2 tane var Beşiktaş Galatasarayada eklenecek olanlar maksat pastadan pay olayı.Oldu deniyor.Can Baba Lefter Zeki Rısa Sporel rahay uyuyun büyük efsaneler.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2797 : 26 Mart 2021, 17:27:56 »
Ali Koç, gelecek sezon için Maurizio Sarri ile prensip anlaşmasına vardı. (Ajansspor)

"Fiorentina'nın milyarder sahibi Sarri'yi istiyor" benzeri haberler çıkmaya başladı. Güya, iyi de bütçe verecekmiş. Bu yüzden, bizim için pek mümkün değil gibi görünüyor.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2798 : 26 Mart 2021, 17:29:20 »
Sarri'den kapıyı açıp Okan'la kapatırlarsa hiç şaşırmayız sanırım.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2799 : 26 Mart 2021, 17:35:38 »
Futbol oynatmayı bilen birine bile ben razıyım.
Bizim yönetimin spor bilgisi hiç yok,o yüzden yargılama yapma yetileri çok düşük.
Mesela şu anki mevcut teknik sorumlumuz futboldan anlıyor mudur?

Bunun kararını yönetim veremez,taraftara sorarlar ve birkaç fenomen'in dolduruşu ile birlikte 1 senemiz daha boşa gider.
Bir anda twitterda #Emreilebaşladırüyamız,#29içinelele gibi birkaç hashtag açarak bir anda olmayacak şeyleri zorlayıp,kulübü daha zora sokarlar.

Emre'nin gram futbol oynatacağını düşünmüyorum.Belki F.T'nin futbol ideolojisinin %1'ini almıştır ama hiç ama hiç sanmıyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2800 : 26 Mart 2021, 17:35:52 »
29 şampiyonluğumuz var eğer kabul olmazsa Denizlide çalınan alenen gaspedilen şampiyonluk için çalışmalar başlamalı ve Galatasaraya dava açılmalıdır.Madem onlar yaptı bunu iptal başvurusunu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2801 : 26 Mart 2021, 17:39:48 »
"Fiorentina'nın milyarder sahibi Sarri'yi istiyor" benzeri haberler çıkmaya başladı. Güya, iyi de bütçe verecekmiş. Bu yüzden, bizim için pek mümkün değil gibi görünüyor.
Valla gördüm paylaştım inandığım için değil umarım yeni hocaya karar vermişlerdir Emre'nin performansını görelim demezler

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2802 : 26 Mart 2021, 18:31:58 »
Alıntı yapılan: Samet_GFB link=Btopic=2364.msg203584#msg203584 date=1616769588
Valla gördüm paylaştım inandığım için değil umarım yeni hocaya karar vermişlerdir Emre'nin performansını görelim demezler

Boş ver. Maksat, forum canlı kalsın. :D

Emre mevzusu olumlu etki yaparsa, "geç ve yanlış da olsa, bir şeye yaradı" deriz. Yapmazsa, "sıçtınız, bir de üstüne sıvadınız" durumu olur. Şu an t. direktör aramakla uğraşması gereken adam t. direktörlük yapıyor. Gündüzki Play spor yayınında duydum; zaten sıcak bakmıyormuş ama yönetim öyle uygun görünce mecburen kabul etmiş.

----

Bu arada, bizi ilgilendiren taze haberler var:

Porto'nun golcü oyuncusu Moussa Marega, kulübüyle anlaşma sağlayamadığı takdirde Fenerbahçe'ye transfer olacak. (O Jogo)

Başka talibi çıkmazsa, bu durumda biz transfer edebiliriz. Portonun brüt olarak bizim verdiğimiz parayı vereceklerini sanmıyorum.

----

Genk, Samatta savaşında yalnız değil. Club Brugge de, Samatta’yı kadroya katmayı planlıyor. Genk, Samatta için Fenerbahçe'ye 3 milyon euroluk teklifte bulunacak.

🗞 (Voetbal24)

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2803 : 26 Mart 2021, 18:42:11 »
Boş ver. Maksat, forum canlı kalsın. :D

Emre mevzusu olumlu etki yaparsa, "geç ve yanlış da olsa, bir şeye yaradı" deriz. Yapmazsa, "sıçtınız, bir de üstüne sıvadınız" durumu olur. Şu an t. direktör aramakla uğraşması gereken adam t. direktörlük yapıyor. Gündüzki Play spor yayınında duydum; zaten sıcak bakmıyormuş ama yönetim öyle uygun görünce mecburen kabul etmiş.

----

Bu arada, bizi ilgilendiren taze haberler var:

Porto'nun golcü oyuncusu Moussa Marega, kulübüyle anlaşma sağlayamadığı takdirde Fenerbahçe'ye transfer olacak. (O Jogo)

Başka talibi çıkmazsa, bu durumda biz transfer edebiliriz. Portonun brüt olarak bizim verdiğimiz parayı vereceklerini sanmıyorum.

----

Genk, Samatta savaşında yalnız değil. Club Brugge de, Samatta’yı kadroya katmayı planlıyor. Genk, Samatta için Fenerbahçe'ye 3 milyon euroluk teklifte bulunacak.
🗞 (Voetbal24)

Gece Volkan Demir'e denk geldim Emre'nin planı İtalya'da çalışmaktı alttan başlayıp yükselmekti Fenerbahçe için hayallerini erteledi dedi bir diğer sıkıntıda oda tv olayları dedi Başakşehir'de oynarken haber olmazken Fenerbahçe'ye gelince tekrar haberler başladı Emre çok rahatsızmış futbola ara verip bu işlerle uğraşabilir dedi Fenerbahçe'yi bu olaylara dahil etmek istemiyormuş

Marega'nın menajeri de yüz yüze görüşüp karar vereceğiz demiş rakip savunmaları fizik olarak acayip yıpratır gelirse keşke gelse
Samatta nereye gidiyorsa gitsin :) 3e razıyım ben

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2804 : 26 Mart 2021, 21:00:47 »
Sarri'den kapıyı açıp Okan'la kapatırlarsa hiç şaşırmayız sanırım.
bu dediğin ya da benzeri olmazsa şaşırırım ben..