Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 181485 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Ynt: Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #915 : 12 Kasım 2021, 22:13:49 »
Ulan nasıl bir yönetim bunlar. İnsan yanlışlıkla da olsa bir tane doğru karar verir ya. Lan hiç bir şeye karışmasanız bu şube bir standart tutturmuştu. Her şeyin içine sıçtı adam başkan olduktan sonra her şeyin ya.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #916 : 12 Kasım 2021, 22:14:26 »
Obradovic döneminde Fenerbahçe maçlarında tavuk gibi dolaşan Tarczowski'nin parkede dayı dayı yürümesi acı gerçeği bir kez daha çarptı yüzüme. Datome ve ve Melli'yi rakip forma içerisinde görmek kat kat arttırıyor ızdırabı. İki ismin yaptıkları faullerin neredeyse tamamı sayı ile bitmesi olası hücumları sabote etti. Zeki oyuncuları izlemek gerçekten çok farklı bir şey. Oynanan beş final fourda bir şampiyonluk geldi diye aklı sıra eleştiri yapanların ayrıca akıllarını öpeyim. Hülasa bir devir bitmiş, kendi adıma gördüğüm göreceğim bu imiş. Kulübü yöneten aklı göz önünde bulundurduğumuzda şanslı sayıyorum kendimi...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #917 : 12 Kasım 2021, 22:17:34 »
Booker-Vesely-Ahmet üçlüsüyle oynayıp neden ters eşleşme kovalamıyor zeka küpü hoca?
Tam onun istediği tarz bir oyun planı oysa ki.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #918 : 12 Kasım 2021, 22:18:16 »
Obradovic döneminde Fenerbahçe maçlarında tavuk gibi dolaşan Tarczowski'nin parkede dayı dayı yürümesi acı gerçeği bir kez daha çarptı yüzüme. Datome ve ve Melli'yi rakip forma içerisinde görmek kat kat arttırıyor ızdırabı. İki ismin yaptıkları faullerin neredeyse tamamı sayı ile bitmesi olası hücumları sabote etti. Zeki oyuncuları izlemek gerçekten çok farklı bir şey. Oynanan beş final fourda bir şampiyonluk geldi diye aklı sıra eleştiri yapanların ayrıca akıllarını öpeyim. Hülasa bir devir bitmiş, kendi adıma gördüğüm göreceğim bu imiş. Kulübü yöneten aklı göz önünde bulundurduğumuzda şanslı sayıyorum kendimi...

Zihinde küçüldük.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #919 : 12 Kasım 2021, 22:19:58 »
Ulan nasıl bir yönetim bunlar. İnsan yanlışlıkla da olsa bir tane doğru karar verir ya. Lan hiç bir şeye karışmasanız bu şube bir standart tutturmuştu. Her şeyin içine sıçtı adam başkan olduktan sonra her şeyin ya.

Al benden de o kadar. Bir halt yapamıyorsun bari olmuşa, hazıra dokunma. En kötü, git hocam Belgrad'da dinlen, bir sene kendine gel, biz Erdem Hoca ile bu sezonu idare ederiz, bir sene sonra geri dön denilebilirdi. Ama yok, vizyon, kafa bu kadarmış.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #920 : 12 Kasım 2021, 22:21:44 »
Hahahahahahaahahahahahahahah takımın yaptığı hücumlara bak.

Reziller,utanmazlar.Tarık adlı arkadaşta bol bol denesin tuğlaları artık.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #921 : 12 Kasım 2021, 22:24:03 »
En son hatırladığım en ağır iç saha yenilgisi bir Barelona maçıydı.Koçu hatırlayamadım ama skor kalmıştır 23-40.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #922 : 12 Kasım 2021, 22:28:08 »
@anilevicius
EuroLeague'de bir çeyrekte atılan en az sayı 2. 2005'de Benetton, 2011'de Maroussi, 2014'te Zalgiris tek çeyrekte yalnızca 2 sayı atabildiler. Fenerbahçe, Şehmus'un topu çalıp hücumu yeniden başlattığı sekans olmasa EuroLeague tarihine geçecekti.
valla mutlu oldum şu an.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #923 : 12 Kasım 2021, 22:32:55 »
Bir çeyrekte 3 sayı atan başka takım var mı?
Fiba'da Erman Kunterli Le Mans, Uşak karşısında 29-0'lık çeyrek skoru yapmıştı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #924 : 12 Kasım 2021, 22:37:19 »
Polyannacılık yapacak durum yok.Şu an 14'üncüyüz.Ama bir reaksiyon gelir mi bakalım.

