Diğer Sporlar > Diğer Spor Branşları

Jimnastik

(1/2) > >>

sinanyucel:
Tom Hanks abinin özel isteği üzerine kurulmuş olan bu jimnastik sayfasına tüm jimnastik severleri bekleriz...

Tom Hanks:
Sporların temeli bu branş zaten.Severim özellikle Olimpiyatlarda izlediğim branşlardan.Ritmik jimnastik Artistik jimnastik olmak üzere 2 dal var.Ritmik jimnastik sadece kadın sporcuların katıldığı bir dal.Lobut-kurdele-Çember-top olmak üzere kategoriler vardır.

Bu dalın en iyisi eski Sscb sonra Rusya olsada,Kafkasyadaki diğer ülkelerde iyidir.Yine Çin Abd fena değildir.Ruslar en iyisi tabi.Ukraynada olduğundan katılmamışlar buda etkili olmuş ama kesinlikle küçümsenecek başarı değil.Zaten burhanda voleybol maçını beklerken mini,k kızlar ailerin elinden tutup geliyordu yer var ilgi büyük çok.

Tebrikler kızlarımız bu kadar sıkıntılı günlerde ilaç gibi oldu.

kenz:
Takip etmediğiniz branş var mı Murat abi?

Tom Hanks:

--- Alıntı yapılan: kenz - 29 Kasım 2020, 17:00:44 ---Takip etmediğiniz branş var mı Murat abi?

--- Alıntı sonu ---

Abi demeye gerek yok.Temel branşlar.Az var Motosiklet sevmem ama formula başım ağrımıyorsa bakarım.Motor gürültüsü çok yorucu.Boks sevmem ama disipline olması için gençleri buraya kanalize etmek güzel.Artı bisiklet uzun versiyonlu.Dopingin en çok çıktığı branşlar.Ama dağ bisikleti Ve velodromda yapılan hız bisikleti yarışlarını çok severim.

Tom Hanks:
Avrupa jimnastik şampiyonasında Erkeklerde hem Halka hem paralel barda Avrupa şampiyonu olduk.Mersinde düzenleniyor.Ferhat Arıcan paralel İbrahim Çolak Halkada oldu.İbrahim geçen yıl dünya şampiyonluğuna ulamıştı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git