Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373244 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #930 : 22 Ocak 2021, 22:25:53 »
Götümü yesinler en iyisini yaptı Mesut zamanında. Milliyetçi takılan tiplerin yüzde 90ı (özellikle zengin olup halktan izole yaşayanlar hariç. )bugün Alman vatandaşlığını 1876789888 kez tercih eder Türkiye vatandaşlığına. Deseler ki Türkiye vatandaşlık hakkınızdan vazgeçin Almanya vatandaşı olun seve seve kabul ederler.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #931 : 23 Ocak 2021, 13:28:40 »
Götümü yesinler en iyisini yaptı Mesut zamanında. Milliyetçi takılan tiplerin yüzde 90ı (özellikle zengin olup halktan izole yaşayanlar hariç. )bugün Alman vatandaşlığını 1876789888 kez tercih eder Türkiye vatandaşlığına. Deseler ki Türkiye vatandaşlık hakkınızdan vazgeçin Almanya vatandaşı olun seve seve kabul ederler.

Bir oyuncunun, büyüdüğü ve kendisini yetiştiren ülkenin formasını giymesinden daha doğal bir şey yok. Mesut transferine bu argüman üzerinden vuranların kuyruk acısı zaten belli, hazım problemi yaşıyorlar ve Mesut'un ağırlığını koymasıyla birlikte acıları daha da alevlenecek. Bu hususta Mesut'un da "vatan millet sakarya" muhabbetlerinden uzak durmasında fayda var tabi.

Mesela bu konuda Emre Can örneği var. Altı üstü bir hazırlık maçı olan Türkiye - Almanya maçında bu dallamanın götü ayrı başı ayrı oynamıştı, maçın herhangi bir önemi olmadığı için Alman oyuncular umursamazken, bu hödük saçma sapan itirazlarda bulunup kart görmüş ve maç sonu ropörtajında Türkçe sorulara Almanca cevap vererek Almanlara yaranma çabalarına girmişti.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #932 : 23 Ocak 2021, 13:48:13 »
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Moussa Marega'nın menajerine oyuncunun şartlarını sormuşuz. Sezon öncesinde ismini bir kaç kez zikretmiştim. Bonservis ödemeden kadroya katabilirsek, çok iyi transfer olur. Aşağıdaki habere göre ara transfer döneminde bırakmak istemiyorlarmış ama olsun, yeter ki sözleşmesi bittikten sonra alalım.

"Sezon sonu Porto ile mukavelesi bitecek olan 29 yaşındaki golcü oyuncu için menajerleriyle, sarı-lacivertli yetkililerin temasa geçtiği öğrenildi. Porto’nun yeni sezonda mukavele yenilemeyi düşünmediği golcü oyuncun son durumu hakkında Portekiz Sic Noticias kanalı spor yorumcusu Luis Aguilar, İhlas Haber Ajansı’na özel değerlendirmelerde bulundu. Oyuncun Porto için çok önemli olduğunu ifade eden Aguilar, “Marega, Porto’nun ana forveti. Takımın için çok önemli. Sezon sonunda serbest kalacak. Porto, oyuncu ile yeni sezonda mukavele imzalamayacak. Şartları çok fazla. Kulüp, sezon sonunda serbest kalacak olan oyuncuyu kaybetme riskine rağmen Marega’yı şimdi satmak istemiyor” dedi."

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #933 : 23 Ocak 2021, 15:37:37 »
Bir oyuncunun, büyüdüğü ve kendisini yetiştiren ülkenin formasını giymesinden daha doğal bir şey yok. Mesut transferine bu argüman üzerinden vuranların kuyruk acısı zaten belli, hazım problemi yaşıyorlar ve Mesut'un ağırlığını koymasıyla birlikte acıları daha da alevlenecek. Bu hususta Mesut'un da "vatan millet sakarya" muhabbetlerinden uzak durmasında fayda var tabi.

Mesela bu konuda Emre Can örneği var. Altı üstü bir hazırlık maçı olan Türkiye - Almanya maçında bu dallamanın götü ayrı başı ayrı oynamıştı, maçın herhangi bir önemi olmadığı için Alman oyuncular umursamazken, bu hödük saçma sapan itirazlarda bulunup kart görmüş ve maç sonu ropörtajında Türkçe sorulara Almanca cevap vererek Almanlara yaranma çabalarına girmişti.
Mesut'un milliyetçilik kasmasından siyası işlere girmesinden çok rahatsızım zaten. Böyle bir malum kesime yaranma çabaları falan. Mesut Özil'sin sen kardeşim. Siyaset üstü uluslararası bir markasın. Diriliş Kuruluş bilmem ne bırak bu işleri. Sana olan saygımı azaltma. Alpay Özalan olmak olmamalı senin misyonun. Diriliş Kuruluş olmamalı senin vizyonun. Milletin ağzına laf verme girme polemiklere. Tek sevindiğim nokta ADAM tayfa ile takılmayacağını bilmek oldu bu Burak Yılmaz denen gereksizin açıklamalarından sonra.
En çok Yerli milli muhabbetlerini yapanların çoluğunu çocuğunu yurtdışında okutma Sevdasından ve kendi ülkesinin bankalarına dahi güvenmeyip parayı yurtdışında tutmalarından da anlıyoruz zaten bizden misli misli üstün olduklarını. Bu su götümez bir gerçek.
Neyi konuşuyoruz ki zaten bu ülkenin en eğitimli insanları Almanya'da Burger King'de çalışmayı buradaki plaza hayatına tercih eder, ediyor da.
Neyse burada Mesut'un tutumu önemli. Siyası, dini ve milli muhabbetlerden Allah aşkına uzak dur Mesut. (ki uzak durmayacak malesef) Yıpranırsın ve bizi de yıpratırsın üzersin. Sadece Fenerbahçelilik kimliğini koy ortaya.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #934 : 23 Ocak 2021, 15:39:00 »
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Moussa Marega'nın menajerine oyuncunun şartlarını sormuşuz. Sezon öncesinde ismini bir kaç kez zikretmiştim. Bonservis ödemeden kadroya katabilirsek, çok iyi transfer olur. Aşağıdaki habere göre ara transfer döneminde bırakmak istemiyorlarmış ama olsun, yeter ki sözleşmesi bittikten sonra alalım.

