Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 36534 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Kadınlar Genel Haberler
« Yanıtla #195 : 27 Nisan 2023, 15:43:19 »
Roberto Iniguez çukurova'dan ayrılmış. Çorap değiştirir gibi koç ve oyuncu değiştirmeye devam.
Ee ben demiştim, 8 hoca değiştirdi kupalar gidince değiştiriller dedim. Hiç şaşırmadım. Ekrem bile kaçgün kaldı. Vallaha Mersin de bu kafayla hocada dayanmaz oyuncuda. Adamlar bizi yenip kupa alan adamı değiştirdiler salaklar,
Beter Olsunlar inşallah. Gray'in pasaportuna bAkmadım. ABD değilse onuda almak lazım

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #196 : 27 Nisan 2023, 16:59:12 »
Ee ben demiştim, 8 hoca değiştirdi kupalar gidince değiştiriller dedim. Hiç şaşırmadım. Ekrem bile kaçgün kaldı. Vallaha Mersin de bu kafayla hocada dayanmaz oyuncuda. Adamlar bizi yenip kupa alan adamı değiştirdiler salaklar,
Beter Olsunlar inşallah. Gray'in pasaportuna bAkmadım. ABD değilse onuda almak lazım
Abi sabah da dedim. Bir oyuncuyu transfer etmek için sadece para yetmez. Bir çok etken var ve Mersin de para hariç bunların hiç birisi yok. Geçen yıldan bu yana kaçan giden ya da yolları ayrılan oyuncu ve antrenörlerin haddi hesabı yok. Ben olsam son 2 yılına baktığımda bu klübün ayrılanları gözümün önüne getirdiğimde Jones, Bonner, January, Ekrem Memnun, Inuguez vs vs hayatta yakınından bile geçmem bunların. YDÜ gibi yakında kapanıp giderler.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #197 : 29 Nisan 2023, 14:31:49 »
Yüksek Divan kurulu Nisan Ayı Toplantısında konuşan Ali Koç Kadın Basket Takımı 54 yılından bu güne özet geçti. Aziz başkana bu branşla ilgili teşekkür etti.
Kısaca, dikkatimi çeken açıklama, Euroleaguede hep finalden dönmek herkesde yara olmuş. Demekki sadece ligde başarılı olmakda yeterli olmuyormuş. Eğer bu senede Şampiyon olamasaydık, gündeme alıp, bu branşı kapatmaya kadar gidebilirmiş. Ama bu saatten sonra bu kadroyu koruyup dahada yükseğe çekeceklerini belirtti. Benimde kutlamalarda izlediğim kadarıyla belli isimleri bırakmaya niyetleri yok. İnşallahda öyle olur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #198 : 29 Nisan 2023, 21:36:35 »
Bugün başlayan virtus - schio italya ligi finallerinde schio takımında Howard ve Mabrey de forma giyiyor. Bu isimler de wnba'de oynayan isimler ve hala Amerika'ya dönmemişler. Acele bizim ulkemize mi ozguydu de 10 güne 7 maç sıkıştırdık acaba?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #199 : 04 Mayıs 2023, 15:55:41 »
Bugün başlayan virtus - schio italya ligi finallerinde schio takımında Howard ve Mabrey de forma giyiyor. Bu isimler de wnba'de oynayan isimler ve hala Amerika'ya dönmemişler. Acele bizim ulkemize mi ozguydu de 10 güne 7 maç sıkıştırdık acaba?
Howard bizde oynayanmıydı? Hiç boş kalmıyor ozamanda biz nasıl istediğimizde iki kez geldi?
WNBA sezonu 6.5.2023 de açılıyor değilmi?Stewart hangi takımdaydı? ve maç yayını oluyormu?Mesela SSport gibi.Bu sefer kararlıyım Kadın takımlarını seyredecem.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #200 : 04 Mayıs 2023, 15:59:21 »
Howard bizde oynayanmıydı? Hiç boş kalmıyor ozamanda biz nasıl istediğimizde iki kez geldi?
WNBA sezonu 6.5.2023 de açılıyor değilmi?Stewart hangi takımdaydı? ve maç yayını oluyormu?Mesela SSport gibi.Bu sefer kararlıyım Kadın takımlarını seyredecem.
Yok başka Howard bu. Stewart bu sene New York Liberty takımında. Aynı zamanda vandersloot, jonquel jones, sabine ionescu ve marine johannes de bu takımda. Yıldızlar karması gibi bir takım ve şimdiden ne yapacakları merak konusu.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #201 : 04 Mayıs 2023, 16:07:36 »
Yok başka Howard bu. Stewart bu sene New York Liberty takımında. Aynı zamanda vandersloot, jonquel jones, sabine ionescu ve marine johannes de bu takımda. Yıldızlar karması gibi bir takım ve şimdiden ne yapacakları merak konusu.
6 mayısta başlıyor WNBA değilmi?
Maç yayını nasıl oluyor?
Bugün İspanya kadınlar finali var saat 21 de Valencia-Avenida doğru bulmuşum sanırım.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2023, 16:18:43 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #202 : 04 Mayıs 2023, 16:13:05 »
6 mayısta başlıyor WNBA değilmi?
Maç yayını nasıl oluyor?
Bugün İspanya kadınlar finali var saat 21 de Valencia-Avenida doğru bulmuşum sanırım.
Evet ama bizden yayın yok bildiğim kadarıyla. Varsa da arastırmadım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #203 : 04 Mayıs 2023, 16:19:54 »
Evet ama bizden yayın yok bildiğim kadarıyla. Varsa da arastırmadım.
Connecticut sun-New york Liberty 10.5. saat 18. de vallaha internetten bulurum illaki

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #204 : 21 Mayıs 2023, 23:24:34 »
Genç kızlarda Türkiye şampiyonu olduk.Botaşı mağlup etmişiz.Amiral gemi hariç tüm dallarda ışıl ışıl kulubümüz.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2023, 23:42:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #205 : 23 Mayıs 2023, 00:16:37 »
Az önce biten macta asvel villeneuve'yi yenerek Fransa ligini şampiyon bitirdi. Son 5 dkya kadar berabere gitti maç ama saha ve seyirci avantajı maçı kazandırdı asvele. Son derece coşkulu ve agresif oynuyorlar. Salonları da muazzam. Parker seneye eurolague de de iddialı olacaktır. Önümüzdeki sene bize ciddi rakip olabilir asvel.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #206 : 23 Mayıs 2023, 00:25:54 »
Az önce biten macta asvel villeneuve'yi yenerek Fransa ligini şampiyon bitirdi. Son 5 dkya kadar berabere gitti maç ama saha ve seyirci avantajı maçı kazandırdı asvele. Son derece coşkulu ve agresif oynuyorlar. Salonları da muazzam. Parker seneye eurolague de de iddialı olacaktır. Önümüzdeki sene bize ciddi rakip olabilir asvel.
Aynı salonu paylaşıyorlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #207 : 15 Haziran 2023, 00:19:33 »
Sırbistan ile Avrupa şampiyonası ilk maçımız var.16 başlama saati.Başlık bulamadım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #208 : 15 Haziran 2023, 11:07:12 »
Megan Gustafson İspanyol vatandaşı olmuş. Ben olsam hiç düşünmeden gider 3 yıllık bağlardım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #209 : 18 Haziran 2023, 22:29:00 »
Turnuvaya  veda etmek üzereyiz.Ekrem kritik maça yedeklerle başladı.