Bu epoupa'yi alanı isteyeni Allah bildiği gibi yapsın. Şut atmayı bilmeyen, turnike atmayı bilmeyen, dahası pas vermeyi dahi bilmeyen bir kadın. Topu cembere atacak gücü bile yok. FB tarihinin muhtemelen en kötü oyun kurucusu. Onun savunmasını da kapacagi topu da. Böyle bir tipi alıp da Avrupa şampiyonluğu beklemek şaka gibi. Bir de plum olmazmış bize de eopupa olurmus. Abi taşak falan mi geçiliyor bizle anlamıyorum ki.
Stokes mccowan olayına girmeyi hiç istemiyorum artık. Alina'nin derdi ne onu da bilmiyorum. Karısından mi ayrıldı. Ne oldu ne bitti belli değil. Basket topunu ilk defa görmüş gibi. Kayla zaten aldığını sallıyor. İki de vasat Sırp ile 30 sayı fark yiyip oturduk.
Takım tunike atamıyor, üçlük atamıyor, tek bir set hücumu yok. Bildiğin sokak basketbolu oynuyor. Başımızda koç var mı yok mu belli degil.
Stewart ve meeseman gelse bile bu takımdan bir şey olmaz diye düşünmeye başladım. Oyun kurucu epupa, Olcay ve alperi. Daha ne diyeyim. Merve dönsün diye dua ediyorum. Bunların yanında curry gibi kalır.
Büyük bir hayal kırıklığı daha bizi bekliyor gibi.