maçın ilk 2 setini izleyemediğim için Pizcenza pasör çaprazı Vettori neden oyundan çıktığı konusunda bir fikrim yok ama ilk set oynamış ve felaket bir yüzde ile oynamış % 17 ile hücum etmiş sanırım hoca Luca Monti kenara almak zorunda kaldı , onun yerine giren fransız çapraz Le REux da çok kötü bir performans ortaya koydu , aslında Simon haricinde ve sonradan oyunda giren yaşlı kurt Zlatanov haricinde Piacenza smaçörleri döküldü desek yeridir.
Simon cidden insan azmanı bir arkadaş. Her geçen gün biraz daha oyunu büyüyor , hani transfer edelim filan diyorum ama büyük bir hedef olduğu gerçeğini unutmayalım , Muserksy ile beraber şu anda Erkek voleybolundaki en dominant orta oyuncu.
dün maç sırasında yazmıştım italya ligi hücum performansı % 75.7 .. böyle bir yüzde yok cidden yok .
dünkü maçta 13/11 ile hücum etti , % 85 ile. 5 ace 4 blok 20 sayı ile maçın en skoreri.
2009 world leaague den beri kendisini takip ederim , küba federasyonu aptalca bir karar ile kendisni mill takımdan attı , oysaki Sİmon -Leon-Leal li bir jenerasyon ile 2020 ye kadar kupalara ambargo koyabilirlerdi ama işte Küba Federasyonun siyasi sebepler vs den dolayı kendi voleyboluna ihanet eden tavrı değişmiyor.
Simon için ruslar sulanacaktır hatta geçen sene Ural Ufa sanırım teklif yaptı filan deniyordu ama olmadı o iş.
bu yaz Sİmon serbest kalıyor. 500 600 bin euro gibi bir rakama imza attırabilir diye düşünüyorum.
transfer listemizde olduğunu duydum , bakalım olabilecek mi