Gönderen Konu: ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz | Kadınlar Euroleague Yarı Final  (Okunma sayısı 168262 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Kadınlar Euroleague
« Yanıtla #675 : 03 Kasım 2022, 15:25:35 »
Avruoa kadınlarda kaç salon uygun ki.Nersi Edip Burhanda oynasa daha çok etki yaparlar Mersin.Cok se ılıyor basketbol ancak bu salon uzakta Edip Burhan tam.merkez hala aktif.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #676 : 03 Kasım 2022, 16:12:48 »
Oli maç biletleri satışa çıkmış Passodan

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #677 : 03 Kasım 2022, 21:20:00 »
Başlık bulamadım buraya yazalım.Türk kadın basketbolu kulüpler bazında da çöküşte.Galatasaray dağıldı şu an.Bilemiyorum.bizim akibette bu Gorzowa benzer olurdu 2 çaylak sözleşmeli personel ve Epoupa.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #678 : 09 Kasım 2022, 09:23:01 »
Tüm hafta bir şeyler olur diye bekledik. Forma arkası sponsoru da bulduk ama Bursa galibiyeti sonrası yine rezilliğin üzerine toprak attık. En ufak bir rüzgarda yine gün yüzüne çıkacak. Bugünki oli maçını kazansak mı daha hayırlı olur kaybetsek mi bilemedim ama hala bu sarışın hoca ve getirdiği 3 sokak topçusu takımda duruyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #679 : 09 Kasım 2022, 09:54:57 »
Epoupa kızıyoruz ama 12 asist yapmış müthiş oran bu yıl çok biniyor kıza kızmıyorum iyi niyetli oynuyor e tabi kazanalim maçtayım.imkani olan gelsin şimdi destek zamanı iyi giderken kolay 3 artı 1 mahvetti olmasa tüm.yada çoğu yabancı kadroda olacaktı hiç bir sporcu oynamayacağı yere gelmek istemez allah seni bildiği gibi yapsın Hido

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #680 : 09 Kasım 2022, 10:08:36 »
Epoupa'nın yaptığı asiste bilmem ne yapayım. Şut atmayı bilmeyen, turnike atmayı bilmeyen oyuncu mu olur. 40 sayı fark attığımız maçta 0 sayı ile çıkmış yine. Türkiye liginin ve Fenerbahçe tarihinin en kötü yabancı oyuncusu. Bu kadının topçu diye aldıran da iyi niyetli değildir benim gözümde.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #681 : 09 Kasım 2022, 10:16:04 »
Ya kadın kariyeri boyunca rol oyuncusuydu hep sıkıntılıydı yan parçan yok şu an.Esas kadro yapısı ne olursa olsun destek zamanı.Howard en azından hücumda iyi.Bu maçta giderse havlu atıyoruz.Kuvvetli kadroyu desteklemek kolay.Pandemi etkiledi kadronun en zayıf halinde maçtayım.Alperi iyi girdi sezona bol süre alacaktır ki Oli Bursadan hallice.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2022, 10:19:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #682 : 09 Kasım 2022, 10:28:20 »
A yönetim.hala Ocakta oyuncular gelir işler yoluna girer düşüncesi de hatalı.Survivor Merve nerde ne sakatlikmıs bu.Bu arada konudanbagimsiz Selin Hacer üstünde durulmalı ki koç süre veriyor kumaş iyi beğendim..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #683 : 09 Kasım 2022, 11:14:41 »
Sen epoupayi bize gelmeden önce hiç duydun mu ki kariyerinden bahsediyorsun. Bos yere muhalefet olacağım diye kasma kendini yine. Hep destek tam destek diye de klişe sloganlardan başlatma şimdi. Bu takim sezon boyunca 3 maglubiyet almamalı ki şimdiden aldi. Gecen seneki rezilliği örtmek yerine daha rezil bir sezon başlangıcı yaptılar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #684 : 09 Kasım 2022, 11:32:37 »
Epopa tabi duydum.Zaman zaman milli takımda da forma giydi Galatasarayda oynadı Rusyada Bende bayılmıyorum.Ama ne yapılacaktı.3 artı 1 yapacaklarını yapmadılar  tamamen mütevazı kadro kurmaktı. Sabally Meesemann gelmedi bu kuraldan.Oynamayacagi  yeren neden gelsin. Bayılmıyoruz ama mevcut durum bu i olalım.iyi kötü 4 final şampiyon olabilme heyecanı yaşatmış ligin genelde domine eden şubenin kötü başlama hakki vardır.Avrupa şampiyonu olamadı diriye sırt dönmem aslında yönetim pişman Sabally Meesemann olayından ama geri adım atamıyorlar.Birde Vander deniyor pes sen mevcutları oynaamıyorsun ne Vanderi.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2022, 11:37:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #685 : 09 Kasım 2022, 11:50:36 »
Esas kötü giden Erkek voley.En azından ligde kalacak hamle gelmeli.Cumhuriyetin 100üncü yılında düşeceğiz.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2022, 11:53:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #686 : 09 Kasım 2022, 11:56:50 »
Sayin Ilhan Bey mevcut kadro zayıf çok normal 3 yenilgi.B c oyuncu Howard.Yine Fransız sporcu 3 çaylak.Star 2 tanesi formsuz  Stokes mazide kalmış.Bakin gerçekçi yaklaşıyorum ama destekte veriyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #687 : 09 Kasım 2022, 12:05:32 »
A yenildik mi şık yenilmiyoruz tabi ilk maç 27 fark kabul edilemez.Yoksa sporda yengiler yenilgiler olacak ama dağılıyoruz bu yakışmadı tabi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #688 : 09 Kasım 2022, 12:41:44 »
Meesemann kimi diyor Ocakta katılacak az önce gördüm Merve Meesemann topla çalışmalara başlamış.Sirf o gelse bile cehre az değişir kaliteli bir hanımefendi Kulüpte iletişim müthiş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #689 : 09 Kasım 2022, 12:52:13 »
Merve daha parkeye çıkmadan istenmeyen oyuncu ilan edildi sosyal medyada Instagramda var yorumlar.Meesemana hoş geldin deniyor.Takimla gitmişler Bursaya antremana çıkmaları iyi sevindirici gelişme.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2022, 12:52:38 Gönderen: Tom Hanks »