Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 174835 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko | Euroleague 28. Hafta
« Yanıtla #2250 : 03 Mart 2022, 20:59:24 »
Reziller.
Kapattım maçı.
Utanç verici tablolara alıştık Efes sayesinde.
Efes bizim en az 10-15 gömlek üstümüzde bir takım.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2251 : 03 Mart 2022, 21:00:05 »
Ancak öyle olur zaten abi, bizde herkes %50 üstü isabetle üçlük atacak, Efeste Micic, Simon, Bobua falan 0/6, 1/9 la oynayacak, maç başında Larkin, Moerman vs ilk çeyrekte 3 faule ulaşacak…

Tam tersi oldu.  Efes 12 de 6 ile %50 üçlük, biz ise 9 da 1 üçlük attık. 36-18 gerideyiz   :-\
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2252 : 03 Mart 2022, 21:00:55 »
İşin teknik taktik boyutu bir yana, insan onuru diye bir şey var. Oyuncu grubunun kanına dokunmuyorsa (her maç aynı senaryonun yaşanması) köklü bir değişim yapmanın zamanı geldi de geçiyor denilebilir.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #2253 : 03 Mart 2022, 21:06:42 »
De Colo gitmediği sürece bu takımdan hiçbir şey olmaz.Geldi yapıştı yakamıza loser herif.

Bu arada Ergin şimdi fark hesapları yapıyordur.Zaten karşıda otomatik yendiği bir takım var,düşün bakalım ne kadar fark atabilirsin.

Madem hep bu sonuç yaşanıyor,o zaman pis oynayacaksın abi.O Sahada birinin kemiklerinden o sesler gelmiyorsa karaktersiz bir oyuncu grubu var demektir.

Çoktan kabullenerek başlamışlar maça zaten.
Neyse kadın basketbol dışında tüm branşlarda birilerinin eğlencesi olmaya alıştık.Ergin’in bir numaralı eğlencesi biziz ama orası kesin.Futbolda TS bizle alay eder,voleybolda vakıf dalga geçer.

Sonuçta hep kaybeden biziz.Şu lanet olası sistemi değiştirecek bir yapıda göremiyorum
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #2254 : 03 Mart 2022, 21:09:53 »
Bu kadar rezil bir koç ve oyuncu topluluğu olamaz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2255 : 03 Mart 2022, 21:12:14 »
Moral motivasyon çok önemli.Sakatlıklar Monako Kızılyıldız maçları derken buna organizasyonun açıklamaları eklenince havlu atmışız.Suçu sadece De Coloda bulmakta hata.

Efes Oliden yenilgiyle döndü kupayla hava buldu.Larkin Miçiç ayrılıyor haberleri fişeklendi kanımca sonuç

Seneye Skorer bulmalıyız ve Henry türü iyi savunmacı arıyoruz enerjisini.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2022, 21:12:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2256 : 03 Mart 2022, 21:12:25 »
De Colo gitmediği sürece bu takımdan hiçbir şey olmaz.Geldi yapıştı yakamıza loser herif.

Bu arada Ergin şimdi fark hesapları yapıyordur.Zaten karşıda otomatik yendiği bir takım var,düşün bakalım ne kadar fark atabilirsin.

Madem hep bu sonuç yaşanıyor,o zaman pis oynayacaksın abi.O Sahada birinin kemiklerinden o sesler gelmiyorsa karaktersiz bir oyuncu grubu var demektir.

Çoktan kabullenerek başlamışlar maça zaten.
Neyse kadın basketbol dışında tüm branşlarda birilerinin eğlencesi olmaya alıştık.Ergin’in bir numaralı eğlencesi biziz ama orası kesin.Futbolda TS bizle alay eder,voleybolda vakıf dalga geçer.

Sonuçta hep kaybeden biziz.Şu lanet olası sistemi değiştirecek bir yapıda göremiyorum
Başinda bu durumdan hiç bir rahatsızlık duymayan bir başkan olursa normal bunlar. Hatta daha beterini de yasariz biz bu baskanla. Efes de vakif da daha cok madara eder bizi. Allahtan gs bayan baskette yatırımı kesti.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2257 : 03 Mart 2022, 21:14:14 »
Taraftarına şu oyunu izleteceğine maçtan çekilmek daha onurlu bir davranış olurdu muhakkak.

Adamlar ezim ezim eziyor, Djordjevic de oyuncular da kurbanlık koyun gibi olanları boynu bükük izliyor.

Ali Koç sırf bunu bile bahane edip seneye bütçeyi 5 milyon dolar seviyelerine çeker, söylemedi demeyin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2258 : 03 Mart 2022, 21:15:47 »
Daha erteleme Real maçına kadar çok iyi gidiyorduk olan kupadan sonra oldu.Başkanda boşlamış al yemeğe çıkar moral ver işine geliyordur zaten.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
« Yanıtla #2259 : 03 Mart 2022, 21:16:43 »
Yazık aq ya vallahi yazık.  Henry nin yanına seneye kesinlikle willbekini cekmeliyiz de coloda köyüne dönebilir artik. En azından karakter koyar geri adım atmaz sinmez de colo gibi. Ciddi bi kan değişimi lazım ben gerçekten bu kadar dış atış özürlü bi takım görmekten sıkıldım yani boş üçlüğü olsun bi zahmet atın abibe.. nasıl efes tüm stratejisini bizi yenmek üzere kurup bizi alt ettiyse bizde artık efes odaklı bi takım kurmalıyız kendimizi dev aynasında görmenin lüzumu yok artık adamlar bizden fersah fersah önde ve micic ve larkin gitmedigi surecede olmaya devam edecek . Vesely endeksli olmaktanda çıkmalıyız artık çok büyük oyuncu çokta seviyorum ama her sene belli bölümlerde vesely nin sakatlığının geçmesini beklemektende yıldım artık yeter. 

