Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 36358 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #195 : 17 Eylül 2021, 00:18:01 »
Ucuz etin yahnisi dediğin adam son dakika ne ara pası attı ama.

Rossi net iyi topçu zaten cidden taraftarın bir kısmı sallamak için sallıyor. Kaçırdığı gole bizde göbek atıp sevinmedik, atsaydı keşke. Ama o pozisyonlara giren de Rossi sonuçta. Bizim hazır bir sistemimiz yoktu, inşa etmeye çalıştığımız bir sistemimiz var ve bu oyuncular da o sisteme, takıma adapte olmaya çalışıyor, kolay değil.

Bu akşam, belli bölümlerde aksalıklar olsa da, takım kötü diyen net art niyetlidir.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #196 : 17 Eylül 2021, 00:23:12 »
Rossi net iyi topçu zaten cidden taraftarın bir kısmı sallamak için sallıyor. Kaçırdığı gole bizde göbek atıp sevinmedik, atsaydı keşke. Ama o pozisyonlara giren de Rossi sonuçta. Bizim hazır bir sistemimiz yoktu, inşa etmeye çalıştığımız bir sistemimiz var ve bu oyuncular da o sisteme, takıma adapte olmaya çalışıyor, kolay değil.

Bu akşam, belli bölümlerde aksalıklar olsa da, takım kötü diyen net art niyetlidir.
Kıl Aykut umarım sorun çıkarmaz bu hafta sonu.

Ben takımı genel olarak beğendim.Rossi’ye ancak Tom abi kötü diyebilirdi zaten ama çok kayboluyor maç içinde.
Sistemin oturması biraz zaman alacak gibi duruyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #197 : 17 Eylül 2021, 00:31:06 »
Zor zenaattir Fenerbahçeli olmak...

90'da penaltı kazanıyor ve seviniyorsun. Kaçıyor üzülüyorsun, dönen top gol oluyor yine seviniyorsun, hakem iptal ediyor ve yine üzülüyorsun. 1 dk içinde tüm duyguları yaşatıyor bize bu takım.

En büyük tesellim sakatlık yaşamadık. Öyle cenabet bir takımız ki sakatlık yaşamadan bir maçı tamamladığımıza sevinir oldum. Ah bir de tüm emeklerin karşılığını son dakikada alsaydık ve şu kendini parçalayan futbolcularımız da sevinseydi.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #198 : 17 Eylül 2021, 00:37:16 »
Kim acayip maç çıkardı orta sahamız daha iyi olsa 2.yarı farklı maç çıkarırdık topu tutamadık pek Mert elinden geleni yaptı acayip koştuda ama koştuğu için topu iyi kullanamıyor bize orta saha transferi şart bence :) iyi yoldayız bakalım
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2021, 00:39:23 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #199 : 17 Eylül 2021, 00:41:45 »
Belirtmeden de geçmeyelim. Küfür etmek istemiyorum ama twitter'dan ekşi'ye kadar sosyal medyada bazı olimpiyat çocuğu dalyaraklar var ve tutturmuşlar ''Frankfurt bu sene şöyle kötü, böyle iyi değil'' minvâlinde laflar ediyorlar.

Ulan bu Frankfurt'un geçen seneden tek farkı Leipzig'e sattıkları A.Silva. Yerine de Lammers'i kirâladılar ve adı bizimle de anılan Borre'ye imzâ attırdılar. Yâni Frankfurt aynı takım, geçen sezon bu oyuncularla başardılar her şeyi.

Oturmuş Frankfurt'a karşılık yepyeni sistemle oynayan, yeni bir Fenerbahçe. Ve o Frankfurt ki transfermarkt değeri Fenerbahçe'nin 2 katı.
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2021, 00:43:23 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #200 : 17 Eylül 2021, 00:45:10 »
Belirtmeden de geçmeyelim. Küfür etmek istemiyorum ama twitter'dan ekşi'ye kadar sosyal medyada bazı olimpiyat çocuğu dalyaraklar var ve tutturmuşlar ''Frankfurt bu sene şöyle kötü, böyle iyi değil'' minvâlinde laflar ediyorlar.

Ulan bu Frankfurt'un geçen seneden tek farkı Leipzig'e sattıkları A.Silva. Yerine de Lammers'i kirâladılar ve adı bizimle de anılan Borre'ye imzâ attırdılar. Yâni Frankfurt aynı takım, geçen sezon bu oyuncularla başardılar her şeyi.

Oturmuş Frankfurt'a karşılık yepyeni sistemle oynayan, yeni bir Fenerbahçe. Ve o Frankfurt ki transfermarkt değeri Fenerbahçe'nin 2 katı.

