Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 36466 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #345 : 25 Eylül 2024, 12:15:39 »

Bizim cumhurbaşkanlığı kupası niye oynanmıyor o da saçma. Kız voleybolda da açıklanmadı daha.

Aralık'ta oynanır. Son kupa Aralık ayında oynanmıştı.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #346 : 25 Eylül 2024, 20:04:07 »
4 kupa sahibi olmak istiyorlarsa gelsinler. Şube yönetimi iyi para veriyordur getirtsin bir zahmet.

Bizim cumhurbaşkanlığı kupası niye oynanmıyor o da saçma. Kız voleybolda da açıklanmadı daha.
Şubenin yemeği vardı, merak ettiğim yemekte Gizem'i gördüm sanırım, bizden ayrıldıktan sonrada hem sosyal platformlarda hemde kısmi kutlamalarda yer almaya devam ediyor, bu konuda bilgin varmı?Ha bu arada bana hep sıcak gelmiştir. Tekrar bizde oynama durumu yok dimi?

Şort sponsor anlaşması yapıldı. Sponsor umuz çok ve hala anlaşmalar yapılıyor, benim anlamadığım bir sponsor ne kadar paraya tekabül eder, Anlaşma olduğu zaman adı konan para verilip bitiyor mu? Yada fon gibi bir yerdemi toplanıyor, oyuncu alımları sağlanıyor, Bu konuda bilgin varsa sevinirim.
Cahilliğimi bağışla, yada ben atladım, BJK şampiyon olmadı ki biz neden onlarla Süper kupayı oynuyoruz?

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #347 : 25 Eylül 2024, 20:17:04 »
Şubenin yemeği vardı, merak ettiğim yemekte Gizem'i gördüm sanırım, bizden ayrıldıktan sonrada hem sosyal platformlarda hemde kısmi kutlamalarda yer almaya devam ediyor, bu konuda bilgin varmı?Ha bu arada bana hep sıcak gelmiştir. Tekrar bizde oynama durumu yok dimi?

Şort sponsor anlaşması yapıldı. Sponsor umuz çok ve hala anlaşmalar yapılıyor, benim anlamadığım bir sponsor ne kadar paraya tekabül eder, Anlaşma olduğu zaman adı konan para verilip bitiyor mu? Yada fon gibi bir yerdemi toplanıyor, oyuncu alımları sağlanıyor, Bu konuda bilgin varsa sevinirim.
Cahilliğimi bağışla, yada ben atladım, BJK şampiyon olmadı ki biz neden onlarla Süper kupayı oynuyoruz?

Bjk nin kupada finalde yenildiği takım kapanmıştı galiba, o sebeple şampiyon takımın hakkına finalist oynayacak bizle.

Sponsor da birkaç yüz bin veriyorlardır heralde. Sponsor olup vergiden düşüyorlar hem de reklam yapıp isimlerini duyuruyor firmalar. Bütçeyi rahatlatır.

Gizem kim biz de en son Gizem Başaran oynamıştı pivot. O mu

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #348 : 25 Eylül 2024, 21:10:35 »
Bjk nin kupada finalde yenildiği takım kapanmıştı galiba, o sebeple şampiyon takımın hakkına finalist oynayacak bizle.

Sponsor da birkaç yüz bin veriyorlardır heralde. Sponsor olup vergiden düşüyorlar hem de reklam yapıp isimlerini duyuruyor firmalar. Bütçeyi rahatlatır.

Evet Gizem Başaran

• Üye
« Yanıtla #349 : 26 Eylül 2024, 07:44:32 »
WNBA' de 4 takımda 2-0 la turları geçti. Taurasi'nin büyük ihtimalle oynadığı son maçta Collier 42 sayı attı. Bu kızı Mart ya da Nisan ne Zaman derse getirmeli.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #350 : 26 Eylül 2024, 09:50:02 »
Mersin de hazırlık maclarinda farklı sonuçlarla kazanıyor. Takimin neredeyse yarısı yok onlarda da. Görünen o ki bu sene iyice iki takımlı bir sene olacak. Anderson yaşına rağmen çok formda. Şu lekovic denen kız yerine takımda kalabilirdi.

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #351 : 26 Eylül 2024, 11:17:06 »
Zamanında herkes sallarken dahi Anderson çok faydalı oyuncu dedik. Kalsa çok iyi olurdu. Ama çok lüzumu var mı, bence yok; sonuçta sakatlık durumu haricinde yine daha iyisini aldık. Ama Anderson'ın sertliği ve direnci bambaşka bir seviyeydi, F4'da çok faydalı oldu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #352 : 26 Eylül 2024, 11:49:34 »
Zamanında herkes sallarken dahi Anderson çok faydalı oyuncu dedik. Kalsa çok iyi olurdu. Ama çok lüzumu var mı, bence yok; sonuçta sakatlık durumu haricinde yine daha iyisini aldık. Ama Anderson'ın sertliği ve direnci bambaşka bir seviyeydi, F4'da çok faydalı oldu.

Anderson'a 1-2 kişi dışında sallayan olmadı. Epoupa'ya sallamıştık.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #353 : 26 Eylül 2024, 14:34:49 »

Ben Milic'lemi karıştırdım yoksa, ama ozaman Danabaş yemekte neden sadece onla kucaklaşsın ki  neyse ya

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #354 : 26 Eylül 2024, 14:47:53 »
Evet bu konuda ce bir çok konuda haklı çıktın, öncede yazmıştım zaten, ama sallama gibi değilde seviye düşürdük denildi. Artı Anderson'da seviye atladı, bu takım uyumuylada ilgili olabilir, yalnız Allemand 'an farklı biraz bence, ve sakatlığı beni düşündürüyor, Atkins' in uyumunu bilmeden sanki bizim istediğimiz 3 isimde ÇBK 'ya gitti M. Johannes-Fauthaux - Anderson. Lekovic' in yerine bu 3 isimden birinede razıydım. Epoupa'ya bende salladım, Fenerbahçe ayarında bir oyuncu olduğuna inanmıyorum. Keşke Mersin'de kalsaydı 😜

• Üye
« Yanıtla #355 : 26 Eylül 2024, 18:46:34 »
Bu Atkins niye yok hala.

• Üye
« Yanıtla #356 : 27 Eylül 2024, 18:50:09 »
Ariel Atkins gelmiş İstanbul'a . Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Gabby ve Tina'da pazartesi gelirler inşallah.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #357 : 01 Ekim 2024, 17:21:57 »
Opet isim sponsoru olmus. Voleybolu birakti baskete oldu.

• Üye
« Yanıtla #358 : 01 Ekim 2024, 18:34:25 »
Sponsorda geldi madem alsınlar 2-3 oynayacak eu şutör. Mart'ta da Collier.

• Üye
« Yanıtla #359 : 07 Ekim 2024, 00:06:58 »
Liberty finale kaldı ve Aces elendi. Daha iyisini şu an devşiremeyeceğimiz için çukurova almadan Kiah Stokes'u getirmeliyiz.