"Sezon sonu Porto ile mukavelesi bitecek olan 29 yaşındaki golcü oyuncu için menajerleriyle, sarı-lacivertli yetkililerin temasa geçtiği öğrenildi. Porto’nun yeni sezonda mukavele yenilemeyi düşünmediği golcü oyuncun son durumu hakkında Portekiz Sic Noticias kanalı spor yorumcusu Luis Aguilar, İhlas Haber Ajansı’na özel değerlendirmelerde bulundu. Oyuncun Porto için çok önemli olduğunu ifade eden Aguilar, “Marega, Porto’nun ana forveti. Takımın için çok önemli. Sezon sonunda serbest kalacak. Porto, oyuncu ile yeni sezonda mukavele imzalamayacak. Şartları çok fazla. Kulüp, sezon sonunda serbest kalacak olan oyuncuyu kaybetme riskine rağmen Marega’yı şimdi satmak istemiyor” dedi."
Marega mı olur kim olur bu oyuncu bilmiyorum ama bize hareketli gol sezgileri yüksek bitiriciliği üst düzeyde bir oyuncu lazım

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #935 : 23 Ocak 2021, 21:09:02 »
Osayi devre arasında geliyormuş güzel haber

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #936 : 23 Ocak 2021, 21:16:34 »
Evet geldi Nijeryalımız.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #937 : 23 Ocak 2021, 21:44:39 »
Ingiltere ikinci liginden kanat aldik. Hayırlısı olsun
Ben bu valencianin da Samuelin de rodriguezden ne fazlası var hala bilmiyorum ama aldık bakalim.

Bir hafta kaldı. Sokratis lazioaya gitmiş. Hala adamakilli bir stoper ve forvetimiz yok.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #938 : 23 Ocak 2021, 21:53:02 »
Valencia ve Samuel çift yönlü oyuncu defans katkısı üst düzey yetenekleri aşağı yukarı aynıdır, Samuel bizde olmayan kanat tipi topla dikine giden birebirde adam eksilten oyuncu özellikle alanya ve başakşehir maçlarında skoru bulunca bu tarz oyuncu aradık umarım faydalı olur stoper ve golcü bencede lazım

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #939 : 23 Ocak 2021, 21:53:29 »
Ben bu valencianin da Samuelin de rodriguezden ne fazlası var hala bilmiyorum ama aldık bakalim.

Bir hafta kaldı. Sokratis lazioaya gitmiş. Hala adamakilli bir stoper ve forvetimiz yok.

Şöyle durum var İngiltere Championship bizim ligi öttürür.Mini beinspor paketini kapsıyor bakıyorum arada tempodan başım dönüyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #940 : 23 Ocak 2021, 21:59:16 »

Şöyle durum var İngiltere Championship bizim ligi öttürür.Mini beinspor paketini kapsıyor bakıyorum arada tempodan başım dönüyor.

Aynen öyle 5 büyük ligden sonra en iyi lig diyor izleyenler

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #941 : 23 Ocak 2021, 22:32:55 »

Rodrigues tutmadı bizde. Valencia skora katkı sağlıyor, mücadele ediyor.. Ben şu anki kadroda sırıttığını düşünmüyorum.
Samuel de umarım yeni bir Moses olmaz..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #942 : 23 Ocak 2021, 22:37:49 »
Rodrigues tutmadı bizde. Valencia skora katkı sağlıyor, mücadele ediyor.. Ben şu anki kadroda sırıttığını düşünmüyorum.
Samuel de umarım yeni bir Moses olmaz..
Neye göre tuttu, neye göre tutmadı. Adam sürekli sakatlaniyor. Kac maç oynadı. Skora katki dedigin kac gol attı. Bazi şeyler bakış açısı ile alakalı.
Bu kadar transfer yerine nokta transfer daha akıllı olmaz mıydı? Bir tane düzgün stoperimiz yok.
Bir tane düzgün forvet yok. Bak gecen yazdim takimda en çok gol atan oyuncu kim bu sene. Kimse sikine takmadı. Bazi şeyleri cidden anlamıyorum ben. Mesut geldi. Osayı geldi. Ok de santrafor kim abi? Kime gol attıracak bu adamlar?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #943 : 23 Ocak 2021, 22:39:48 »
İzlediğim kadarıyla Bright kardeşim ismiyle müsemma olmak istiyorsa tek yapması gereken doğru yerde o pası vermek. Biraz da bitiricilik için uğraşırsa önümüzdeki sene sonu İngiltere'nin en üst ligine yollarız.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #944 : 23 Ocak 2021, 22:56:56 »
Bu siyasi gelişme bizim Nijeryalıyı etkilemez umarım.Nijeryalı korsanlar Gine açıklarında Türk gemimize saldırmış 1 ölü.Bu kaçınçı saldırı gemilerimize yazık günah.Az önlem alınmalı.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 23:27:33 Gönderen: Tom Hanks »