Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182400 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
Ynt: Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas | Euroleague 22. Hafta
« Yanıtla #1620 : 20 Ocak 2022, 22:36:06 »
Bu arada Tarık ile bitirmeliydik maçı. Üçüncü periyotta Lekavicus’un elinden topu aldı, sonra sanırım Lukasjonas’a blok yaptı, ardından üçlük attı… Maçı bitirmeyi hak etmişti…

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1621 : 20 Ocak 2022, 22:37:32 »
İlk 24 dakika: 26-43
Son 16 dakika:47-24

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1622 : 20 Ocak 2022, 22:38:02 »
Valla bu takim alkışlanır ya ...

Kenara ragmen iyi kazandik ... melih oyun kurucu baslatmak neydi ... gerci ismet yok Henry iğne ile sahada .... ama senelerdir deniyoruz olmuyor

Melih sadece 2... baska pozisyon oynayamiyor... zorlayıp sinirimizle oynamanin ne alemi var ???
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1623 : 20 Ocak 2022, 22:40:36 »
Mümkünse Polonara hiç kenara gelmesin.
39.06 saniye kalmış oyunda :)
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2022, 22:40:52 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
Ynt: Fenerbahçe Beko:73 Zalgiris Kaunas:67 | Euroleague 22. Hafta
« Yanıtla #1624 : 20 Ocak 2022, 22:43:26 »
Pandemiden önce (Obradoviç’li sezonlar) Fenerbahçe adamın…… tezahuratımız vardı :)

Bence bu takım hak ediyor artık o tezahuratı…

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1625 : 20 Ocak 2022, 22:53:04 »
Doğru 5’i bulduk ve maç o zaman bize dönmeye başladı.Anormal şut soktular,Ulanovas bile basket attı, ama Marko-Tarık-Şehmus-Polonara ve Booker 5’lisi sıradışı etki oluşturdu.
Müthiş karakterli bir takımız.
Küfretmeden çalışmıyor bu camia :D

Şu takıma yenilseydik utanç verici olurdu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1626 : 20 Ocak 2022, 23:09:04 »
Her spor karakterli oyuncularla güzel. Şu Şehmus'un kendini parçalamasına, Marko'nun kritik birçok anda aldığı sorumluluğa, Polonara'nın maçtan sonra "39 dakika oynadım ama bir maç daha var deseler yine çıkar oynarım" deyişine bakın.

Helal olsun her birinize.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1627 : 20 Ocak 2022, 23:09:43 »
yalnız coaching ne kadar önemli onu bir daha gördük dinamik bir oyun olduğu için futbol gibi de değil anlık seriler Size maçı verdirebiliyor

Sasha"ya bol bol sovuyoruz ama o bile ne kadar fark oluşturuyor Son çeyrek birileri müdahele etti belkide doğru 5 de istikrar sağlandı hele o başlangic neydi öyle

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1628 : 21 Ocak 2022, 00:52:10 »
Büyük çoğunluğun yenilgiyi kabullendiği bir akşamda alınan bu galibiyet inanılmaz oldu. Melih'in 1 numarada denenmesi, Henry'nin sakat sakat oynatılması kendi adımıza olumsuz görüntülerdi. Ama şu var ki koça da hak vermek lazım. Dar olan rotasyonda oyuna hükmetmek, galibiyet almak istiyorsak ekstra bir şeyler yapmamız gerekiyordu.  Her ne kadar ilk yarı istediklerimizi yapamasak ta 2.yarı ile birlikte özellikle Marko Guduriç ve Şehmus'un yaktığı isyan ateşine Polonara, Devin Bokker ve Tarık'ın da destek vermesiyle çok değerli bir galibiyet almış olduk.

Günahıyla sevabıyla bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzde çok kritik bir Maccabi maçı var. En azından o maça çıkarken bu akşam yapmış olduğumuz hatalardan arınmış olarak çıkalım. Ve dua edelim de o maça kadar en azından ya Henry ya da İsmet takıma dönebilmiş olsun. Hatta ilave olarak Floyd ve Metecan'ın da bu takıma dahil olması gerekiyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1629 : 21 Ocak 2022, 08:30:56 »
Ben kocun mac sonundaki hareketlerinden sahsen rahatsiz oldum .... Tam Ataman lik hareketler....

Ama bu takim saygiyi tirnaklari ile kaziyarak almaya devam ediyor...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1630 : 21 Ocak 2022, 11:46:30 »
Ben kocun mac sonundaki hareketlerinden sahsen rahatsiz oldum .... Tam Ataman lik hareketler...
Ne yaptı, ben görmedim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1631 : 21 Ocak 2022, 14:02:34 »
Takımı da oyunu da beğenmedim. Romantiklik yapamayacagim. Dün zalgiris yerine bir tık daha iyi bir takım olsa o maç donmezdi. Maçta beğendiğim şeyler polonaranin hırsı ve takima aidiyet kazanmaya başlaması, sehmuzun amatör ruhu ve gudunun az silkelenmesiydi. Maccabi deplasmanında bu oyunla kedi fareye döner maç. Galibiyet ne olursa olsun güzel ama ligin açık ara en kotu takimina son 40 saniyeye evimizde yenik girdiğimiz unutmamak lazım.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2022, 14:03:43 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1632 : 21 Ocak 2022, 14:04:51 »
Bu arada eksiklikleri ve sakatlari dönmüş tam kadro bir Real benim gözümü korkutmaya başladı ve açıkçası şu aşamada real biraz ön plana çıkıyor kupa için bence.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1633 : 21 Ocak 2022, 14:28:21 »
Takımı da oyunu da beğenmedim. Romantiklik yapamayacagim. Dün zalgiris yerine bir tık daha iyi bir takım olsa o maç donmezdi. Maçta beğendiğim şeyler polonaranin hırsı ve takima aidiyet kazanmaya başlaması, sehmuzun amatör ruhu ve gudunun az silkelenmesiydi. Maccabi deplasmanında bu oyunla kedi fareye döner maç. Galibiyet ne olursa olsun güzel ama ligin açık ara en kotu takimina son 40 saniyeye evimizde yenik girdiğimiz unutmamak lazım.

Bu arada eksiklikleri ve sakatlari dönmüş tam kadro bir Real benim gözümü korkutmaya başladı ve açıkçası şu aşamada real biraz ön plana çıkıyor kupa için bence.

Tom abi ayrılığa fazla dayanamaz demiştim ben  :P

Şaka bir yana, bizim de hayati eksikliklerimizin olduğu düşünülürse devreye Tarık, Şehmus ve Ahmet gibi ekstra oyuncuların girerek kazanmamız bence çok olumlu. Euroleague'de galibiyet galibiyettir gözüyle bakmak lazım, ne takımlar ne takımlara kaybediyor zira. Eğer nispeten kolay maçlarda hata yapmazsak bu galibiyetlerin değeri daha da iyi anlaşılacak ileride.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1634 : 21 Ocak 2022, 14:47:01 »

hangi kupa?