Gönderen Konu: 2020 Tokyo Olimpiyatları  (Okunma sayısı 65500 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2020 Tokyo Olimpiyatları
« Yanıtla #810 : 07 Ağustos 2021, 23:27:45 »
Olimpiyatlardan çıkarılması gereken branşlar:

Plaj Voleybolü
Climbing-Böyle komedi görmedim suni bir yere tırman mı olur.
Kano Nehir slalolumu.Bu suni yerde yapılıyor.Gerçek yerde olmayan hiç bir spor yer almamalı.
Kaykay
Skateboarding lüzümsuz.

Yeni eklenen branşlardan doğal deniz ortamında yapılan Surf yakıştı.Beğendim izledim sardı.

« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 23:29:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #811 : 07 Ağustos 2021, 23:32:02 »
Sabah saatlerinde Tokyo 2020 Olimpiyatları basketbol turnuvasının finalinde Fransa’yı yenerek altın madalyaya uzanan ABD’nin yıldız oyun kurucusu Damian Lillard’ın zaman zaman fazlasıyla zorlandığını gördük.

Özellikle ABD’nin turnuvanın açılış maçında Fransa karşısında pek de etkili olmayan Lillard, final maçından önce yaptığı açıklamalarda FIBA’de oynanan basketbol tarzıyla NBA’deki basketbol tarzını karşılaştırdı.

Bundan birkaç yıl önce Luka Doncic’in yaptığı “NBA’de sayı atmak daha kolay” yorumuna katıldığını belirten Lillard, “Doncic’in neden böyle dediğini anlayabiliyorum. NBA’deki en iyi skorerler genellikle faul çizgisine gidiyor ve üçlük atıyor. Ancak FIBA’da NBA’deki kadar kolay faul çalınmıyor. Oyun daha sert. Savunma 3 saniyesi kuralının olmaması sebebiyle boyalı alan daha kalabalık oluyor. Hakemler daha az düdük çalıyor. Bu yüzden zorlanıyorsunuz. NBA’de sayı üretmenizi daha kolay hale getiren birçok faktör var.” ifadelerini kullandı

Ha şunu bileydin. Yıllardan beri diyorum NBA tam bir çadır tiyatrosu diye. Jordan şimdi oynasa 50 sayı ortalama yapardı diye boşuna demedim. Savunmanın 0 olduğu, şuta el kaldırılmadigi, her maç takımın abilerinin 15 tane üçlük denediği bir NBA'de önüne gelen 20-30 sayı ortalamayı böyle yapıyor iste. Doncic jordanin yıllarında oynasa kemiklerini kirarlardi. Lillardin şu aciklamalari bile çok şeyi açıklıyor aslında. Ki lillard denen adam da nbain en kaliteli skorerlerinden. Az savunma görünce sindi. Kaldı ki bu Avrupa sertliği dediği sertlik de kalitenin düştüğü bir Avrupa baskelbolunda gördüğü sertlik.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #812 : 07 Ağustos 2021, 23:44:48 »
Sabah saatlerinde Tokyo 2020 Olimpiyatları basketbol turnuvasının finalinde Fransa’yı yenerek altın madalyaya uzanan ABD’nin yıldız oyun kurucusu Damian Lillard’ın zaman zaman fazlasıyla zorlandığını gördük.

Özellikle ABD’nin turnuvanın açılış maçında Fransa karşısında pek de etkili olmayan Lillard, final maçından önce yaptığı açıklamalarda FIBA’de oynanan basketbol tarzıyla NBA’deki basketbol tarzını karşılaştırdı.

