Evet dostum, bu fark ediliyor. En çok sen takılıyorsun. Bana sorarsan gereksiz. “Salla gitsin”… Tom Hanks’in yazdıkları değersiz olduğu için söylemiyorum bunu. Onun yazdıkları kendi adına değerlidir/doğrudur eminin. Zaman zaman tatlı tatlı da atışılır. Laf da sokulur… Ama yazılan yazı üzerinden bu kadar gerilmeye gerek yok bence. Bu küfürleşme noktasına gelirse bu kez de kul hakkına girme tehlikesi var.
Bu forumda flood şeklinde yazmak yasak mı bilmiyorum. @Tom Hanks de bu konuda dikkat etse iyi olur bence. Birbirine benzer içerikleri arka arkaya yazmak bazen diğer kullanıcılar için sıkıntılı oluyor. Cepten sayfayı açtığımda ardı ardına 10 tane tenis mesajı görüyorum mesela. Hepsi de aynı kişinin. Ben başka konu başlıklarını da ana sayfada görmek isterken sadece aynı konuda aynı kişinin postlarını görüyorum.
Enver abi, maç esnasında özellikle gerginlik tavan yapmışken (her ne kadar bu adam böyle desek de) kontrolü kaybettiğim anlar oluyor. Ancak ben kontrolü kaybedip, cevap verdiğim için de birçok insanın tepki göstermekten vazgeçtiğini de biliyorum. Çünkü nasıl olsa biri bir şey demiş deniyor.
Bu forumda en çok tolerans gösterilen adam Tom abi. Öyle ya da böyle kendisini bir şekilde severiz, çoğu yaptığını da görmezden geliriz. Ben, kötü niyetli olmadığını biliyorum ama bazen sınırı inanılmaz zorluyor. Irkçı biri değilim diyor, ki doğrudur değildir ama bilinçsiz bir ırkçılığı var. Belli ülkelere ve belki halklara karşı inanılmaz takıntılı. Dediğim gibi bunu bilerek yapmadığını biliyorum ama en basitinden Barcelona konusunda ucunun nereye gideceğini hesap edemeyecek kadar faşist bir yaklaşımı var. Uyarıyoruz, abi girme şu İspanya'daki siyasi mevzulara diyoruz ama hala inat yapar gibi Barcelona, politik duruş vs vs başlıyor konuyu saptırmaya. Biz de en nihayetinde insanız, hepimizin hayata ve olaylara bakış açılarımızda hassas noktalarımız olabilir. Bazen de bazı şeyler görmezden gelinmiyor.