Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 185166 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Olimpia Milano:60 Fenerbahçe Beko:71 | Euroelague 25. Hafta
« Yanıtla #1845 : 04 Şubat 2022, 01:30:31 »
Takım yakın oynuyor ve alanları çok iyi paylaşıyor kapatıyor.

Real dere değil okyanus.Say say bitmiyor.Vesely dönse bari.Kenarda olması bağırması motive etmesi bile yeter.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 01:31:26 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko | Euroelague 25. Hafta
« Yanıtla #1846 : 04 Şubat 2022, 01:33:59 »
Ertan abi sanırım onlar maçı bıraktılar ve son topta biz atınca kudurdular.

Maç boyunca istedikleri oyunu oynamalarına hakemler göz yumdu ama biz onları kötü oynamaya zorladık.Savunmada kaymaları bazen aksatsak bile hücumda rahat top çevirmelerine izin vermedik.Aslında Kızılyıldız’ın Salı günü başaramadığını,kısıtlı kadro kalitemize rağmen biz başardık.Hücumda iyiydik diyemeyeceğim,özellikle Henry’nin Sahada olduğu dakikalarda inanılmaz kötü bir top hareketliliği vardı.
Booker ve Pierre bazen top dağıtımını daha Guduriç ile birlikte fena yapmadılar.

Ve son olarak İsmet,Floyd gibi isimlerin verdiği katkılar çok ama çok değerli.
Sonunu tekrar tekrar izledim. Maç bittiginde gudu rakip bence el hareketi yapıyor. Bunu gören hines da onu itiyor ve ortalık karışıyor. Gudunun el hareketi başlatmış olayı. O hareketi yaparken bir şeyler de söyledi mi bilmem.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1847 : 04 Şubat 2022, 01:34:18 »
Djordjevic’e de tebriklerimizi sunmamız lazım.

Belki kusursuz bir takım yok,hep hikayelerle maçları kazanıyoruz ama bu hikayelerde değişmeyen ana unsur savaşmak.

Bu takım,TAKIM olmuş.Starks bu şut özürlü takıma iyi bir ekleme olur umarım.

Polonara iyi olsa,tavanımız inanılmaz yüksek ya.Polonara,Vesely ve NDC sonrası takımın nasıl bir seviyeye geleceğini merakla bekliyorum.
Henry-NDC-Guduric-Polonara-Vesely uygun bir beş gibi.
Ya da Henry-NDC-Guduric-Pierre-Vesely.Bu beşler can yakabilir.
İsmet’te formayı savaşıp aldı.İşte karaktersiz ve ÇÖPLÜK futbol takımından istediğimiz bu.Savaşın,savaşın...

Koçun teknik bilgisi hususunda bir şey diyemiyorum, keza basketbolun teknik-taktik kısmına vakıf değilim. Ama şunu net biliyorum ki bu herif ALFA. Hatta Alfa oğlu Alfa... Gençlik yıllarımda parkede canlı izleme şansım olmuştu. Ekranda defalarca şahit oldum, Partizan-Badalona finali mi dersiniz, olaylı Yugoslavya-Litvanya maçı mı dersiniz say say bitmez. Bu özelliğini oyunculara da kabul ettirmiş. Belli ki saygı görüyor. Koçuna saygısı olmayan kadro bu şekilde mücadele etmez. Belirttiğim gibi koç, teknik-taktik vesaire güzellemesi yapmıyorum. Ama soyunma odasına hakim olduğuna ve oyuncu psikolojisini yönetme yetisine sahip olduğuna inanıyorum.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 01:34:47 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1848 : 04 Şubat 2022, 01:39:11 »
...

Real dere değil okyanus.Say say bitmiyor.Vesely dönse bari.Kenarda olması bağırması motive etmesi bile yeter.

"Dere"den kastım Real veya Barça gibi takımlar değildi. Zira gerçekçi hedefimiz 13-14 galibiyetli takımlar olmalı. Özellikle 12 ve altında galibiyeti bulunan her takım Milano deplasmanına göre dere sayılır. Kaldı ki her ne kadar Real gerçekti hedef değil desem de şahsen Real'e göre Kızılyıldız'dan daha çok çekiniyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1849 : 04 Şubat 2022, 01:43:33 »
Kızılyıldız bugün 20 sayı öne geçtiği maçı 11 sayı ile kaybetti. Öte yandan Real 8 maçtır kazanıyor ve son 15 maçta 14 galibiyet aldı.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #1850 : 04 Şubat 2022, 01:50:39 »
Kızılyıldız bugün 20 sayı öne geçtiği maçı 11 sayı ile kaybetti. Öte yandan Real 8 maçtır kazanıyor ve son 15 maçta 14 galibiyet aldı.