Bu transfer olur başka şey olur göreceğiz.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe Beko:43 Olimpia Milano:68 | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #925 : 12 Kasım 2021, 22:45:02 »
Aleksandar Djordjevic

''Aslında savunmamız kötü değildi. Milano gibi bir takımı 70 sayının altında tuttuk ama hücumda çok kötüydük. Kötü şut seçimleri yaptık, tuzak savunmaları çok iyi yaptı Milano. Maça çok dağınık başladık ve daha sonra da toparlayamadık.''

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko:43 Olimpia Milano:68 | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #926 : 12 Kasım 2021, 22:48:04 »
Murat Didin:Hatalı düşünüyorsun,son çeyrek maçı saldılar hafta sonu lig maçı haftaDA 2 maç.

Bugün Milanonun istediği şekilde bitti az yaklaştık diyelim vidaları sıkıp açarlardı.

Onların izin verdiği ölçüde oynadık biz.
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2021, 22:48:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #927 : 12 Kasım 2021, 22:53:29 »
Al benden de o kadar. Bir halt yapamıyorsun bari olmuşa, hazıra dokunma. En kötü, git hocam Belgrad'da dinlen, bir sene kendine gel, biz Erdem Hoca ile bu sezonu idare ederiz, bir sene sonra geri dön denilebilirdi. Ama yok, vizyon, kafa bu kadarmış.
Adam bildiğin kulübü bitirmeye gelmiş. Tüm branslari yok etmeye gelmiş. Dusmanim olsa daha beterini yapamazdi. Ben çok ciddiyim en azılı gsli ağzından salyalar akan adamı koy başa daha kötü olmazdı kulüp.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #928 : 12 Kasım 2021, 23:04:46 »
Adam bildiğin kulübü bitirmeye gelmiş. Tüm branslari yok etmeye gelmiş. Dusmanim olsa daha beterini yapamazdi. Ben çok ciddiyim en azılı gsli ağzından salyalar akan adamı koy başa daha kötü olmazdı kulüp.
Abi lafı ağzımdan aldın. Utanır bir iki doğru iş yapardı en salyalı gsli bile , ayıp olmasın diye. Her şeyi yanlış yapmak gerçekten büyük çaba gerektiriyor. İnatla, olmayacağını bile bile devam ediyor. Sırf benim dediğim olacak diye.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #929 : 12 Kasım 2021, 23:13:10 »
Abi lafı ağzımdan aldın. Utanır bir iki doğru iş yapardı en salyalı gsli bile , ayıp olmasın diye. Her şeyi yanlış yapmak gerçekten büyük çaba gerektiriyor. İnatla, olmayacağını bile bile devam ediyor. Sırf benim dediğim olacak diye.
Bir başkan basın toplantisinda futbolcusunu halka şikâyet eder mi, uyarır mi, bu ne aciziyet. Neden aldınız o adamı, alma nedeniniz neyse adam da kendi çıkarları uğruna futbol hariç ne varsa onla uğraşıyor. Bir de kalkıp gündemi saptiriyor. Dedim ya ne zirvalayacak diye. Yine bomboş bir konuşma. Hayır hiç bir şey yapamıyorsun, çarkın iyi isleyen dişlilerini bozma ama yok, iyi giden ne varsa batırdı. Bir basketbolumuz vardı. Onda da 10 yıl geri götürdü bizi. Biri çıkar 4 topumuz direkten döndü der, oteki rakibi 70 sayı altında tuttuk der, başkanı ne ki, antrenörleri ne olsun.