Bundan birkaç yıl önce Luka Doncic’in yaptığı “NBA’de sayı atmak daha kolay” yorumuna katıldığını belirten Lillard, “Doncic’in neden böyle dediğini anlayabiliyorum. NBA’deki en iyi skorerler genellikle faul çizgisine gidiyor ve üçlük atıyor. Ancak FIBA’da NBA’deki kadar kolay faul çalınmıyor. Oyun daha sert. Savunma 3 saniyesi kuralının olmaması sebebiyle boyalı alan daha kalabalık oluyor. Hakemler daha az düdük çalıyor. Bu yüzden zorlanıyorsunuz. NBA’de sayı üretmenizi daha kolay hale getiren birçok faktör var.” ifadelerini kullandı

Ha şunu bileydin. Yıllardan beri diyorum NBA tam bir çadır tiyatrosu diye. Jordan şimdi oynasa 50 sayı ortalama yapardı diye boşuna demedim. Savunmanın 0 olduğu, şuta el kaldırılmadigi, her maç takımın abilerinin 15 tane üçlük denediği bir NBA'de önüne gelen 20-30 sayı ortalamayı böyle yapıyor iste. Doncic jordanin yıllarında oynasa kemiklerini kirarlardi. Lillardin şu aciklamalari bile çok şeyi açıklıyor aslında. Ki lillard denen adam da nbain en kaliteli skorerlerinden. Az savunma görünce sindi. Kaldı ki bu Avrupa sertliği dediği sertlik de kalitenin düştüğü bir Avrupa baskelbolunda gördüğü sertlik.

Campazzo bu turnuvanın bidonu oldu.4-5 ayda çok gerilemiş oyunu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #813 : 08 Ağustos 2021, 00:23:32 »
Bu olimpiyatta çok sayıda sporcumuz çok ama çok iyi mücadele ettiler.

Eda-Yasemin-Necati-Eşref ki 39 yaşında.Pentatloncu kızımız.Eda madalya getirebilecek atış yaptı aslında.Yine jimnastikte rüyada gibiydim.Ah biz niye yokuz derken 5 sporccumuz alet finallerinde mücadele etti Ademde yıkıldım.Çinliler çok set çekti bizede.

Yine Copoello-Guliyev.

Yüzme olmayacak ne yapsak ondan bu branşı kapatıp jimnastik açılmalı.Destek olmalıyız gençlere.Işık var net kızlarda da başlamalı.

Yüme dalında makas çok ürkütücü.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 00:45:11 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #814 : 08 Ağustos 2021, 01:11:13 »

Burada sirk basketbolu dediğimde ırkçılıkla suçlamıştı Tom abi beni.

Gerçekten eline top alanın rahatlıkla içeriye girdiği,5 saniyede üçlük sallayıp Savunmada gamsız davranan tiplerin olduğu bir yere döndü NBA.Değişim için öncelikle yıldız oyuncuların mentalitesi değişmeli.Savunmada yatayım,hücumda 5 saniyede kaldırıp atayım kafasında olan yıldızlar bu hale getirdi ligi.

Acil kural değişiklikleri şart oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #815 : 08 Ağustos 2021, 02:46:01 »
Burada sirk basketbolu dediğimde ırkçılıkla suçlamıştı Tom abi beni.

Gerçekten eline top alanın rahatlıkla içeriye girdiği,5 saniyede üçlük sallayıp Savunmada gamsız davranan tiplerin olduğu bir yere döndü NBA.Değişim için öncelikle yıldız oyuncuların mentalitesi değişmeli.Savunmada yatayım,hücumda 5 saniyede kaldırıp atayım kafasında olan yıldızlar bu hale getirdi ligi.

Acil kural değişiklikleri şart oldu.
Onlarin mantalite değişmez. 15-20 tane üçlük deneyip 50 sayi atıp 30-40 milyon euroyu cebe indirmekle meşgul hepsi. Sonra da istatistik rekorları kirilir her sene. Alan memnun satan memnun, izleyen memnun mu, ben değilim açıkçası, hem de hiç ve yıllardır toplasan 10 tane mac izlemisligim yoktur. Bildigin tiyatro, sirk, harlem basketbolu oynanıyor, baska bisiy degil.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #816 : 08 Ağustos 2021, 03:20:23 »
Bu Eliud Kipchoge'de nasıl bir bünye, nasıl bir ciğer var anlamadım gitti. Kendimi bildim bileli herif uzun mesâfe koşuyor. 37 yaşında, dile kolay bir olay. Bekele gibi büyük efsâneyle tâ 10-15 yıl önce kapışırdı, Bekele dede oldu bu hâlâ koşuyor. Gelmiş geçmiş en overrated, en balon uzuncu Mo Farah'ı nasıl dalga geçerek yendiğini hatırlıyorum. Yıllar geçti ama Kipchoge maşallah şarap gibi, hiç değişmiyor.

