Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 125688 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #840 : 27 Mart 2022, 23:05:09 »
Saldığı net.Sabote niye etsin ilk8 şansı kupa öncesine kadar devam ediyordu.Su Ismaili falan susuz getirir götürür. Kanalda sert eleştirdi bugün.Overtimeda.Kolay değil kötü skorlardan sonra program yapmak.Su an bizim kanaldaki en kaliteli program Ovsrtime ve Eurolig yayinlari
« Son Düzenleme: 27 Mart 2022, 23:05:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #841 : 27 Mart 2022, 23:09:53 »
Sabote cok agir laf.Yeterli yetersiz de ama o kadar değil.Futbol takımından sirayet etti bu.Her burayı sabotajcı göre göre paranoyak olur insan.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #842 : 27 Mart 2022, 23:35:20 »
Sabote cok agir laf.Yeterli yetersiz de ama o kadar değil.Futbol takımından sirayet etti bu.Her burayı sabotajcı göre göre paranoyak olur insan.
valla barcelona maçının 1 ve 3. Çeyrek başlangıç beşleri, onun üstüne bugün ksk karşısında seçilen yabancılar falan yetersizlikten demekten  çok uzak. Ben şurada sadece izleyerek olmayacağını görüyorsam bir zahmet o da görüyordur bunca yıldır bu işin içinde. 2 tane euroleague maçında folloş olmuşsun elde bir tek lig kalmış  o kadar özensiz bir hazırlık yapılmış ki olmaz yani.  Daha barthel shayok tercihleri var hiç ona girmiyorum bile

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #843 : 28 Mart 2022, 00:09:31 »
yönetimden her şey beklenir 3 yıldır yaptıkları yapacaklarının teminatıdır çomak sokup ortalığı karisırayı çok severler hoca getirip kuyusunu kazmayi da simülasyon denemesi mi yapıyorlar ne boksa en kisa zaman defolup gitsinler artik sabır kalmadı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #844 : 28 Mart 2022, 06:21:46 »
kadroda barthel i görünce takip etmemiştim zaten maçı...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #845 : 28 Mart 2022, 11:50:13 »
Son pozisyonda Mahir'in Polonara'ya yaptığı hücum faul değil miydi?
Ben bir kaç kez seyrettim Mahirin elinde top olsa anlarım topsuz alanda Polonara'ya yapılan hücum faulüydü.Ama Faülü kim çalacak?Bizden biri çıkıpta kim itiraz edecek?Seyirci maçı bitirdi.varmı böyle bir şey?Hakem maç bitti demeden seyirci basınca maç bitmiş oldu.Peki hakem 3lüsü nerdeydi kaçıyorlardı?Ayrıca nasıl bir yönetimimiz varsa Oyuncuları toplasanıza,itiraz etsenize,bu nedir kabullenmişliktir. Mersin maçındada oldu birde çıkıp madalya alıyonuz.İnsanın gözlerinden bir iki damla damlar.Seneler önce Fenerbahçe'nin tüm branşlarında yenilgi sonucu sahada yerlere yatıp ağlıyanları görürdüm.Uzun süredir bir kabullenmişliktir gidiyor.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #846 : 28 Mart 2022, 12:20:25 »
Ben bir kaç kez seyrettim Mahirin elinde top olsa anlarım topsuz alanda Polonara'ya yapılan hücum faulüydü.Ama Faülü kim çalacak?Bizden biri çıkıpta kim itiraz edecek?Seyirci maçı bitirdi.varmı böyle bir şey?Hakem maç bitti demeden seyirci basınca maç bitmiş oldu.
Normal bir ülkenin, normal bir liginde bu maç tekrar oynatılırdı. Ancak burası Muz Cumhuriyeti olduğu için olağan şeyler bunlar… Toplumsal hayatın neresinde hukuk kuralları ile yol alıyoruz ki…

Eskiden her şeyden önemli olanın eğitim olduğunu düşünürdüm, bunca yıldan sonra anladım ki en önemli şey adaletmiş.

Karşıyaka taraftarının yaptığı ise; atı alan Üsküdar’ı geçti hukuksuzluğunun bir tezahürüdür.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #847 : 28 Mart 2022, 13:48:47 »
Ben bir kaç kez seyrettim Mahirin elinde top olsa anlarım topsuz alanda Polonara'ya yapılan hücum faulüydü.Ama Faülü kim çalacak?Bizden biri çıkıpta kim itiraz edecek?Seyirci maçı bitirdi.varmı böyle bir şey?Hakem maç bitti demeden seyirci basınca maç bitmiş oldu.Peki hakem 3lüsü nerdeydi kaçıyorlardı?Ayrıca nasıl bir yönetimimiz varsa Oyuncuları toplasanıza,itiraz etsenize,bu nedir kabullenmişliktir. Mersin maçındada oldu birde çıkıp madalya alıyonuz.İnsanın gözlerinden bir iki damla damlar.Seneler önce Fenerbahçe'nin tüm branşlarında yenilgi sonucu sahada yerlere yatıp ağlıyanları görürdüm.Uzun süredir bir kabullenmişliktir gidiyor.

ya zaten konu da bu.... Adamin kisiligine laf etmiyor kimse. Ya da basketbol bilgisine, ama kocluk yaparken konsantrasyonu mu gidiyor? Rotasyon yapmaya kafayi takinca diger seyleri mi unutuyor? bilemiyorum ...

