Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 119573 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #630 : 25 Aralık 2021, 19:53:01 »
11 kişilik kadro açıklanmış, hani bu kadar uzun sıkıntımız varken en azından şu maçın kadrosuna Ahmet Safa Yılmaz alınabilirdi. TB2L'deki Nef maçında da baya iyi oynamıştı. Telekom'a karşı çıksın 10-15 dakika oynasın demiyorum ancak maçın son bölümünde skorun ne olacağı da belirsiz. Belki farklı önde olacak, belki geride, tam bu noktada asları riske etmek yerine verirsin genç oyuncuna süre olur biter.

Iyi tespit... ama teknik olarak mumkun mu? ikinci takim oldugundan, farkli kontrat diye biliyorum. Yani o takimdan teknik olarak oyuncu kullanamayiz, fenerbahce beko kontrati imzalatmadan....

Yanlis olabilirim.... ama sanki bunu okumustum zamaninda
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2021, 19:53:27 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #631 : 25 Aralık 2021, 19:57:52 »
Teknik ekibin haberi var mı abi bu gençlerden yada takip ediliyor mu? resmi siteye girip baktım ismail karabilen var pivot sağlıklıysa oda yok kadroda

Vardır diye umut ediyoruz Samet :D

Iyi tespit... ama teknik olarak mumkun mu? ikinci takim oldugundan, farkli kontrat diye biliyorum. Yani o takimdan teknik olarak oyuncu kullanamayiz, fenerbahce beko kontrati imzalatmadan....

Yanlis olabilirim.... ama sanki bunu okumustum zamaninda

Çifte lisansla transfer ettiğimizi açıklamıştık. Bahçeşehir'de de BSL maçlarında kadroda olup zaman zaman süre alıyordu. Şu an TB2L'de yer alan her oyuncumuzun bu hakkı var.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #632 : 25 Aralık 2021, 20:04:59 »
Çifte lisansla transfer ettiğimizi açıklamıştık. Bahçeşehir'de de BSL maçlarında kadroda olup zaman zaman süre alıyordu. Şu an TB2L'de yer alan her oyuncumuzun bu hakkı var.

eyvallah, buna bir yerde hem sevindim hem kizdim... Bu maca kalana kadar Afyon maci basta olmak uzere en az 1-2 macta sure verebilirdik cocuga desene ... yazik olmus...

Bu araba bende begendim Nef macinda, olacak sanki bu cocuk ustune dusulurse...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #633 : 25 Aralık 2021, 20:55:46 »
Bu takımı seviyorum ... ne olursa olsun savasiyor ... canları sagolsun

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #634 : 25 Aralık 2021, 21:09:07 »
Bu takımı seviyorum ... ne olursa olsun savasiyor ... canları sagolsun
Bence yavaş yavaş koç takımı anlamaya başladı.Anlamaya başladı derken,kafasındaki çağ dışı basketbolu çoğu zaman göremiyoruz.Rakip takımlar bizim savunmadaki baskılı ve agresif oyunumumuzu açamadıklarında koçun müdahalesine gerek kalmıyor.

Gerek olduğu zaman ise bence çok yetersiz ama şu anlık tek dileğim Vesely'nin en kısa sürede dönmesi...
Umarım yıllık sakatlık kotasını şu an kullanmıştır çünkü son 8 döneminde ona çok ihtiyacımız olacak.

De Colo'nun ne zaman döneceği belli mi?
FENERBAHÇE

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #635 : 25 Aralık 2021, 21:15:03 »
Bence yavaş yavaş koç takımı anlamaya başladı.Anlamaya başladı derken,kafasındaki çağ dışı basketbolu çoğu zaman göremiyoruz.Rakip takımlar bizim savunmadaki baskılı ve agresif oyunumumuzu açamadıklarında koçun müdahalesine gerek kalmıyor.

Gerek olduğu zaman ise bence çok yetersiz ama şu anlık tek dileğim Vesely'nin en kısa sürede dönmesi...
Umarım yıllık sakatlık kotasını şu an kullanmıştır çünkü son 8 döneminde ona çok ihtiyacımız olacak.

