Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 118043 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1695 : 13 Haziran 2022, 22:57:30 »
Vesely başka nedenlerle gitti deniliyor para değil.Iddia.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1696 : 13 Haziran 2022, 23:01:03 »
Helal olsun takıma..  hem ergine lafını yedirdi yutturdu hem de çakma efeslilere soktu çıkardı .

ŞAMPİYON KANARYA ULAN !
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2022, 07:27:28 Gönderen: mrkene »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #1697 : 13 Haziran 2022, 23:03:40 »
Oylamada Efese vermiştim günah çıkaralım biraz, klüp resmen anksiyete sahibi yaptı bizi vallahi.

Tarihimizin en unutulmaz lig şampiyonluğu olmuş olabilir, en azından benim yetişebildiğim Fb Basketbol tarihinin.. Ne olursa olsun yenilmez denen back to back EL ünvanıyla bu kadar istim üzerinde ve tüm iddia vs oranlara göre favori gösterilen takımı seride geçip gelen kupa HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖZEL OLDU, heralde Ali Koç döneminde ilk kez favori olmadığımız bir branşta gelen kupa oldu, belki erkek voleybolda da olmuştur kenz abiye sormak lazım :D

En önemlisi artık inşallah BU KUPA KLÜP TARİHİ İÇİN KIRILMA NOKTASI OLUR VE KAYBETME PSİKOLOJİSİNİ İÇİMİZDEN ATIP, SENEYE 5/5 i YENİDEN YAPARIZ.

Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

ŞAMPİYON FENERBAHÇEM BE!

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #1698 : 13 Haziran 2022, 23:06:43 »
Melih ‘ de anlatıcı masasında yaptığı açıklamalar ile Vesely ‘ nin ayrılığını doğruladı gibi :/ yaşattıkları her şey için teşekkürler

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1699 : 13 Haziran 2022, 23:07:20 »
Şampiyonluğun mimarı ne Vesely ne bir başkası ne de Koç.. mimar arayan varsa işte burada Guduric’i serinin içine soktum durum ortada 😅

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1700 : 13 Haziran 2022, 23:08:10 »
Oylamada Efese vermiştim günah çıkaralım biraz, klüp resmen anksiyete sahibi yaptı bizi vallahi.

Tarihimizin en unutulmaz lig şampiyonluğu olmuş olabilir, en azından benim yetişebildiğim Fb Basketbol tarihinin.. Ne olursa olsun yenilmez denen back to back EL ünvanıyla bu kadar istim üzerinde ve tüm iddia vs oranlara göre favori gösterilen takımı seride geçip gelen kupa HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖZEL OLDU, heralde Ali Koç döneminde ilk kez favori olmadığımız bir branşta gelen kupa oldu, belki erkek voleybolda da olmuştur kenz abiye sormak lazım :D

En önemlisi artık inşallah BU KUPA KLÜP TARİHİ İÇİN KIRILMA NOKTASI OLUR VE KAYBETME PSİKOLOJİSİNİ İÇİMİZDEN ATIP, SENEYE 5/5 i YENİDEN YAPARIZ.

Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

ŞAMPİYON FENERBAHÇEM BE!

En önemlilerinden biri. Ligdeki ikinci şampiyonluğumuz ve yüzüncü yılın hemen ardına koyarım. Ölü toprağı da silkinsin üstümüzden, miad olsun..

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1701 : 13 Haziran 2022, 23:09:27 »
vesely ne olursa olsun kalmalı, sorun kimse o gitsin.
müthiş karakter koyduk, hiç beenmediim corcoviç çok iyi yönetti finali. emeği geçen herkesten axl razı olsun.

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1702 : 13 Haziran 2022, 23:14:33 »
buyuk ihtimal takimin %70nin kocta dahil bizimle son maciydi
keske bu pazar vesely ve takim icin atasehirde bir toren olsa

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #1703 : 13 Haziran 2022, 23:15:04 »
Tüm oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. EL sezonu gelebilecek her türlü sorun başımıza geldi ve F8 dışında kaldık. Ben Saşa'yı oyunculuğunda da çok beğenirdim. Sezon içinde hataları olmasına rağmen onun da kazandığı tecrübelerle önemli bir coach olacağını düşünüyorum. Oyuncularla iletişimi iyi buluyorum. Yolu açık olsun. Vesely inşallah takım da kalır. Giderse Alex'in gidişi kadar üzüleceğime eminim.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1704 : 13 Haziran 2022, 23:18:59 »
Bu maçı kazanacağımıza dair büyük bir inancım vardı. Bu inancımın nedeni, (Belki birçok insanın düşündüğü gibi) Larkn ve Micic'in bir önceki maçtaki performanslarına ulaşamayacaklarını düşünmemden kaynaklanıyordu. Nitekim de öyle oldu. 7-0 gibi bir üçlük yüzdesi ile başlayan Efes, ilk üçlüğünü Dunston ile buldu. Aslında yılda belki de bir veya iki kez olacak o üçlük yüzdeleri olmasaydı seri 3.maçta bitecekti.

