Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373439 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #345 : 06 Aralık 2020, 21:04:37 »
Orospu evladı utanmadan sonra tekrar penaltı verdi  ;D ;D ;D Denizli Başkan'ı olsa penaltı veremez o pozisyona. Sonradan iptal etti. Serdar'ın pozisyonu penaltı falan değil. Net bir şekilde omzundan sekiyor. Serdar'a kızamıyorum kırmızı yendiği için. Çünkü pozisyon penaltı değil ve aşırı itiraz yok küfür yok temas yok. Hocam omzumdan sekti gördün neden tekrar bakıyorsun dediği için kart görmez bir futbolcu. Ama karşısındaki bir orospu evladı olursa eğer, izleyip penaltı ile sarı vereceğini bildiği için orada sarı verir oyundan atmayı amaçladığından.. Şu Maçtan sonra yönetim; tff, mhk, yayıncı kuruluş hiçbirini anmayı unutmadan ortalığı ayağa kaldırmazsa yazıklar olsun. Resmen bilinçli ve organize bir tiyatro olduğu tescillendi bu gece!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #346 : 06 Aralık 2020, 21:07:08 »
Bu lig bizim içim böyle gitmez, her iki maçımızdan biri böyle geçmeye başladı. Buna bir dur desinler artık.

Evet 3'üncü attığımız golde doğru dürüst başka açılardan vermedi reji.Gustavo stopere geçer.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 21:07:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #347 : 06 Aralık 2020, 21:08:51 »
Onun bunun evladı daha ilk kale vuruşunda oyarıyor Altay'ı!
Altay'ın orada kameralara yansıyan sözleri çok mühim. Hocam dedi ilk pozisyonda daha top gelmeden uyarıyorsun kırmızıyı da gösterdin daha ne istiyorsun? Bize karşı rakip kaleciler bunu yaptığında 85de uyarıyı ancak yer ve kartı 89da görür ki kırmızı kart görmesin.
Bilinçli organize ve talimatlı bunların hepsi!
Artık bu düzene ya çomak sokulacak, ya sokulacak! Yeter. 30 milyon Fenerbahçe taraftarı ile kimse oynamamalı, oynayamamalı!
Geçen hafta hocasından topçusuna hepsi rezildi ve sövmekten ağzım yoruldu. Biz takıma kızarız ederiz yeri gelir söveriz ama hiçbir o.ç çıkıp da bilinçli şekilde doğrayamaz, doğrayamamalı!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #348 : 06 Aralık 2020, 21:10:17 »
Evet 3'üncü attığımız golde doğru dürüst başka açılardan vermedi reji.Gustavo stopere geçer.
O golde de Tisserand ofsaytta ama onunla alakası yok ilk pozisyonun. Serdar'ın ofsayt olup olmadığı doğru düzgün belli bile değil. Ama neden tekrar göstersin ki GS TV??

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #349 : 06 Aralık 2020, 21:11:53 »
nerede adalet var ki futbolda farklı olsun. ayrıca bugün yada bu sezon olan bir şey değil uzun bir süredir süren bir operasyon bu.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #350 : 06 Aralık 2020, 21:13:19 »

Ara transferde getirmek için stoper bakılıyormuş. Bazılarının en başından beğenmediği, benim de "soru işareti" dediğim Lemos tutmadı.

