Racada israr edilmeli ligde oynamıyor bugün iyiydi.Stewart gelirse Emmada var.Raca Sabally yerine alındı.4 haftada sonunda Eurocup pozisyonuna geldik.Orayada baktım çok fazla katılımcı.
Dereyi görmeden paçayı sıvadın desem sende diyeceksinki A-B planı yapıyorum. Bende derimki senin bu güne kadar yazdıklarını hatırladıkça konu Fenerbahçe olunca hiç A planını görmediğimi B-C-D planlarında dolaştığını görüyorum.
Bu görüşüm sadece senin için, senden başka burdaki hiç bir arkadaşın bu bakış açısıyla yaklaştığını görmedim. Kimsenin hakkını yiyemem.
Sen neden bukadar Saballye taktın, Sabally - Raca sence aynımı?
Ha şunu diyebilirdin Raca elindeyken Keşke Epoupa yerine Raca yı oynatsaydık desen anlarım.
EuroleagueWomen le Eurocup aynımı?
Ne çabuk Euroleague den vazgeçtin? Matemetiksel olarak ne kaybettin?
Bu takımda lig için yerli oyunculara ihtiyaç var. Rotasyonon çok dar. Ayrıca senin ağır bulduğun Arkadaşların kaçırmayalım dediği Mc Cowan ı hemde yerli statüsünde kaçırdığumıza göre bu sezon için yapılacak en iyi seçenek Stokesden kurtulup Quanitrayı almak, ama sizin bildiğiniz yerli statüsünde oynayan biri varsa onu bilmiyorum. Epoupayı gönderip Vanderslootu alırsan gelecek Stewart ve Saballylede daha iyi durumda olursun. İyi bir oyun kurucu bir takımın bel kemiğidir.