3 yıl sonra Paris'te 40 yaşında maratonu dener mi acaba. Deneyip de kazanırsa üst üste 3 olimpiyatta maraton altınını kazanan ilk atlet olacak. Spor dünyasının en saygı duyulası efsânelerinden.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #817 : 08 Ağustos 2021, 07:16:39 »
Bencede sirk ama gel gör ki Olimpiyatta şampiyon değişmiyor.Kadınlarda wnba oyuncuları dışa daha açık bu haanımların yapısından kaynaklanıyor.Dışa daha açıklar Wnba starları avrupya geliyor gocunmadan oynuyorlar ve savunma yapmayı öğrendiler.

Erkeklerde her sene farklı takımla gelmelerine rağmen alıyorlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #818 : 08 Ağustos 2021, 07:22:14 »
3 takım sporu kaldı Voleyboll-Handball-Su topu.Hep böyle biter.

Her olimpiyat bitimi duygulanırım diğer şampiyonalar değil.Bugün varız yarın yokuz.Spor yapmak izlemek harika birşey.Neyse 3 yıl bekleyeceğiz.Keşke Covid belası olmasaydı.

Abd-Japonya maçına kalkmayı bie düşünmedim.Fransa olsa kalkardım dalga geçmişler resmen.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 07:23:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #819 : 08 Ağustos 2021, 07:58:21 »
ABD 1-0 öne geçti Brezilya’ya karşı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #820 : 08 Ağustos 2021, 08:10:39 »
Amerikanın en büyük avantajı zevk alarak oynuyor Brezilya ve diğer takımlar panik oynuyorkar.Benche bakın anlarsınız kızlar dans ediyor. hopluyor zıplıyor.

Larsson-Akınderewo-Hıll-Garay son olimpiyatları.Hıll voleybolü bırakıyor.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 08:11:26 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #821 : 08 Ağustos 2021, 08:12:41 »
Boks dalıda kendiyle ne kadar gurur duysa az hep en sona kalan tek bireysel dal.Tabi gün aşırı olması etkisi var e döğüş sporu.2 hafta sürüyor.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 08:13:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #822 : 08 Ağustos 2021, 08:12:58 »
Amerikanın en büyük avantajı zevk alarak oynuyor Brezilya ve diğer takımlar panik oynuyorkar.Benche bakın anlarsınız kızlar dans ediyor. hopluyor zıplıyor.

Larsson-Akınderewo-Hıll-Garay son olimpiyatları.Hıll voleybolü bırakıyor.
Jenerasyonları sağlam.Her takım yaşlanıyor.Güney Kore’ye nasıl yenildik aklım hâlâ almıyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #823 : 08 Ağustos 2021, 08:15:46 »
Cahilliğimi maruz görün Brezilyayı hiç izlememiştim de 8 numaraları neden maske ile oynuyor? Çok enteresan geldi düzgün nefes alamaz

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #824 : 08 Ağustos 2021, 08:24:39 »
Cahilliğimi maruz görün Brezilyayı hiç izlememiştim de 8 numaraları neden maske ile oynuyor? Çok enteresan geldi düzgün nefes alamaz
Bazı oyuncular kendi ailelerine covid bulaştırmamak için maske ile oynamayı tercih ediyormuş.Brezilya erkek takımında bir oyuncuda oğluna bulaştırmamak için böyle oynuyordu.

Bizim erkek voleybol takımımızda da sanırım Ahmet böyle oynuyordu.Oyuncuların insiyatifine bırakılmış bir şey ve basketbolun aksine daha az enerji harcandığı için bunun çok sorun olduğunu düşünmüyorum.Oyuncu zaten pasör olduğu için herhalde onun içinde pek bir problem olmuyor.

Brezilya uyanmaya başladı.
FENERBAHÇE