Ayrıca, sağ kanat için Zickernagel ile önceden ön protokol imzalandığı söyleniyor (Hakan Dede). Sezon başınnda da alınabilirdi ama bonservis ödememek için ara transfer dönemi beklendi dedi. Olur mu olmaz mı bilmem ama bu bölgeler için 2 transfer yapılacağı söyleniyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #351 : 06 Aralık 2020, 21:15:56 »
Altay'ın orada kameralara yansıyan sözleri çok mühim. Hocam dedi ilk pozisyonda daha top gelmeden uyarıyorsun kırmızıyı da gösterdin daha ne istiyorsun? Bize karşı rakip kaleciler bunu yaptığında 85de uyarıyı ancak yer ve kartı 89da görür ki kırmızı kart görmesin.
Bilinçli organize ve talimatlı bunların hepsi!
Artık bu düzene ya çomak sokulacak, ya sokulacak! Yeter. 30 milyon Fenerbahçe taraftarı ile kimse oynamamalı, oynayamamalı!
Geçen hafta hocasından topçusuna hepsi rezildi ve sövmekten ağzım yoruldu. Biz takıma kızarız ederiz yeri gelir söveriz ama hiçbir o.ç çıkıp da bilinçli şekilde doğrayamaz, doğrayamamalı!

Tabi derbiyi kaybettik  üzgün kızgınız ama her maç önemli.Bu kadar maçlar yapılıyor birinde yenebilirlerdi yanlış stoper tercihiyle oldu geçen yıl Jailsondu.Ama maç maç düşünmeliyiz artık.Gider inönüde  yeneriz ki orda gerçekten iyi oynarız hep
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 21:17:04 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #352 : 06 Aralık 2020, 21:18:29 »
Ara transferde getirmek için stoper bakılıyormuş. Bazılarının en başından beğenmediği, benim de "soru işareti" dediğim Lemos tutmadı.

Ayrıca, sağ kanat için Zickernagel ile önceden ön protokol imzalandığı söyleniyor (Hakan Dede). Sezon başınnda da alınabilirdi ama bonservis ödememek için ara transfer dönemi beklendi dedi. Olur mu olmaz mı bilmem ama bu bölgeler için 2 transfer yapılacağı söyleniyor.

Stoperde Almanya İngiltere yada İskandinaya diyarlarından alacaksın.Çok iş ahlakı yüksek olur İskandinavların.Danimarkalıymış gelsin ahlaklı adamlar bunlarda iş ahlakı.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 21:23:04 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #353 : 06 Aralık 2020, 21:22:52 »
Ahmet Çakar: "Ali Palabıyık adlı hakem, bir maç nasıl kötü niyetli yönetilir diye resital veriyor. Utan Serdar Tatlı utan. Sen de bunlardan sorumlusun."

....

Art niyetin en önemli detaylarından biriydi. Eksik bıraktıktan sonra ilk kaleci vuruşunda -oylamayı bırak- daha topu dikmeden "süreye dikkat et" dedi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #354 : 06 Aralık 2020, 21:29:56 »
Gökhan Gönül: "Geçmişte burada bu takım 16 dakikaları gördü. Bugün de 8'leri görmek nasipmiş. İnşallah üstüne koyarak devam edeceğiz. Anlık pozisyon bunlar. Tamam ben yıllardır aynı pozisyonda gol atıyorum."

Ferdi Kadıoğlu: "Altay'a teşekkür ediyorum, hakeme karşı kazanmamızı sağladığı için."
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 21:32:56 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #355 : 06 Aralık 2020, 21:31:02 »
Hakemler Allah topunuzun belasını versin.
Bu bir.
Erol hoca takımın 2. yarıdaki utandıran oyunu için bir açıklama bekliyoruz.
Buda iki.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #356 : 07 Aralık 2020, 08:39:07 »
10 kişi kaldık son 30 dakikayı mahkum oynamamızın nedenlerinden biride rakibin bizi tekme tokat sindirmesii bir sürü atılmalık ihraçlık olaylar var.Ama buna göre planlarımız olmalı.Arada olur 9-10 kişilik galibiyetler.Eskisi gibi değil spor artık.Rakiplerde fizikli.Ama daha iyi oyum planları olmalı eksik kalsakta.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2020, 08:41:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #357 : 07 Aralık 2020, 09:08:16 »
Ali Koç bugünden tezi yok MHK'ya Polat Alemdar baskını yapmalı bu kadar rezalet yetti artık. Tiksindim vallahi. Fenerbahçe olmasa göz ucuyla bile bakmam şu lige.

