Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 176063 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Barcelona:88 Fenerbahçe Beko:67 | Euroleague 32. Hafta
« Yanıtla #2490 : 26 Mart 2022, 01:49:30 »
Forum ahalisi de kusura bakmasın. Şurada bu rezil mağlubiyetin üzerine 2 kelam edelim diyoruz, Tom Hanks sağolsun konuyu sikip atmakla kalmıyor, insanın bütün sınırlarını zoluyor. Her maç konusunda aynı hikaye. Forumun amacını da, açılan konuyu da, tartışılmaya çalışan şeyi de kökünden sikiyor.

Ne yalan söyleyim, çoğu zaman acaba ne yazacak diye merak ediyorum. Bir insan çıkıp dese ki "Ben öyle saçma sapan şeyler yazayım ki insanları delirteyim..." Tom arkadaşımızın eline su dökemez. 

Tabi ki yapısı budur, saygı duyarım. Ama şunu da itiraf edeyim, her ne kadar ara sıra yazacaklarını merak edip zaman zaman gülümsesem de, bazı maç sonlarındaki üst üste mesajları tahammülü zorluyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2491 : 26 Mart 2022, 07:27:22 »
Ayrıca bu lobi, hakem mevzusu da kabak tadı verdi. Her maç hakem diye ağlayan bir camia olmamız da beni ayrıca sıkıyor. 20 fark yediğimiz maçta bile hakem de hakem. Biz, hiç hak ederek maç kaybetmiyoruz bazılarına göre. Her şeyi doğru yapıyoruz ama hakemler izin vermiyor. Kesin araya bir lobi karışıyor. Bu kafa yüzünden bu haldeyiz zaten. Şurada aldığımız 15 mağlubiyetin en az 14'ü hakeme bağlanmıştır. Bu kadar hakem diye ağlanınca, gerçekten hakemlerin sikip attığı maçlarda inandırıcılığın kalmıyor.

Koç, oyuncu ve şube için de bulunmaz nimet bu hakem mevzusu. Adamların sorumluluk almasına gerek kalmıyor, hakem de geç, ne olacak aq.
Ağlama mevzusu biraz da Murat Murathanoğlundan geliyor. O kadar çok mantıklı sebeplere bağlamaya çalışıyor ki ağlamayı fbtv de insanlar alışıp kabulleniyorlar artık. Basketbolun Rıdvanı olmaya doğru emin adımlarla koşuyor kendisi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2492 : 26 Mart 2022, 08:29:17 »
Monako maçı kaybedilen takım da hirs vardı yine Kizilydiz.Ne aglamasi allahaşkına.Dun zaten tamamen havlu atilmis vaziyette çıkıldı.Ne bekleniyordu.Sakatlar sonrası ayağa kalkiıldı bu kez olmadı.Hatalar var elbetkaldro planlaması evet.Bir sürü hatalı iş yapıp tamamen rüzgarla playoff yapan Moansko ki alkışladım çok mu doğru iş yaptı.Jamwss denen disiplinsiz herife uyudular. Normalde çalışmaları gerekirdi sportif sanata olacak hırs varsa bizdede vardı o.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2022, 08:46:10 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2493 : 26 Mart 2022, 08:31:03 »
Murat Murathankglu ile Ridvani karşılaştırmak komik.komik olmuş iyi ki var hem.oda eleştiriyor çatır çatır ama hakkımızda da umuyor.Biz sistemi yenmek zorunda değiliz öyle mecburiyet yok yani.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2022, 08:32:00 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2494 : 26 Mart 2022, 08:43:15 »
Dejavu oldu yine Turkiye kupası yine kaçırılan playoff şansı.Henry sağlam olsa 2 maçtan bir tanesini alirdik.Bende çuvaldız olayını yazdım sadece hakeme sisteme bağlamadık ama yapılan alcaklik unutulmamalı ons göre daha kuvvetli takım.kurulmali.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2022, 08:46:56 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2495 : 26 Mart 2022, 11:28:33 »
Monako neyse de şu Maccabi zere haketmiyor ilk 8 8i.Unarim 3 0 olmasa da farklı yenilgiler alıp elenirler.

Çevrimdışı efe_ygt96

• Üye
« Yanıtla #2496 : 26 Mart 2022, 13:42:20 »
Ağlama mevzusu biraz da Murat Murathanoğlundan geliyor. O kadar çok mantıklı sebeplere bağlamaya çalışıyor ki ağlamayı fbtv de insanlar alışıp kabulleniyorlar artık. Basketbolun Rıdvanı olmaya doğru emin adımlarla koşuyor kendisi.

Aklımdan geçeni yazmışınız bazen öyle şeyler söylüyorki rıdvan'ın basketbol versiyonu diyorsun. Sene başında soğuk olduğu oyuncuları adamdan saymayan bi tavrı vardı olmasada olur gibi yorumlarla taraftarlarada hedef gösteriyordu bilinçsiz olarak oluyordu bu belki ama sosyal medyadaki bi çok insanı etkiliyor. Murathanoğlu düşmanı değilim basketbolu bize sevdiren insanlardan kendisinide çok severim ama yaşlandıkça daha takıntılı hale geldi.