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #2260 : 03 Mart 2022, 21:24:01 »
Yazık aq ya vallahi yazık.  Henry nin yanına seneye kesinlikle willbekini cekmeliyiz de coloda köyüne dönebilir artik. En azından karakter koyar geri adım atmaz sinmez de colo gibi. Ciddi bi kan değişimi lazım ben gerçekten bu kadar dış atış özürlü bi takım görmekten sıkıldım yani boş üçlüğü olsun bi zahmet atın abibe.. nasıl efes tüm stratejisini bizi yenmek üzere kurup bizi alt ettiyse bizde artık efes odaklı bi takım kurmalıyız kendimizi dev aynasında görmenin lüzumu yok artık adamlar bizden fersah fersah önde ve micic ve larkin gitmedigi surecede olmaya devam edecek . Vesely endeksli olmaktanda çıkmalıyız artık çok büyük oyuncu çokta seviyorum ama her sene belli bölümlerde vesely nin sakatlığının geçmesini beklemektende yıldım artık yeter.
Willbekin yerli statüsünde değilmi? Yerli statüsündeyse onu kaçırmamak lazım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2261 : 03 Mart 2022, 21:32:44 »
Ben çok radikal dusunuyorum. galibiyete, başarıya aç oyuncular lazim takima. Bastan sinen, para için takılan, ruhsuz oynayan, ucluk özürlü, yetenek fakiri adamlar degil.

Gudu ve henry haric herkes gidebilir. Hatta gitmeli de.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #2262 : 03 Mart 2022, 21:38:39 »
Ben çok radikal dusunuyorum. galibiyete, başarıya aç oyuncular lazim takima. Bastan sinen, para için takılan, ruhsuz oynayan, ucluk özürlü, yetenek fakiri adamlar degil.

Gudu ve henry haric herkes gidebilir. Hatta gitmeli de.
Bizim her branşta yaptığımız en büyük hata belki de hep her şeyin ortasına bir kadro kurmak.Eğer bütçen ortalama bir bütçeyse,yetenek bazlı bir kadro kuramazsın.Bütçen fazla ise Efes gibi ultra yetenekli kadrolar kurarsın.Bütçemiz düşüyorsa,Guduric ve Henry gibi SKORA TEPKİ GÖSTEREBİLEN,SIK SAKATLANMAYAN VE ÖNEMLİ ANLARDA SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇMAYAN oyuncular ile oynamalıyız.Abi Chris Jones falan diyorlar ya gelsin ve karakter göstersin gram eleştirmem.Şu aldıkları çöp Starksa bak.Adam tepki bile göstermiyor.Yok tepki yok şu ... takımında.

Ben Polonarayı tamamen sildim.Bu kadar silik bir oyuncuyu hiç görmemiştim.Ve Westbrook ile idman yapmamış isimlere ihtiyacımız var orası kesin.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2263 : 03 Mart 2022, 21:53:52 »
Bizim her branşta yaptığımız en büyük hata belki de hep her şeyin ortasına bir kadro kurmak.Eğer bütçen ortalama bir bütçeyse,yetenek bazlı bir kadro kuramazsın.Bütçen fazla ise Efes gibi ultra yetenekli kadrolar kurarsın.Bütçemiz düşüyorsa,Guduric ve Henry gibi SKORA TEPKİ GÖSTEREBİLEN,SIK SAKATLANMAYAN VE ÖNEMLİ ANLARDA SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇMAYAN oyuncular ile oynamalıyız.Abi Chris Jones falan diyorlar ya gelsin ve karakter göstersin gram eleştirmem.Şu aldıkları çöp Starksa bak.Adam tepki bile göstermiyor.Yok tepki yok şu ... takımında.

Ben Polonarayı tamamen sildim.Bu kadar silik bir oyuncuyu hiç görmemiştim.Ve Westbrook ile idman yapmamış isimlere ihtiyacımız var orası kesin.
Sevgili kardeşim butcemiz cok dusuk, ortalama falan değil ki, gayet de iyi bir butce ama sen bookera, hic bir ise yaramayan de coloya, senenin yarisi olmayan veselye tonla para dökersen sanki ortalama gibi gözükür. Polonarayi herkes djordevice bağladı ama adam bu, ötesi berisi yok.
Starks,  shayok, Floyd falan ne diyim bilmiyorum.
Sene basi adamlar moermani ve andersoni serbest birakmisti. Gozumuz kapalı almamız lazımdı. Almadik.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2264 : 03 Mart 2022, 21:55:30 »
Ruh ruhsuzluk olayında fazla gidip geliyoruz.Ne yani 2 haftada mı kayboldu.Tofaş maçında müthiş dönen bu takım değil mi.?

Kusura bakmayın ama çoğumuz skor taraftarıyız.

Sakatlar moral bozukluğu artı Henry kaybı derken bitirdik ligi.

Bu kadar uçlarda yaşamamalıyız diye düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 03 Mart 2022, 21:56:03 Gönderen: Tom Hanks »