Mesajınız yukarıdaki yorumuma istinaden ise; Real'e göre Kızılyıldız'dan daha çok çekiniyorum dememdeki sebep, rakiplerin kaliteleri değil bizim onları ciddiye almamız ve motivasyonumuz ile ilgiliydi. Real maçında yeneriz, yeniliriz bir şey diyemem ama motivasyonumuz kesinlikle ykarıda olacaktır. Kızılyıldız maçında ise daha relax olacağımızı düşünüyorum.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1851 : 04 Şubat 2022, 01:51:46 »
Mesajınız yukarıdaki yorumuma istinaden ise; Real'e göre Kızılyıldız'dan daha çok çekiniyorum dememdeki sebep, rakiplerin kaliteleri değil bizim onları ciddiye almamız ve motivasyonumuz ile ilgiliydi. Real maçında yeneriz, yeniliriz bir şey diyemem ama motivasyonumuz kesinlikle ykarıda olacaktır. Kızılyıldız maçında ise daha relax olacağımızı düşünüyorum.
Yok ona istinaden değil. Sadece bilgi amaçlı

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #1852 : 04 Şubat 2022, 01:52:20 »
Anladım, teşekkürler.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1853 : 04 Şubat 2022, 07:37:55 »

Geçen yıldan 1.25 daha kaliteli kadromuz.Bakalım.
ama rakipler de daha kuvvetli değil mi ? daha fazla hedefi olan takım var.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1854 : 04 Şubat 2022, 07:42:42 »
Takımda senelerdir göremediğimiz bir güzellik var. MM hak ettiği dakikaları almaya başladı. Önce Şehmuz sonra hiç ortada yokken gelen İsmet yırta yırta formayı aldı. Helal olsun kardeşlerim.
sesli güldüm buna :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1855 : 04 Şubat 2022, 07:43:27 »
Galibiyet sayımız mağlubiyeti geçti.Real maçına kafaca moralli çıkaçağız.Tabi ev avantajımız olsada onlar favori.Goss bile döndü.

Ama bu takım savaşıyor bırakmıyor helal vallah.
Goss döndüyse kesin kaybederiz.

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #1856 : 04 Şubat 2022, 08:05:11 »
sesli güldüm buna :)

Aynen :) ince görmüş renkdaş. MM en azındna maç sonunda olay karışınca kaptanlık görevini yerine getirdi. O seviyede katkı vermeye devam!

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1857 : 04 Şubat 2022, 10:10:38 »
İşte karaktersiz ve ÇÖPLÜK futbol takımından istediğimiz bu.Savaşın,savaşın...
Basketboldaki kalite düzeyimiz futboldaki ile karşılaştırılamaz. Sadece savaşmak değil aslında avantajımız. Dyshawn Pierre’in bile futboldaki karşılığı EPL’de üst sıra takımlardadır, Vesely’yi söylemiyorum bile.

Sonuç olarak futbol takımı savaşsa bile ne değişir çok emin değilim.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1858 : 04 Şubat 2022, 10:20:27 »
Koçun teknik bilgisi hususunda bir şey diyemiyorum, keza basketbolun teknik-taktik kısmına vakıf değilim. Ama şunu net biliyorum ki bu herif ALFA. Hatta Alfa oğlu Alfa... Gençlik yıllarımda parkede canlı izleme şansım olmuştu. Ekranda defalarca şahit oldum, Partizan-Badalona finali mi dersiniz, olaylı Yugoslavya-Litvanya maçı mı dersiniz say say bitmez. Bu özelliğini oyunculara da kabul ettirmiş. Belli ki saygı görüyor. Koçuna saygısı olmayan kadro bu şekilde mücadele etmez. Belirttiğim gibi koç, teknik-taktik vesaire güzellemesi yapmıyorum. Ama soyunma odasına hakim olduğuna ve oyuncu psikolojisini yönetme yetisine sahip olduğuna inanıyorum.
Teknik meseleler zaman içinde, koçluk deneyimi arttıkça geliştirilebilen şeyler. Ama karakter büyük ölçüde doğuştan…

Ve coaching denilen şeyin yarısı teknikse yarısı da kişilik/karakter/liderlik vasıfları ile ilgili. Beyaz Gölge’nin Koç Reeves’i gibi…

Obradoviç’te bunların hepsi paket halinde ve bireysel gelişim sürecinin başından beri vardı. Bir nevi “tanrı vergisi” özellikler…

Sasha’nın bu takımla kimyası iyi tuttu belli ki. Ondaki iyi özellikler bu takımın ihtiyacı olan şeylermiş… Böyle giderse gurur duyacağımız çok değerli bir koçumuz olacak..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko | Euroelague 25. Hafta
« Yanıtla #1859 : 04 Şubat 2022, 11:00:20 »
Sonunu tekrar tekrar izledim. Maç bittiginde gudu rakip bence el hareketi yapıyor. Bunu gören hines da onu itiyor ve ortalık karışıyor. Gudunun el hareketi başlatmış olayı. O hareketi yaparken bir şeyler de söyledi mi bilmem.

Evet Hines da benzer bir aciklama yapti. Mac sonunda Gudu iddasina gore Messina ya yapmis hareketi ...

Sonucta ortalik karisti ama kimse sinirlarini asmadi.... Olur boyle seyler diyip gecmek lazim sonucta... Biz ekran basinda bile hoplayip zipladik... o adrenalinle sahada herkes havadan nem kapar ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....