Bu forumda en sert yorumları hep kadın basketbola yapmıştım ve dönüş mesajımı da kadın basketbol takımının tarihimizin en dominant şampiyonluğunu aldığı andan sonra atma kararı aldım
Breanna Stewart Kevin Durant profilinde bir oyuncu, Avrupa ve FIBA turnuvalarında hep x-faktör olacak tarzda isimler. Durant'te yıllarca ABD milli takımını sırtladı; Breanna'da yıllarca bizi EL şampiyonu yapacak profilde bir oyuncu. Tabii, Vandersloot'un tecrübesi ve savunmayı organize etmesi; Emma'nın insanüstü yardımları ve müthiş oyun görüşü neden Eka'nın yıllarca şampiyon olduğunu gösteriyor. Kadın basketbolunda coaching çok önemli değil, önemli olan 3-4 tane sıradışı iyi oyuncuya sahip olmak. Sonrasında ise böyle bir dominasyonla karşılaşıyoruz.
Yıllarca beni en çok hayal kırıklığına uğratan şubenin, şu anda hepimizin Fenerbahçe adına tutunacak tek dalı olması da ilginç. McBride bile öyle bir seviyeye geldi ki finallerde şut kaçırmayacak gibi
Şu anda Fenerbahçe'nin tek umut veren şubesi, tek takip edilmesi anlamlı olacak şubesi( Ocak'tan sonra tabii
MVP seneye de devam ederse ve CC gelirse üstüne... )
Yatırımı kesmemek gerek, 1 değil 2 değil 3 değil ... 7 kere 8 kere peşpeşe bu kupayı kazanmak dileğiyle.
Emeği geçen tüm oyunculara sonsuz teşekkürler, emeklerine sağlık. Ayrıca Aziz Yıldırım döneminden itibaren yaşanılan hayal kırıklıklarına rağmen yatırımı kesmeyen yöneticilere de teşekkürler.. Bu şube benim için en değerli şube, Cappie'nin ilk dönemlerinden beri okuldan gelip maçlarını izlediğim ve Mehmet Baturalp'in yorumladığı maçlarda televizyondan bir an olsun ayrılmadığım ama sonrasında hayal kırıklıklarıyla beni kendisinden soğutan şubenin bu başarısı çok ama çok değerli.