Ama bu 3. maci itiraz hakkini kullansa mac sonucu degisirdi ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #848 : 28 Mart 2022, 14:35:10 »
ya zaten konu da bu.... Adamin kisiligine laf etmiyor kimse. Ya da basketbol bilgisine, ama kocluk yaparken konsantrasyonu mu gidiyor? Rotasyon yapmaya kafayi takinca diger seyleri mi unutuyor? bilemiyorum ...

Ama bu 3. maci itiraz hakkini kullansa mac sonucu degisirdi ....
Benchde daha agresif olabilir katılıyorum. Ama bu gözler İgor’u da gördüğü için bu açıdan pek kızamıyorum. Geçen yılki takımı hatırlarsanız ensesine vur ağzındaki lokmayı al durumu vardı.

Yalnız son pozisyon pek Sasha ile ilgili değil gibi. Ortalık karıştı. Obradoviç’de olsa orada “noluyoruz lan” derdi muhtemelen. Ben 90’larda falan görmüştüm sanırım en son en üst düzey basketbolda sahaya böyle dalındığını.

Hakem hakem olsa, orada hücum faul çalar, taraftar sahaya daldı diye de maçı tatil ederdi. Ha yapamadı mı; maç sonu raporuna;”o pozisyonda hücum faulünü incelemeliydim ama taraftar girince ödüm ince bağırsağıma karıştı. Bu yüzden maçla ilgili kararı federasyona bırakıyorum” der. Hido vasıfsızı uğraşsın. Ondan bir şey çıkmayacağını da biliyorum… Vasıfsızlığı iyice anlaşılsın işte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #849 : 28 Mart 2022, 15:01:55 »
Peki Etiryak ve Enver Tarcan siz benden daha bilgili olduğunuzu sanıyorum.Benmi sadece taktım yani.Ya ben yenilmeye bir şey demiyorum.Sizce bu saatten sonra birşey yapılabilinirmi?Yada itiraz hakkı falan olmuyormu?Yada yönetimin ne yapması gerekir.?
Maçta kötü oynadık geriden gelen rakip bizi yendi falan filan.Benim iki üç sorum var1.Neden Barthel tercihi,sonlardada neden Pierre veya Floyd yerine Yine Barthel.2-en sonki faulü açıp seyredin neden Polonaradan başka kimsenin eli bile kalkmadı.
Aleksandar Djordjevic’in Son cümlesi '' son topta M’Baye’nin el üstü isabeti geldi. Bu son atışla kaybeden ve üzülen biz olduk'' Fenerbahçe Orgun açıklaması ''Melih’in basket faulü ile maçın bitimine 5.8 saniye kala 71-72 öne geçen Takımımız, son saniye üçlüğüne engel olamadı ve mücadeleden 74-72 mağlup ayrıldı. Ekibimiz bu sonuça ligdeki 5. mağlubiyetini aldı.''
Bumu yani.Bize bunu anlatmanıza gerek yokki biz seyretmez olaydık seyrettik malesef. Siz Polonara'ya yapılana neden itiraz etmediniz?Neden seyirci girince Tepkinizi vermediniz?Hakemler seyirci girince kaçtı.Biriniz hop diyemedi.Voleybol da Son top bile olsa itiraz hakkı oluyor ve Hakem işaretini verene kadar kimse istifini bozmuyor.
Yönetim Mersin Maçında siz gereksiz yere Hakemleri kışkırtıp Mersin yönetimini tahrik edip Thomas'ın oynamadını sağlamadınızmı?
Mersinli oyuncular bu açıklamayla ekstra motive olmadılarmı? Ne olduda bu yönetim Karşıyaka maçı sonrası üzgünüz yenildik diyebilyor.
Benim tek kızdığım Hakem kaçarken bunlarda hiç bir şey soruşturmadan reaksiyon vermeden kaçmaları.Yoksa biz bu kadayla çok yeniliriz ve hangi Branş olursa olsun bizim Fenerbahçe sevgimiz bitmezki.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #850 : 28 Mart 2022, 16:44:39 »
Peki Etiryak ve Enver Tarcan siz benden daha bilgili olduğunuzu sanıyorum.Benmi sadece taktım yani.Ya ben yenilmeye bir şey demiyorum.Sizce bu saatten sonra birşey yapılabilinirmi?Yada itiraz hakkı falan olmuyormu?Yada yönetimin ne yapması gerekir.?
Maçta kötü oynadık geriden gelen rakip bizi yendi falan filan.Benim iki üç sorum var1.Neden Barthel tercihi,sonlardada neden Pierre veya Floyd yerine Yine Barthel.2-en sonki faulü açıp seyredin neden Polonaradan başka kimsenin eli bile kalkmadı.
Aleksandar Djordjevic’in Son cümlesi '' son topta M’Baye’nin el üstü isabeti geldi. Bu son atışla kaybeden ve üzülen biz olduk'' Fenerbahçe Orgun açıklaması ''Melih’in basket faulü ile maçın bitimine 5.8 saniye kala 71-72 öne geçen Takımımız, son saniye üçlüğüne engel olamadı ve mücadeleden 74-72 mağlup ayrıldı. Ekibimiz bu sonuça ligdeki 5. mağlubiyetini aldı.''
Bumu yani.Bize bunu anlatmanıza gerek yokki biz seyretmez olaydık seyrettik malesef. Siz Polonara'ya yapılana neden itiraz etmediniz?Neden seyirci girince Tepkinizi vermediniz?Hakemler seyirci girince kaçtı.Biriniz hop diyemedi.Voleybol da Son top bile olsa itiraz hakkı oluyor ve Hakem işaretini verene kadar kimse istifini bozmuyor.
Yönetim Mersin Maçında siz gereksiz yere Hakemleri kışkırtıp Mersin yönetimini tahrik edip Thomas'ın oynamadını sağlamadınızmı?
Mersinli oyuncular bu açıklamayla ekstra motive olmadılarmı? Ne olduda bu yönetim Karşıyaka maçı sonrası üzgünüz yenildik diyebilyor.
Benim tek kızdığım Hakem kaçarken bunlarda hiç bir şey soruşturmadan reaksiyon vermeden kaçmaları.Yoksa biz bu kadayla çok yeniliriz ve hangi Branş olursa olsun bizim Fenerbahçe sevgimiz bitmezki.
Yani bunlar hayatın içinden şeyler. Yönetim basiretsiz, koç dikkatsiz, hakemler yetersiz, federasyon kifayetsiz… Organizasyonda mükemmellik olmadıkça bunları konuşmaya devam ederiz.

