Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 118113 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1215 : 07 Haziran 2022, 22:01:30 »
biz alistik sende alisirsin... bak kemal e :D adam kel olursa kimin yuzunden biliyorum ben :D
Sadece Tom Hanks değil, onu kastediyorsan. @maldonado’ya da şaşırdım. Basketbolu biliyor gibiydi o.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1216 : 07 Haziran 2022, 22:01:40 »
Booker ın geri geri koşarak yaptığı yaratıcı faule çok daha yaratıcı küfürlerim var… Toplum sağlığı için kendimi tutuyorum!

Valla kendi adima cok sasirdim booker a bugun ... savunma yapti mucadele etti

o hata ya bile kizamadim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1217 : 07 Haziran 2022, 22:03:16 »
Çok güzel bir galibiyet oldu. Çok zevk alarak izledim. Daha kaliteli oynayabiliriz. Tebrikler takıma…

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1218 : 07 Haziran 2022, 22:03:45 »
ALHAMDULILLAH... Geçmiş olsun hepimize.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1219 : 07 Haziran 2022, 22:04:15 »
Bu arada Guduric icin bir parantez acmam lazim. Sut ritmi cok dusuk, yuzdesi ve guveni yok su anda...

Buna ragmen, savunma olarak yaptiklari, rebounda katkisi ve uzunlari her rebound da box out etmesi... cok fark yaratti ikinci yarida ozellikle.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1220 : 07 Haziran 2022, 22:04:30 »
Vesely'e sebepsiz veda etmek de gözleri dolduruyor. Kafamızı çok taşlara vururuz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1221 : 07 Haziran 2022, 22:05:12 »
Vesely'e sebepsiz veda etmek de gözleri dolduruyor. Kafamızı çok taşlara vururuz.

ben o yonetimin......

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1222 : 07 Haziran 2022, 22:08:14 »
Sadece Tom Hanks değil, onu kastediyorsan. @maldonado’ya da şaşırdım. Basketbolu biliyor gibiydi o.

Basketbolu bilmediğime rotasyonu eleştirdiğim için mi kanaat getirdin bilmiyorum ama ben bu sene bizim basket maçlarını cidden izlemedim, bi Real maçını izledim sanırım. O maçta da rotasyon dardı. Bu adamın bu kadar abuk subuk rotasyon yaptığını fark edecek kadar takip etmedim, çünkü bir beklentim yoktu.

Maçı kazandık ama Şehmus, Melih, Tarık, Metecan, Ahmet gibi saçma sapan beşler görmeye devam edersek sıkıntı var...

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1223 : 07 Haziran 2022, 22:40:18 »
Maçı kazandık ama Şehmus, Melih, Tarık, Metecan, Ahmet gibi saçma sapan beşler görmeye devam edersek sıkıntı var...
Bu beş hiç aynı anda sahada oldu mu? Bi duble viski attım ama bu kadar mı gitmiş kafa  :P

Rotasyonu eleştirmek artık vaka-ı adiyeden zaten. Bildiğimiz koç, bildiğimiz takım… Mücadele ederek kazandık işte. Ama iyi koyduk kabul etmek lazım  ;D

Performans dalgalanır. Basketbol bu. 40 cm’lik potaya 25 cm’lik topu sokuyorsun. 15. dk. takıma sallar 20. dk. mahçup olursun. Elin azıcık titremeye başladı mı 30’a yatırırlar. Falan filan… Anlattırma bana bunları  ;D

O değil de bir de takıma maçın başında sallayıp, galibiyetten sonra ortadan kaybolanlar var.

Amaç kazanmaksa birinciyi kazandık işte kaldı iki…

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1224 : 07 Haziran 2022, 22:41:16 »
ben o yonetimin......
Ağzına sağlık  ;D

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1225 : 07 Haziran 2022, 22:45:50 »
Valla kendi adima cok sasirdim booker a bugun ... savunma yapti mucadele etti

o hata ya bile kizamadim.
Sezonun geldiğimiz bu noktasında Sale sinden tut Booker ına kadar defolara o kadar tahammülüm azaldı ki, hoş göremiyorum.