De Colo'nun ne zaman döneceği belli mi?
Vesely ve de colosuz biraz tomluk yapayım da ilk 8deki takımların hicbirisini yakalayamayiz.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #636 : 25 Aralık 2021, 21:48:41 »
Vesely ve de colosuz biraz tomluk yapayım da ilk 8deki takımların hicbirisini yakalayamayiz.
Tek Vesely bile yeter abi bence.Ama işte Shayok takıma tamamen zarar verdiği için De Colo'nun sahada olması da bir o kadar önemli oluyor.

Vesely eğer uzun süre yoksa,yine bir mağlubiyet serisi gelir.Ne kadar süre yoksa,o kadar süre mağlup oluruz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #637 : 25 Aralık 2021, 21:57:11 »
Ali Koç İstifa sesleri yükseliyor.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #638 : 25 Aralık 2021, 21:57:29 »
Samet salona gitti herhalde 'Ali Koç istifa' diye bağırıyorlar..

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #639 : 25 Aralık 2021, 22:02:18 »
:)
Telekom stadı değilmi hep Fenerbahçe'li dolu

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #640 : 25 Aralık 2021, 22:17:17 »
:)
Telekom stadı değilmi hep Fenerbahçe'li dolu
Telekom seyiricisi olmadığı için Ankara seyircisi her zaman ki tribünü doldurmuş
Ankara'da değilim abi ben gitsem İsmet'e Eurolig'de süre diye bağırırdım mesajı verdi hocaya

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #641 : 25 Aralık 2021, 22:55:49 »

Kesin ....

Abi zaten final 4 zordu, şimdi top8 de zor. Ama hic olmazsa mucadele umut veriyor ve saygiyi hakediyor ...

Futbol takìmindan farkli olarak sahada bir ruh var. Sonuncuda olsa desteklenecek bir takim bu...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #642 : 25 Aralık 2021, 23:20:09 »
Kesin ....

Abi zaten final 4 zordu, şimdi top8 de zor. Ama hic olmazsa mucadele umut veriyor ve saygiyi hakediyor ...

Futbol takìmindan farkli olarak sahada bir ruh var. Sonuncuda olsa desteklenecek bir takim bu...
Abi kaunas da mücadele ediyor. Neticede hepsi ciddi paralara oynayan kariyerli oyuncular. Mücadele ediyorlar edebiyati gerçekten koktu artık. Etmek zorundalar zaten ama takımın en önemli iki oyuncusu yokken ve üstteki takımlar takir takir kazanırken işimiz gerçekten çok zorlasti.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #643 : 25 Aralık 2021, 23:23:10 »
Abi kaunas da mücadele ediyor. Neticede hepsi ciddi paralara oynayan kariyerli oyuncular. Mücadele ediyorlar edebiyati gerçekten koktu artık. Etmek zorundalar zaten ama takımın en önemli iki oyuncusu yokken ve üstteki takımlar takir takir kazanırken işimiz gerçekten çok zorlasti.

madrid maçı her şeyi ortaya koyar onlarda da covid sebebiyle baya eksik var Sasha bu süreci geçerse igordan iyi iş yapmış olur

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #644 : 26 Aralık 2021, 00:43:48 »

abi isin zorlugunda hemfikiriz. Bende goruyorum durumu. Ama ruhsuz yildizlar topluluguna bu cocuklari tercih ederim.

Fenerbahceliler olarak futbol takimini ve yonetimin basiretsizligini gorunce, insan yenilse de bu mucadeleyi ortaya koyan takimi alkislamak istiyor...
Bu takimi son 3 senede bitirmek isteyenlere ragmen (yorumcular, gazeteci musfetteleri, hakemler ve yoneticiler....) ve sanssizliklara ragmen hala bu dik durusu sergileyebiliyor. Bu saygi duyulmasi gereken birsey. Ve son ana kadar desteklemeli ve inanmaliyiz diyorum.