Çevrimdışı efe_ygt96

• Üye
« Yanıtla #2497 : 26 Mart 2022, 13:48:49 »
Monako maçı kaybedilen takım da hirs vardı yine Kizilydiz.Ne aglamasi allahaşkına.Dun zaten tamamen havlu atilmis vaziyette çıkıldı.Ne bekleniyordu.Sakatlar sonrası ayağa kalkiıldı bu kez olmadı.Hatalar var elbetkaldro planlaması evet.Bir sürü hatalı iş yapıp tamamen rüzgarla playoff yapan Moansko ki alkışladım çok mu doğru iş yaptı.Jamwss denen disiplinsiz herife uyudular. Normalde çalışmaları gerekirdi sportif sanata olacak hırs varsa bizdede vardı o.

Yani forumdaki bi çok insan sizi böyle kabul etmiş anlıyorum ama şu mesajda ne anlatmak istediniz neyi savundunuz anlayan biri var mı acaba? Zaten insanların kızdığı havlu atılmış gibi oynanması sizin rüzgarla play-off yapıcaklar dediğiniz monaco acayip bi seviyeye çıktı herşeye rağmen mesaj veriyor. Bizde zaten takımdan bunu görmek isterdik. Keşke bizimde mike james gibi disiplinsiz bi yıldızımız olsada ona uysaydık.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2498 : 26 Mart 2022, 14:06:46 »
Yani forumdaki bi çok insan sizi böyle kabul etmiş anlıyorum ama şu mesajda ne anlatmak istediniz neyi savundunuz anlayan biri var mı acaba? Zaten insanların kızdığı havlu atılmış gibi oynanması sizin rüzgarla play-off yapıcaklar dediğiniz monaco acayip bi seviyeye çıktı herşeye rağmen mesaj veriyor. Bizde zaten takımdan bunu görmek isterdik. Keşke bizimde mike james gibi disiplinsiz bi yıldızımız olsada ona uysaydık.

Kendisi de bilmiyor zaten neyi savunduğunu, şimdi şurada çıksın 2-3 kişi Monaco'ya geçirsin, yerin dibine soksun bak o zaman herkesten daha ateşli bir Monaco savunucusu olacak. Sinirimizi test ediyor, ben her seferinde sınıfta kalıyorum. Ayhan abi de zaman zaman sınıfta kalıyor. En sakinimiz Samet bile yeri geldiğinde sınıfta kalabiliyor. Ama hakkını verelim geçen çok arkadaş var bu testi.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #2499 : 26 Mart 2022, 14:43:07 »
ben her seferinde sınıfta kalıyorum.
Evet dostum, bu fark ediliyor. En çok sen takılıyorsun. Bana sorarsan gereksiz. “Salla gitsin”… Tom Hanks’in yazdıkları değersiz olduğu için söylemiyorum bunu. Onun yazdıkları kendi adına değerlidir/doğrudur eminin. Zaman zaman tatlı tatlı da atışılır. Laf da sokulur… Ama yazılan yazı üzerinden bu kadar gerilmeye gerek yok bence. Bu küfürleşme noktasına gelirse bu kez de kul hakkına girme tehlikesi var.

Bu forumda flood şeklinde yazmak yasak mı bilmiyorum. @Tom Hanks de bu konuda dikkat etse iyi olur bence. Birbirine benzer içerikleri arka arkaya yazmak bazen diğer kullanıcılar için sıkıntılı oluyor. Cepten sayfayı açtığımda ardı ardına 10 tane tenis mesajı görüyorum mesela. Hepsi de aynı kişinin. Ben başka konu başlıklarını da ana sayfada görmek isterken sadece aynı konuda aynı kişinin postlarını görüyorum.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2500 : 26 Mart 2022, 14:51:38 »
Evet dostum, bu fark ediliyor. En çok sen takılıyorsun. Bana sorarsan gereksiz. “Salla gitsin”… Tom Hanks’in yazdıkları değersiz olduğu için söylemiyorum bunu. Onun yazdıkları kendi adına değerlidir/doğrudur eminin. Zaman zaman tatlı tatlı da atışılır. Laf da sokulur… Ama yazılan yazı üzerinden bu kadar gerilmeye gerek yok bence. Bu küfürleşme noktasına gelirse bu kez de kul hakkına girme tehlikesi var.

Bu forumda flood şeklinde yazmak yasak mı bilmiyorum. @Tom Hanks de bu konuda dikkat etse iyi olur bence. Birbirine benzer içerikleri arka arkaya yazmak bazen diğer kullanıcılar için sıkıntılı oluyor. Cepten sayfayı açtığımda ardı ardına 10 tane tenis mesajı görüyorum mesela. Hepsi de aynı kişinin. Ben başka konu başlıklarını da ana sayfada görmek isterken sadece aynı konuda aynı kişinin postlarını görüyorum.