Mesela, üçüncü çeyreğin ortasıyla birlikte Beubois üstünden benzer o kadar çok set oynadılar ki,  back door koşuları filan derken evin içinde kendimi koltuktan koltuğa attığım anlar oldu da Sale nin bir müdahalesi bile olmadı, seyretti öylece…

Bazı isimler gözden düşünce, gönüle girmiyor bir türlü. Ergin kurtu bu maçta notlarını aldı, ya Sale?
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1226 : 07 Haziran 2022, 22:47:36 »
Bu beş hiç aynı anda sahada oldu mu? Bi duble viski attım ama bu kadar mı gitmiş kafa  :P

Rotasyonu eleştirmek artık vaka-ı adiyeden zaten. Bildiğimiz koç, bildiğimiz takım… Mücadele ederek kazandık işte. Ama iyi koyduk kabul etmek lazım  ;D

Performans dalgalanır. Basketbol bu. 40 cm’lik potaya 25 cm’lik topu sokuyorsun. 15. dk. takıma sallar 20. dk. mahçup olursun. Elin azıcık titremeye başladı mı 30’a yatırırlar. Falan filan… Anlattırma bana bunları  ;D

O değil de bir de takıma maçın başında sallayıp, galibiyetten sonra ortadan kaybolanlar var.

Amaç kazanmaksa birinciyi kazandık işte kaldı iki…

Bu takım Efese koyup şampiyon olacaksa bir de komple bana koyup şampiyon olsun, ben razıyım. Ama bu oyun sistemi, yalnızca savunma ile primitif oynamak, büyük hedeflere koşan takımların basketbolu olamaz. Patlıyorsun bir yerlerde sürekli.

İnşallah bu sefer patlamaz. Devamı gelir. Yalnız Larkin, Micic ve Buğrahan filan da şöyle iki maç daha olmasalar güzel olur...

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1227 : 07 Haziran 2022, 23:01:27 »
Bu takım Efese koyup şampiyon olacaksa bir de komple bana koyup şampiyon olsun, ben razıyım. Ama bu oyun sistemi, yalnızca savunma ile primitif oynamak, büyük hedeflere koşan takımların basketbolu olamaz. Patlıyorsun bir yerlerde sürekli.

İnşallah bu sefer patlamaz. Devamı gelir. Yalnız Larkin, Micic ve Buğrahan filan da şöyle iki maç daha olmasalar güzel olur...
Larkin oyun dışı kaldığında zaten kazanmaya yaklaşmıştık. Micic yokken kadrolar birbirine yaklaşıyor zaten, bunu herkes biliyor. Bu neyin retoriği anlamadım.

Savunma ile şampiyonluk gelir bence…

Neyse kazandık işte, iki tane daha kaldı. Yüzün gülsün biraz. Hayat böyle geçmez bak  ;D

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1228 : 07 Haziran 2022, 23:24:36 »
Boş boş konuşmaya gerek yok. Kazanınca herkes seviniyor. 2-0 olsa bile şampiyon oluruz diyemem ben. Hatta son maçın son dakikasına 10 sayı onde girsek bile düşünürüm maç gidebilir diye. Bunu bana böyle düşündüren de son yıllarda ki Efese karşı olan ezikligimiz. GS de ilk maç 35e yatirmisti bunları. Yani ben anlamiyorum bu kadar mı Efes galibiyetlerine ozlemimiz varmış sevinçten havalara ucup ona buna laf atiyoruz. 3 yıl önce 40 sayı fark atıyorduk bunlara. Ben de sevindim ama 2 maç daha almamız lazım. O maçları almak da gittikçe zorlaşacak. Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok. Umarım dış şut yuzdemiz düzelir ve vesely, nando ve gudu her maç maçın içinde olurlar.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1229 : 07 Haziran 2022, 23:44:10 »
Boş boş konuşmaya gerek yok. Kazanınca herkes seviniyor. 2-0 olsa bile şampiyon oluruz diyemem ben. Hatta son maçın son dakikasına 10 sayı onde girsek bile düşünürüm maç gidebilir diye. Bunu bana böyle düşündüren de son yıllarda ki Efese karşı olan ezikligimiz. GS de ilk maç 35e yatirmisti bunları. Yani ben anlamiyorum bu kadar mı Efes galibiyetlerine ozlemimiz varmış sevinçten havalara ucup ona buna laf atiyoruz. 3 yıl önce 40 sayı fark atıyorduk bunlara. Ben de sevindim ama 2 maç daha almamız lazım. O maçları almak da gittikçe zorlaşacak. Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok. Umarım dış şut yuzdemiz düzelir ve vesely, nando ve gudu her maç maçın içinde olurlar.
Valla bana göre de sen çok boş konuşuyorsun  ;D Dediğimi anlamak bu kadar zor olmasa gerek; Daha maçın başındayken atıp tutmayın şu takıma. Şuraya gelip iki kelam okuyalım diyoruz, hep aynı negatiflik hep aynı teraneler. Bir tek sen mi biliyorsun takımın zaaflarını. Aynı şeyleri yüzbininci kez yazmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2022, 23:44:50 Gönderen: Enver Tarcan »