Takımı eleştiriyoruz, koçu eleştiriyoruz da işin ilginç tarafı kaybettiğimiz 4 maçı da kazanabilirdik. Aldığımız 4 yenilgi de kalp kıran cinstendi. Bundan sonra ne kadar toparlanır, ne kadar mücadele edebiliriz soru işareti. Bu yenilgiler takım içerisinde ya hesaplaşma ve umutsuzluğa, ya da ayrı bir kenetlenme ve hırsa dönüşecek. Zira takımda bu iki ihtimal de mevcut.
Ozellikle iki tanesi mantik cercevesinde oyunu bilerek vs aciklanamaz....
Sezon basindan bu yana 2 mac disinda super bir savunma kurgumuz var... Bu konuda sezon basinda Djorjevic "once cok sert bir savunma kurgusu gelistirip, sonra hucumu oturtacagiz" demisti. Bu nedenle butun olumsuz yorumlarima ragmen yigidi oldur hakkini yeme diyorum. Ilk dedigini yapti simdi ikinci kisimda birseyler ortaya koymali.
Hoca ile kalan sikintilar;
-Hoca defansta verdigi performansi hucuma tasimali... Benim sahada gordugum yeni set yok, cok bire bir beklentisi var, boyle gitmez...
-Hoca mac sonlarini taraftar gibi heyacan icinde izliyor. Bu guzel ama sanki disaridan okuyup mudehale etme isinde eksik. Hoca bu kontratla gitmeyecegine gore; burada belki yonetimin iyi bir yardimci koc getirmesi lazim. Ama Djorjevic nasil ikna edilir bilmiyorum.
-bu maclarin neredeyse hic birinde neden Coach itirazi yapip hic pozisyon izletmedik? O kadar mi mukemmel yonetti hakemler... (Bu konuda da Gher hoca ile konusmali, oda yapici elestiri olarak algilarsa hem o hem biz kazaniriz)
Bunlari cozer ve tukurdugumu yalarim umarim.... Ama neden hala umutsuzum bilemiyorum....