Enver abi, maç esnasında özellikle gerginlik tavan yapmışken (her ne kadar bu adam böyle desek de) kontrolü kaybettiğim anlar oluyor. Ancak ben kontrolü kaybedip, cevap verdiğim için de birçok insanın tepki göstermekten vazgeçtiğini de biliyorum. Çünkü nasıl olsa biri bir şey demiş deniyor.

Bu forumda en çok tolerans gösterilen adam Tom abi. Öyle ya da böyle kendisini bir şekilde severiz, çoğu yaptığını da görmezden geliriz. Ben, kötü niyetli olmadığını biliyorum ama bazen sınırı inanılmaz zorluyor. Irkçı biri değilim diyor, ki doğrudur değildir ama bilinçsiz bir ırkçılığı var. Belli ülkelere ve belki halklara karşı inanılmaz takıntılı. Dediğim gibi bunu bilerek yapmadığını biliyorum ama en basitinden Barcelona konusunda ucunun nereye gideceğini hesap edemeyecek kadar faşist bir yaklaşımı var. Uyarıyoruz, abi girme şu İspanya'daki siyasi mevzulara diyoruz ama hala inat yapar gibi Barcelona, politik duruş vs vs başlıyor konuyu saptırmaya. Biz de en nihayetinde insanız, hepimizin hayata ve olaylara bakış açılarımızda hassas noktalarımız olabilir. Bazen de bazı şeyler görmezden gelinmiyor.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2022, 14:53:23 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #2501 : 26 Mart 2022, 15:23:35 »
Enver abi, maç esnasında özellikle gerginlik tavan yapmışken (her ne kadar bu adam böyle desek de) kontrolü kaybettiğim anlar oluyor. Ancak ben kontrolü kaybedip, cevap verdiğim için de birçok insanın tepki göstermekten vazgeçtiğini de biliyorum. Çünkü nasıl olsa biri bir şey demiş deniyor.

Bu forumda en çok tolerans gösterilen adam Tom abi. Öyle ya da böyle kendisini bir şekilde severiz, çoğu yaptığını da görmezden geliriz. Ben, kötü niyetli olmadığını biliyorum ama bazen sınırı inanılmaz zorluyor. Irkçı biri değilim diyor, ki doğrudur değildir ama bilinçsiz bir ırkçılığı var. Belli ülkelere ve belki halklara karşı inanılmaz takıntılı. Dediğim gibi bunu bilerek yapmadığını biliyorum ama en basitinden Barcelona konusunda ucunun nereye gideceğini hesap edemeyecek kadar faşist bir yaklaşımı var. Uyarıyoruz, abi girme şu İspanya'daki siyasi mevzulara diyoruz ama hala inat yapar gibi Barcelona, politik duruş vs vs başlıyor konuyu saptırmaya. Biz de en nihayetinde insanız, hepimizin hayata ve olaylara bakış açılarımızda hassas noktalarımız olabilir. Bazen de bazı şeyler görmezden gelinmiyor.
Anladım. Admin sorumluluğu… Dediğim gibi sen kendini açık şekilde ifade edince ben de cevap yazmak istedim.

Zaman zaman çatışmak da hayatın içinden bir şey evet, buna da katılıyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2502 : 26 Mart 2022, 18:11:15 »
Monako neyse de şu Maccabi zere haketmiyor ilk 8 8i.Unarim 3 0 olmasa da farklı yenilgiler alıp elenirler.

Arka arkaya 30 tane mesaj yazacağına hepsini tek mesajda yazsana.
Yönetimden bir ricam var, tom için ayrı başlık açıksın, bütün mesajlarını oraya yazsın (hoş yapmaz ya böyle bir şey). Konu falan da önemli değil, zaten taktığı da yok mesaj yazdığı başlığın konusu nedir falan diye.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2503 : 26 Mart 2022, 18:12:25 »
Arttırıyorum, herhangi bir mesajını anlayan var mı acaba…

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2504 : 26 Mart 2022, 18:12:59 »
Kendisi de bilmiyor zaten neyi savunduğunu, şimdi şurada çıksın 2-3 kişi Monaco'ya geçirsin, yerin dibine soksun bak o zaman herkesten daha ateşli bir Monaco savunucusu olacak. Sinirimizi test ediyor, ben her seferinde sınıfta kalıyorum. Ayhan abi de zaman zaman sınıfta kalıyor. En sakinimiz Samet bile yeri geldiğinde sınıfta kalabiliyor. Ama hakkını verelim geçen çok arkadaş var bu testi.
Harbiden gene kaldım sınıfta :).
Daha bu sabah bu adamın mesajlarını okumayacağım demiştim :)
Adam benim de “bug” ımı bulmuş, 300 tane mesaj atınca illa birine cevap veriyorum en az :)
« Son Düzenleme: 26 Mart 2022, 18:14:50 Gönderen: ayhan »