"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim.kanalda az duyarlılık olsa Schio -Valencia maçını verirdi.
Oldular.Ndour Keys ve yıllanmış şarap Sottanaya dikkat.Veronayi beğendim.Valencia iyi olmazdı 2 kere yendik tanıyoruz birbirimizi.
62-53 FamilaAlba Torrens bize karşı oynamışmıydı? Bu kadından yararlanamadı Valencia.Tom'un dediği gibi belki hayırlısı budur. Sopron'uda kaç kez yendik finalde kesin gözle baktık. Hayal kırıklığına uğradık. Valencia'yıda 2 maçtada yendik hepimiz kolay lokma görüyorduk. Hayırlısı. Büyük bir aksilik olmazsa final Türk takımları olur gibime geliyor.
Torrens oynadı.Galatasarayın Avrupa şampiyonu olduğu dönemde forma giydi.
Umarim f4'e kadar herhangi bir sakatlık yaşamayız bu subede. Erkek baskettekilerin hepsi karton adam oldugu için dönüş tarihi belli olmayacak şekilde inzivaya çekiliyor. Ne hikmetse bizden giden adamlarin hic birisi sakatlanmiyor ama. Vesely gibi bizde yarim sezon kıçının çapını büyüten adam barcada sakatlik nedir bilmiyor mesela. Neyse topunun bilmem ne yapayım. Oynamasın hicbirisi zaten play off da zor. Insallah bayan baskette bir sakatlık olmaz.
Dediklerine katılıyorum, Veselly dahil bir çok kişi bizdeyken hep sakatlanırken veya atışlarda tutukluk yaşarken başka takımlarda sakatlanmasını boş ver her attıklarıda giriyor. Kadın takımda özellikle bize gelen eli ayağına dolaşıyor. Skorer özelliğini göremiyoruz.İloturo aklıma gelmişken Bogdanovic NBA da sakatlanmışmı?
Sakatlandi abi, baya da uzun süreli sakatlıklar yaşadı ama orası NBA, kıta dışı, rakip sayılmaz yani