Ben kendi adıma sizden daha bilgili olduğumu düşünmüyorum bir de. Burada yazılanlar da karşılıklı akıl yürütmeler.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #851 : 28 Mart 2022, 16:57:38 »
Benchde daha agresif olabilir katılıyorum. Ama bu gözler İgor’u da gördüğü için bu açıdan pek kızamıyorum. Geçen yılki takımı hatırlarsanız ensesine vur ağzındaki lokmayı al durumu vardı.

Yalnız son pozisyon pek Sasha ile ilgili değil gibi. Ortalık karıştı. Obradoviç’de olsa orada “noluyoruz lan” derdi muhtemelen. Ben 90’larda falan görmüştüm sanırım en son en üst düzey basketbolda sahaya böyle dalındığını.

Hakem hakem olsa, orada hücum faul çalar, taraftar sahaya daldı diye de maçı tatil ederdi. Ha yapamadı mı; maç sonu raporuna;”o pozisyonda hücum faulünü incelemeliydim ama taraftar girince ödüm ince bağırsağıma karıştı. Bu yüzden maçla ilgili kararı federasyona bırakıyorum” der. Hido vasıfsızı uğraşsın. Ondan bir şey çıkmayacağını da biliyorum… Vasıfsızlığı iyice anlaşılsın işte.

yok kastim agresiflik degil. Bu sene gelen kuralla koclarin belirli pozisyonlarda itiraz hakki var.

Bu itiraz hakkini kullanmadan maci bitiriyoruz .... Daha once 2 macta daha olmustu ve yazmistik burada... Bu 3 etti. 1-2 sayiyla biten maclarda itiraz hakkini dogru kullanmak onemli. (Bu arada son pozisyondan bagimsiz soyluyorum)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #852 : 28 Mart 2022, 18:09:17 »
Geçen sezon yine en kritik anda ekmeğimize kan doğrandı o salonda. Igor Kokoskov, belki de hayatında hiç itiraz etmediği kadar itiraz etmiş ve sonucunda teknik faul yemişti. Maçtan sonra Sertaç Komsuoğlu esti, gürledi. Çok önemli açıklamalar yapacağım dedi, bekledik, yapmadı.

Peki sonra ne oldu?

Fenerbahçe'ye ağza alınmyacak hakaretler eden, sosyal medya üzerinden kin ve nefret kusan Karşıyaka başkanı Turgay Büyükkarcı, bizzat Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç'un öncülüğünde basketbolda kurulması planlanan kulüpler birliği vakfı başkanlığına aday gösterildi.

Fenerbahçe tarihinde bu kadar basiretsiz bir yönetim asla olmadı.
« Son Düzenleme: 28 Mart 2022, 18:10:16 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #853 : 28 Mart 2022, 19:02:49 »
Melih saçmasapan şutlar sokmasa, formsuz Karşıyaka bizi çok rahat yenerdi.

Bu seneki Fenerbahçe basketbolu= kabız olup sıçamamak.
İzlerken gram zevk vermiyor takım.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #854 : 28 Mart 2022, 19:44:27 »
birkaç yerli, Dyshawn Pierre ve Vesely dışında herkese yol verilebilir bu takımda.
« Son Düzenleme: 28 Mart 2022, 19:48:08 Gönderen: mertnowitzki »
Son bir şarkı be...