İlk yarı sarı kartı olan adam Ozan'a arkadan çelme çakıp olası tehlikeli atağı engelliyor. Penaltı zaten değil. Kırmızıdan önce de itiraz mitiraz bahane göserip kırmızının yolunu yaptı zaten.

Madem maçı alamadım bari geleceğe yatırım olsun hesabı diyerekten Caner'e de ortada fol yok yumurta yokken sarı kart verdi. Sadece karşılıklı durdular Rodallega ile. Ayrıca Ozan'ı da sarı kart sınırına getirdi bir güzel. Bu arada takımın en iyi stoperi Serdar da haftaya yok.

Biz hakemi de yendik diyoruz ama ufak ufak geleceğe yatırımlar yaparak ilerleyen haftalarda bizi sıkıntıya sokacak kartlar çıkardı.

Güya VAR gri pozisyonlara bakmıyordu. Nerede bir gri pozisyon var aleyhimize karar veriyolar. Tetikte bekliyolar resmen en ufak şüpheli pozisyonda doğramak için.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2020, 09:26:28 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #358 : 07 Aralık 2020, 09:57:05 »
Maçlar seyircisiz olduğundan iç saha dış saha olayı yok.Ondan fırtına gibi girmeliyiz iç saha maçlarda da.Geçen hafta taraftarımız olsa yenilmezdik en azından iyi bir form grafiğiyle gelmiştik.Geçen basket avrupada da yazdım.Taraftar önemli.

Defans bloğu Sadık-Serdar olmalı za bu denenmeli.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2020, 10:36:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
« Yanıtla #359 : 07 Aralık 2020, 10:52:46 »
: 05 Ağustos 2020, 10:45:49 »
Açıkçası bir kaç yıldır bu iğrenç futbol düzeni içinde futbol izlemesi de, konuşması da zulüm gibi geliyor.
Elimizden göstere göstere puanlarımız, galibiyetlerimiz, şampiyonluklarımız alınırken biz saçma sapan "vasat, leş, hain, sinsi" gibi hakaretlerle kendi değerlerimize savaş açılmasını izledik. Camia Alexçiler, Aykutçular, Ersuncular, Azizciler diye birbirine düşman oldu. Tabii ki bu kadar büyük camiada onlarca farklı fikir olur ama bu kadar birbirine düşmanlık olması normal değil.
Geldiğimiz noktada artık alenen futbol üzerinden bir büyük kulübün bitirilmesi, tamamen kontrol altında tutulması hedefleniyor. Herkes tepki gösteriyor doğal olarak. Umarım bu tepki 3 Temmuz sürecindeki gibi bir toplu isyanı ateşler. Umarım bir kaç tavizle yine sistem içinde debelenmeye çalışmayız.
Çünkü çok net bir şekilde, sen istediğin kadar (mevcut yönetim için konuşuyorum) tüm iş bilmezliklerini geride bırakıp dengeli, azimli, güçlü kadro kur, üstüste 3 galibiyet alsan 4. maç ya MHK ya VAR ya başka bişey devreye girip hevesini kursağında bırakacak.
Onun için artık gerçekle yüzleşilmeli, bizi böyle bir düzende hep baskılayacaklar. Tamamen sistem dışına çıkarmayacaklar çünkü Fenerbahçe taraftarına ihtiyaçları var özellikle maddi anlamda ve meşruiyet anlamında ayakta kalabilmek için.
Sonuç olarak toplu isyan bizi nereye götürür bilmiyorum ama düzen içinde şimdiki gibi "takılmak" bizi sadece daha fazla bıkkın, güçsüz ve umursamaz yapacak.
----------------------------------------

05 Ağustos'ta bunları yazmışım, ama uslanmadım, transferlerle heyecanlandım, her maçı izlemeye çalışıyorum yine.
Yazık bize vallahi yazık...