Maçta çift haneli farkı yakaladıktan sonra birkaç kez Efes'in tekrar dönmesi biraz tedirgin etse de gerek oyuncular, gerek kenar yönetim sakin kalarak o aralıkları çok iyi atlattılar. Şayet o farklardan sonra oyunu kaybetseydik büyük ihtimal evimizde istemediğimiz bir sonuçla karşılaşabilirdik.

Maç oynanırken Melih ve Metecan epey tepki almış ama bana göre ikisi de çok faydalı oynadılar. Kritik anlarda aldıkları ribaund ve kaydettikleri sayılar ile maçın bize dönmesinde önemli pay sahibi oldular.

Güzel oldu. Şampiyonluk güzel oldu ama Efes'in sahasında olması daha da güzel oldu. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2022, 23:22:34 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1705 : 13 Haziran 2022, 23:28:29 »
Tarık sakin gitmesin.Aman diyeyim öyle bir hata yapmayalım.
Jan Vesely beni g*t ettiğin için hiç kırgın değilim.Helal olsun sana!
Vallahi her şeyi dikkate alırlar, bu şampiyonluktan sonra her şey değişebilir ama Sorun şu ki birçok oyuncuyla Yollar sanki ayrılmış gibiydi ve özellikle maç sonunda herkes de bir gözyaşları Ağlama hüzün ve birçok mutluluk da vardı ve Vesely'nin gittiği kesinleşmiş sanki, Tarık, Ahmet gitti galiba Melih güzel açıklamalar yaptı. Kişisel olarak bir çok kişi gitsede yerlilerin çoğu yabancılardan Vesely  gibi bir kaç kişiyi yollamazdım. Hoca bile ağlıyordu. Forum anketine yorum yapmadım, forma bile yorum yapmadım hiç bir maçı seyretmedim totem yaptım. İşin aslı Efes gibi bir takımı 3-1 yenmek çok zordu ama gönlümde Efes kazanır yazamazdım.Umut fakirin ekmeği Fenerbahçe varsa umut tükenmez. 2-0 olduğunda içimden oldu galiba desemde hiç yorum yapmamak, sevinmemi göstermedim. Çok mutlu ve gururluyum.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2022, 23:31:05 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1706 : 13 Haziran 2022, 23:28:49 »
Gergin doping yapmayı unuttuğu için federasyona başvuruda bulunmuş. Seri Ülker Arenaya geri dönüyor. Ataşehirde kaldıracakmış.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1707 : 13 Haziran 2022, 23:35:54 »
Gergin doping yapmayı unuttuğu için federasyona başvuruda bulunmuş. Seri Ülker Arenaya geri dönüyor. Ataşehirde kaldıracakmış.
Arenada seyirci varmışmı ki
Maçtan önce Ergin 2-1 yaptık sıra Şampiyon olmaya geldi şimdi Fenerbahçe düşünsün demişti
Ergin Ataman son saniyelerde mızıkçılık yaptı ama sonra herkesi tek tek kutlaması hoşuma gitti

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1708 : 13 Haziran 2022, 23:45:34 »
Arenada seyirci varmışmı ki
Maçtan önce Ergin 2-1 yaptık sıra Şampiyon olmaya geldi şimdi Fenerbahçe düşünsün demişti
Ergin Ataman son saniyelerde mızıkçılık yaptı ama sonra herkesi tek tek kutlaması hoşuma gitti
Valla maç sonuna bakılırsa Sinan Erdemdeler 😂

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1709 : 13 Haziran 2022, 23:49:23 »
Tebrikler,hepimize kutlu olsun.Djordevic'e bir parantez açmak lazım,gönderileceğini bildiği halde çok motiveydi. Euroleague şampiyonu olduğu sene yerel ligde şampiyonluğu kaybeden en son 2010'da İvanovic'in Caja Laboraline karşı Barcelona vardı şimdi Efes eklendi o listeye