Ağzım kulaklarımda izledim maçı 
En son taurasi, penny ve matovicli kadro varken böyle hissetmistim. Hiç bitsin istemedim. Çok ağır bastık. Aşırı derecede. Ağır sikletle tüy sikletin maçı gibiydi. Stewart takımdaki herkese apayrı bir hava getirmis. Oyleki Sırplar bile iyiydi bugün.
Haydi Ali başkan bu kadar sponsora şu son hamleyi de yap da keyfine varalım şampiyonluğun.
Dediklerinize katılmamak mümkün değil, Haklı olarak bu takımı eleştirdik, Şimdide hakkını vermek gerekir. Açık söyliyeyim, 27 fark yediğimiz Polkowiceden çekindim. Maçı seyredip seyretmeme konusunda kararsız kaldım. Ama hayal bile edemiyeceğim takımımız vardı. Sırplar dahil takımımız çok iyiydi, Stewart ve Sabally ltakıma çok iyi hava ve güven getirmiş, Mc Bride,-Lagupova farklı oynadı. İnşallah Sabally böyle hırslı ve etkili oynar. Bir ara hakeme bakarken sanki Tom görüyorum 😜
Sanki olacakları biliyormuş gibi Başkan ve yönetimde ordaydı. Tek kafamı karıştıran inşallah biz çok güçlüyüz, takviyeye gerek yok anlayışı hakim olmasın. Bak Epoupa, Stokes yok, Manolya olsa ne olur olmasa ne olur. Özellikle Euroleague women de, iyi bir oyun kurucuyla inşallah hasrete son veririz. Lige gelincede yerli takviyeler şart.