Basketbol > Avrupa Basketbolu (Dünya ve Avrupa Şampiyonaları)

Genç Milli Takımlar

(1/5) > >>

Bogdan Bogdanovic:
U16, U17, U18, U19, U20 Milli Takımlar'ın katıldığı organizasyonlarla ilgili genel konu.
Bugün 17:30'da Arjantin'le oynuyoruz, son 16 turu.

Genel olarak berbat bir koç performansıyla karşı karşıya kaldığımızı söylemek lazım. Bu gençler, çağın tamamen gerisinde kalmış ve sadece savunma diye yırtınan koçların elinde beklenen gelişimi gösteremezler, ki gösteremiyorlar. Yetenekleri onları bir noktayı getiriyor ama gerisi yok. ABD maçında Berkay Yılmaz, cesurca şuta kalkıyor ama kenardaki koç öyle bir bakış atıyor ki, senin ne haddine o şutu atmak der gibi. Böyle mi guard yetiştireceğiniz biz? Artık guardların işi sadece topu getirmek ve kenara çekilmek değil.

Furkan Haltalı ve Berke Büyüktuncel'e verilen kredinin yarısı Adem Bona'ya verilmiyor mesela, o zaman niye çağırıyorsun? Batın Tuna'nın gidişatı beni en çok hayalkırıklığına uğratan durumlardan birisi. Çocuk, yapabildiklerini de unutur hale gelmiş. Hakan Demir'in çalıştırdığı bir Tofaş'ta bu çocuk TBL seviyesine geriler. Kaldı ki, daha 2 yaz önce EL, hatta NBA potansiyeli var deniyordu, diyorduk. Yiğit Onan zaten TBL seviyesinden ötesini göremez. Gitsin orada kral olsun, BSL'den uzak dursun.

Bu takımın şu an açık ara en iyi oyuncusu David Mutaf, sorumluluk alıyor, çekinmiyor ve skor potansiyeli çok yüksek. Ama gel görelim, gündemdeki meşhur menajerin şirketi istbasket, çocuğun kariyerini çöpe atmakla meşgul.

Berkay Yılmaz değişik bir çocuk, önemli bir gelişim gösterebilir uzun vadede.

hangul:
Az once Arjantin e son saniye basketiyle yenildik ve elendik. Arjantin i Fransa karsisinda seyretmistim, gucu cok sınırlı  bir takim. Bizimkiler icin fiyasko bence.

Yiğit Onan, sirikla atlama da 5.70 i ilk iki hakkinda gecemeyip, sirigi madalya icin 6:15 e cikartan sporcu gibi. Buralarda var olamazsan, sonra nasil var olacaksin.

Bogdan Bogdanovic:
FIBA 20 Yaş Altı Avrupa Challenger'da Türkiye ilk maçında Bulgaristan'la karşı karşıya geliyor.

Ben mecbur izliyorum ama kendine işkence yapmak isteyen varsa;
https://www.youtube.com/watch?v=Wfc634fvu2M

Bogdan Bogdanovic:
U20 Polonya-Türkiye maçı başladı;
https://www.youtube.com/watch?v=oYMGZV4-7eA

Karahan Tuan Efeoğlu diye 2004 doğumlu bir oyuncu var, sahadaki duruşu, tarzı biraz Metecan'ı andırıyor. Ben kendisini baya beğendim, özellikle dün kaybedilen Gürcistan maçında tek başına direndi desek yeridir. 26 sayıdan fark bir ara 3'e kadar inmişti onun ateşlemesi sayesinde.

Samet_GFB:
Maçları takip etmiyorum sadece skorlara bakıyorum favori çıktığımız 2 maçtada fark yemiş durumdayız geri dönüş gelecek mi bakalım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git