"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ancak öyle olur zaten abi, bizde herkes %50 üstü isabetle üçlük atacak, Efeste Micic, Simon, Bobua falan 0/6, 1/9 la oynayacak, maç başında Larkin, Moerman vs ilk çeyrekte 3 faule ulaşacak…
De Colo gitmediği sürece bu takımdan hiçbir şey olmaz.Geldi yapıştı yakamıza loser herif.Bu arada Ergin şimdi fark hesapları yapıyordur.Zaten karşıda otomatik yendiği bir takım var,düşün bakalım ne kadar fark atabilirsin.Madem hep bu sonuç yaşanıyor,o zaman pis oynayacaksın abi.O Sahada birinin kemiklerinden o sesler gelmiyorsa karaktersiz bir oyuncu grubu var demektir.Çoktan kabullenerek başlamışlar maça zaten.Neyse kadın basketbol dışında tüm branşlarda birilerinin eğlencesi olmaya alıştık.Ergin’in bir numaralı eğlencesi biziz ama orası kesin.Futbolda TS bizle alay eder,voleybolda vakıf dalga geçer.Sonuçta hep kaybeden biziz.Şu lanet olası sistemi değiştirecek bir yapıda göremiyorum
Yazık aq ya vallahi yazık. Henry nin yanına seneye kesinlikle willbekini cekmeliyiz de coloda köyüne dönebilir artik. En azından karakter koyar geri adım atmaz sinmez de colo gibi. Ciddi bi kan değişimi lazım ben gerçekten bu kadar dış atış özürlü bi takım görmekten sıkıldım yani boş üçlüğü olsun bi zahmet atın abibe.. nasıl efes tüm stratejisini bizi yenmek üzere kurup bizi alt ettiyse bizde artık efes odaklı bi takım kurmalıyız kendimizi dev aynasında görmenin lüzumu yok artık adamlar bizden fersah fersah önde ve micic ve larkin gitmedigi surecede olmaya devam edecek . Vesely endeksli olmaktanda çıkmalıyız artık çok büyük oyuncu çokta seviyorum ama her sene belli bölümlerde vesely nin sakatlığının geçmesini beklemektende yıldım artık yeter.
Ben çok radikal dusunuyorum. galibiyete, başarıya aç oyuncular lazim takima. Bastan sinen, para için takılan, ruhsuz oynayan, ucluk özürlü, yetenek fakiri adamlar degil. Gudu ve henry haric herkes gidebilir. Hatta gitmeli de.
Bizim her branşta yaptığımız en büyük hata belki de hep her şeyin ortasına bir kadro kurmak.Eğer bütçen ortalama bir bütçeyse,yetenek bazlı bir kadro kuramazsın.Bütçen fazla ise Efes gibi ultra yetenekli kadrolar kurarsın.Bütçemiz düşüyorsa,Guduric ve Henry gibi SKORA TEPKİ GÖSTEREBİLEN,SIK SAKATLANMAYAN VE ÖNEMLİ ANLARDA SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇMAYAN oyuncular ile oynamalıyız.Abi Chris Jones falan diyorlar ya gelsin ve karakter göstersin gram eleştirmem.Şu aldıkları çöp Starksa bak.Adam tepki bile göstermiyor.Yok tepki yok şu ... takımında.Ben Polonarayı tamamen sildim.Bu kadar silik bir oyuncuyu hiç görmemiştim.Ve Westbrook ile idman yapmamış isimlere ihtiyacımız var orası kesin.