Özellikle ekşi'de şöyle sistemli bir mevzu var, Fenerbahçe aleyhine yazılan her mesaj nedense debe'ye giriyor. Çok garip ve bunun sistemli olduğu da çok bariz. Çünkü diğer takımlar için bu mevzu yok.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #201 : 17 Eylül 2021, 00:49:41 »
Vitor Pereira: "Mesut'un topa ihtiyacı var, başkalarının göremediklerini görüyor. Takım ruhunu ortaya koydu defans anlarında. Sahadaki oyuncuların sadece top geldiğinde değil, topsuz oyunda da takım ruhunu göstermesi gerekir, bu benim için önemli. Mesut da bunu yaptı.

Hocam orta saha top tutsa yada takım ilk yarıdaki gibi rakip yarı sahada oynasa Mesut iş yapacakta bunları çözmek lazım

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #202 : 17 Eylül 2021, 01:38:18 »
maçtan önce kimse bu tempoya ayak uydurabileceğimizi düşünmezdi doğal olarak.bugün skordan da önemli olan bence bu tempoda çatır çatır oynamaktı.en son ne zaman böyle bir maç seyrettik ben hatırlamıyorum.2012’deki mönchengladbach ve 2016’daki lokomotiv moskova maçları geliyor aklıma.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #203 : 17 Eylül 2021, 01:48:01 »
maçtan önce kimse bu tempoya ayak uydurabileceğimizi düşünmezdi doğal olarak.bugün skordan da önemli olan bence bu tempoda çatır çatır oynamaktı.en son ne zaman böyle bir maç seyrettik ben hatırlamıyorum.2012’deki mönchengladbach ve 2016’daki lokomotiv moskova maçları geliyor aklıma.
Avrupa'ya gitsek oynayacağız da gidemiyoruz ki :D İlk Benfica maçımızda iyiydi

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #204 : 17 Eylül 2021, 01:52:42 »
Topun başına geçince buram buram ben kaciracagim diye bağırıyordu. O kadar göstere göstere vurdu ki tipik Fenerbahçe cenabetligi işte. At da yüzümüz gülsün gece gece. Olmaz ama atarsa seviniriz 90da falan. Alışık değiliz böyle şeylere.

Galatasarayın Lzıoyu yendiği gece

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #205 : 17 Eylül 2021, 01:53:31 »

İçerde clde Davidin golüyle kazandığımız top yediren inter maçı.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #206 : 17 Eylül 2021, 03:13:54 »
Avrupa'ya gitsek oynayacağız da gidemiyoruz ki :D İlk Benfica maçımızda iyiydi
ya yine de çok gittiğimiz yıl oldu mesela cocu dönemi bile gruptan çıkmıştık keza advocaat zamanı manuöu gruptan lider çıkmıştık ama böyle bi maç hakikaten epey zaman oldu.ilk benfica maçı da aynen öyle anormal bi maçtı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #207 : 17 Eylül 2021, 06:27:09 »
Mbwana Samatta, Antwerp formasıyla ilk golünü Olympiakos'a attı.
inşallah 15-20 gol atar bu sene... hatta 20-25 tane atsın.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #208 : 17 Eylül 2021, 09:24:24 »
İlk yarı sağlam tempo vardı baya zevkliydi ancak ikinci yarı baya sıkıcıydı bence. Öndeki oyuncularımız yorulunca hiç top tutamadık. Değişiklikler de çok geç geldi Vitor erken müdahale etse 1-2 net pozisyona daha girerdik. 75'e kadar beklemenin anlamı yoktu.

Rossi dışında silik kalan bir oyuncu görmedim, yetenekli ancak kendisinin biraz zamana ihtiyacı var.

MHY düzenli oynasın Zajc'tan daha çok katkı verir. Mesut'ta da net olarak fiziksel gelişim var inşallah böyle devam eder.

Kim Min-Jae çok başka mevzu. Szalai,Serdar falan halt yemiş yanında.

Dikkatimi çeken bir şey daha oldu. İlk yarı Serdar ve Gustavo farklı pozisyonlarda faul bekleyip mücadeleyi bıraktılar ve kalemizde pozisyonlar oldu. Rakip almış topu kaleye giderken orada hakeme itiraz edip mücadeleyi bırakamazsın inşallah bir daha görmeyiz bu görüntüleri.

Son olarak, sen gidip büyük umutlarla santraforun olarak Berisha'yı almışsan o penaltıyı ona attıracaksın. Bizde nedense penaltıları santraforlara attırmama fantezisi var.
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2021, 09:27:14 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #209 : 17 Eylül 2021, 09:29:29 »
Gece berabere bitti ama guzel yattim. Girenleriyle cikanlariyla bir bardak kirdirmadilar sagolsunlar... Boyle oynasinlar canlari sagolsun... Benim icin macin ozeti bundan ibaret....

Sunu da ekleyeyim, Turkiye liginden kaynaklanan fiziksel yetersizlik ikinci yarida kendini gosterdi... Adamlar 90 dakika kosuyor arkadas... Turkiyedeki gibi 60 dakika degil maclar.... Bu konuda kendimizi gelistirmemiz lazim....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....